19 Ιουν 2012

Αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές για ...singles

 
Αυτό το καλοκαίρι θα γίνει η ανατροπή και αντί να έρθετε κοντά, θα χωρίστείτε για λίγο. Αυτό το καλοκαίρι η Ευρώπη θα κοπεί στα δυο και θα γεμίσει από γυναικοπαρέες που απολαμβάνουν τα ψηλοτάκουνα και άντρες που δε νιώθουν ενοχές που συζητάνε για ποδόσφαιρο. Αν είστε γυναίκα, η μαγευτική Σαντορίνη σας περιμένει και η Κορσική φοράει τα καλά της για να σας υποδεχτεί. Αν πάλι είστε άντρας, μπορείτε να γεμίσετε τις μπαταρίες σας στην κοσμοπολίτική Μύκονο και να χαλαρώσετε στην Ίμπιζα. Έτοιμοι;

Οι πιο trendy προορισμοί για γυναίκες
 Ακτή Σμεράλδα/ Όλμπια – Ξενοδοχείο Luna Lughente
Μόλις λίγα βήματα μακριά από το αρχιπέλαγος La Maddalena, η Ακτή Σμεράλδα με τις πολλές μικρές παραλίες που διαθέτει και τους κολπίσκους δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες να χαλαρώσουν και να απολαύσουν την μοναξιά τους. Μέχρι περίπου το ήμισυ του 20ου αι. Το μεγαλύτερο μέρος της ακτής ήταν ακατοίκητο και από τη δεκαετία του 60 και μετά άρχισε σταδιακά να γίνεται τόπος συνάντησης για το διεθνές jet set. Είναι πλέον ένας απο τους δημοφιλέστερους προορισμούς στην Ιταλία και κάθε σοκάκι της περιοχής μοιάζει με πασαρέλα. Κάθε μέρα θα νιώθετε σαν να συμμετέχετε σε ένα διαρκές φεστιβάλ μόδας και σίγουρα εκεί θα δείτε φορεμένες τις επόμενες τάσεις της μόδας. Το ξενοδοχείο Pozzo Sacro βρίσκεται σε ένα λόφο πάνω από την πόλη της Olbia, σε μια ιδανική τοποθεσία που συνδυάζει την ηρεμία, τη θέα στη θάλασσα και την ίδια στιγμή είναι μόνο 15 λεπτά μακριά απο το κέντρο με το αυτοκίνητο. Τα διαμερίσματα χωρίζονται σε απλά δωμάτια και σουίτες: πολύ ευρύχωρα και επιπλωμένα με μινιμαλιστικό στιλ.
Οι τιμές του ξενοδοχείου ξεκινούν από 99€ για δίκλινο δωμάτιο μέσω του Booking.com (17/06/2012 - 18/06/2012)

Σαντορίνη - Ορίζοντες
Η Σαντορίνη είναι ένα από τα πιο ερωτικά σημεία του κόσμου και πλέον είναι και το Hot spot της μόδας καθώς πολλοί Έλληνες σχεδιαστές επιλέγουν τη Σαντορίνη για να πλασάρουν τις καλοκαιρινές τους κολεξιόν. The place to be για να χαρείτε τα καινούργια σας σύνολα είναι το κυκλαδίτικο νησί.  Ο αστικός μύθος θέλει ο Πλάτωνας να είναι ο πρώτος που εμπνεύστηκε την Ατλαντίδα ένα απόγευμα που ατένιζε το Αιγαίο πέλαγος απο τη Σαντορίνη. Η θέα του ηφαιστείου θα σας μαγέψει και το σχεδόν στρόγγυλο σχήμα του νησιού θα σας δώσει την αίσθηση ότι η γη σας ανήκει. Το σημείο που βρίσκεται το ξενοδοχείο Ορίζοντες είναι ιδανικό γιατί σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε το Αιγαίο Πέλαγος. Χτισμένο στο χωριό Πύργος, αρκετά κοντά στο κέντρο αλλά την ίδια στιγμή απόμερα, θα νιώσετε ότι είστε στη Βενετία εξαιτίας της αρχιτεκτονικής των σπιτιών. Ιταλική φινέτσα με αέρα Ελλάδας. Σκέφτεστε κάτι καλύτερο;
Οι τιμές του ξενοδοχείου ξεκινούν από 92€ για δίκλινο δωμάτιο μέσω του Hotels.com (17.06.2012 – 18.06.2012)

Sintra (Πορτογαλία) – Pestana Sintra Resort and Spa
Άγρια ομορφιά... Αυτό είναι το βασικό χαρακτηριστικό της Sintra. Σημαντική πόλη στην ευρύτερη περιοχή της Εξτρεμαδούρα και πολύ κοντά στα κοσμοπολίτικα θέρετρα Estoril και Cascais. Το βραχώδες τοπίο θα σας μαγέψει και οι κήποι γεμάτοι λουλούδια που βρίσκονται διάσπαρτοι σε όλη την πόλη θα σας δώσουν την αίσθηση της αναγέννησης που ψάχνετε στις διακοπές σας. Τα σημαντικότερα μνημεία που πρέπει να επισκεφτείτε είναι  το παλάτι da Pena, μην παραλείψετε να κάνετε μια στάση και στο βεστιάριο για να πάρετε μια γεύση απο τη μόδα της εποχής και το κάστρο Moorish.  Το ξενοδοχείο Pestana Sintra Golf είναι ένας μοντέρνος χώρος, ο οποίος προσφέρει μαι σειρά απο επιλογές όπως γκολφ, ιππασία, ιστιοπλοΐα και καταδύσεις.
Οι τιμές του ξενοδοχείου ξεκινούν από 83€ για δίκλινο δωμάτιο μέσω του agoda.com (17.06.2012 – 18.06.2012)

Cantabria (Ισπανία) - Ξενοδοχείο Torres de Somo
Είναι η πόλη που πολλές ηθοποιοί του Χόλυγουντ επιλέγουν όταν θέλουν να χαλαρώσουν και να γεμίσουν μπαταρίες. Για να καταλήξετε στην τεσσάρων χιλιομέτρων παραλία θα πρέπει να διασχίσετε ένα μικρό δάσος, αλλά η θέα της παραλίας του Santander θα σας ανταμείψει. Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε το Πάρκο του Cabarceno και το Μουσείο Θαλάσσιας ιστορίας της πόλης. Το ξενοδοχείο Torres de Somo είναι ένας μοντέρνος χώρος με μπαρόκ πινελιές  που προσφέρει μια σειρά απο πολυτέλειες για σας και τις φίλες σας όπως σπα και ταϋλανδέζικο μασάζ. 
Οι τιμές του ξενοδοχείου ξεκινούν από 103€ για δίκλινο δωμάτιο μέσω του booking.com (24.06.2012 – 25.06.2012)


Ajaccio (Κορσική) – Best Western Ajaccio Amiraute

Η γενέτειρα του Ναπολέοντα, Ajaccio, είναι ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς για καλοκαιρινές αποδράσεις στην Κορσική.Το όνομα του προέρχεται απο το ελληνικο αγάτιον, που σημαίνει καλο λιμάνι, θέλοντας να καταδείξει την ιδανική γεωγραφική του θέση. Το μοναδικό σημείο που επιτρέπεται να εγκαταλείψετε τα ψηλοτάκουνα σας είναι η τεράστια παραλία 20 χιλιομέτρων, όπου το μάτι σας θα χαθεί στην απέραντη λευκή άμμο. Επισκεφτείτε την παλιά πόλη και τις κοντινές πόλεις Filitosa, Piana, Scandola, Bonifacio and Porto Vecchio οι οποίες φημίζονται για την τεράστια αγορά τους και είναι σίγουρο ότι θα βρείτε τη γόβα των ονείρων σας. Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο εξαιτίας της θέσης του προσφέρει μια καταπληκτική θέα της θάλασσας και του λιμανιού.
Οι τιμές του ξενοδοχείου ξεκινούν από 100€ για δίκλινο δωμάτιο μέσω του Booking.com (17.06.2012 – 18.06.2012)

Οι πιο trendy προορισμοί για άνδρες


Σικελία - The Punta Nord-Est
Η Σικελία είναι από τους διασημότερους προορισμούς στον αντρικό πληθυσμό και όχι άδικα αφού φημίζεται για την έντονη νυχτερινή ζωή και τις άπειρες δυνατότητες για εξτρίμ σπορ. Όσο θα είστε εκεί μπορείτε να επιδοθείτε σε μια σειρά από σπορ, όπως καταδύσεις, ορειβασία και παραπέντε. Όταν ο ήλιος πέσει, επισκεφτείτε την παλιά πόλη και δοκιμάστε τις πολλές και διαφορετικές κουζίνες που έχει να προσφέρει. Το ξενοδοχείο Punta Nord-Est είναι ένα μικρό θέρετρο πολύ κοντά στην παραλία στο οποίο θα βρείτε την ησυχία και τη χαλάρωση που χρειάζεστε πριν βραδιάσει και αρχίσει το ξέφρενο πάρτυ στην πόλη.
Οι τιμές του ξενοδοχείου ξεκινούν από 84€ για δίκλινο δωμάτιο μέσω του Hotels.com (24.06.2012 – 25.06.2012)


Rimini - LaMorosa
Οι καλοκαιρινές διακοπές στο Ριμίνι είναι ίσως ο ιδανικός προορισμός για αντροπαρέες που απλά θέλουν να χαλαρώσουν, να ξεκουραστούν αλλά την ίδια στιγμή να μπορέσουν να επιδοθούν και σε σπορ. Η διασκέδαση είναι κάτι παραπάνω από σίγουρη αν επιλέξετε να περάσετε τις μέρες και τις νύχτες των διακοπώς σας στην πόλη Emilia γιατί όποιες και είναι οι προτιμήσεις σας θα μπορέσετε να τις ικανοποιήσετε. Το ξενοδοχείο Life, στην Αδριατική βρίσκεται σε ένα εξαιρετικό σημείο που σας δίνει τη δυνατότητα να εξερευνήσετε την παραλία αλλά και να κάνετε παντός είδους θαλάσσια σπορ.
Οι τιμές του ξενοδοχείου ξεκινούν από 89€ για δίκλινο δωμάτιο μέσω του Hotels.com (17.06.2012 – 18.06.2012)


Μύκονος – Ξενοδοχείο Hermes Mykonos
Κάθε καλοκαίρι η Μύκονος αποτελεί σημείο αναφοράς για τις καλοκαιρινές διακοπές. Επισκεφτείτε τις διάσημες πλέον παραλίες του νησιού Καλαφάτης, Παράδεισος, Ελιά και πεταχτείτε και στα υπόλοιπα νησιά που βρίσκονται πολύ κοντά στη Μύκονο, όπως η Σύρος, η Τήνος, η Πάρος και η Νάξος. Το ξενοδοχείο Hermes είναι διακοσμημένο με το κλασσικό Κυκλαδίτικο στυλ και αυτό που σίγουρα θα σας μαγέψει είναι η πισίνα στο μπροστινό τμήμα του ξενοδοχείου με θέα τη θάλασσα. Ιδανικό σημείο για χαλάρωση πριν τη νυχτερινή έξοδο στα μπαράκια του νησιού. 
Οι τιμές του ξενοδοχείου ξεκινούν από 98€ για δίκλινο δωμάτιο μέσω του Hotels.com (24.06.2012 – 25.06.2012)

Ταλίν – Radisson Blu
Η πρωτεύουσα της Εσθονίας είναι ίσως από τις πρώτες επιλογές των ανδρών για τις διακοπές τους. Πλούσια νυχτερινή ζωή και ένα από τα ομορφότερα κέντρα πόλης της Ευρώπης. Η Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα πολιτισμού του 2011 πέρα από τις πολλές επιλογές διασκέδασης έχει να προσφέρει και ένα ιστορικό κέντρο που έχει κριθεί διατηρητέο από την Unesco. Το ξενοδοχείο Radisson Blu βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και πολύ κοντά στα αξιοθέατα που πρέπει να επισκεφτείτε. Τα δωμάτια του ξενοδοχείου έχουν διαφορετικά στυλ και είναι ένας συνδυασμός Σκανδιναβικής και Ιταλικής φινέτσας.
Οι τιμές του ξενοδοχείου ξεκινούν από 87€ για δίκλινο δωμάτιο μέσω του Hotels.com (24.06.2012 – 25.06.2012)

St. Julian’s (Μάλτα) – The George
Διάσημο για τη νυχτερινή του ζωή και την πληθώρα των εστιατορίων που διαθέτει το St. Julian είναι μια πόλη κοντά στην παραλία,ιδανική για διακοπές στη Μεσόγειο θάλασσα. Αν και η Μάλτα είναι γνωστή για τις δυνατότητες διασκέδασης που προσφέρει, υπάρχουν και μια σειρά από ιστορικά μνημεία που μπορείτε να επισκεφτείτε για να γεμίσετε δημιουργικά το χρόνο σας. Καθολικοί ναοί και μνημεία που έχουν χαρακτηριστεί διατηρητέα από την Unesco θα σας μαγέψουν και θα σας κρατήσουν συντροφιά μέχρι να πέσει το βράδυ. Το ξενοδοχείο George έχει εξωτερική και εσωτερική πισίνα, τζακούζι, σάουνα και τουρκικό χαμάμ. Ένας μοναδικός συνδυασμός ανέσεων για να χαλαρώσετε με τους φίλους σας. 
Οι τιμές του ξενοδοχείου ξεκινούν από 87€ για δίκλινο δωμάτιο μέσω του Hotels.com (24.06.2012 – 25.06.2012)
 
Σχετικά με την trivago:
Οι ταξιδιώτες βρίσκουν στην trivago ιδανικά ξενοδοχεία στις καλύτερες τιμές. Η online υπηρεσία της είναι να συγκρίνει τιμές ξενοδοχείων από περισσότερα από 100 διαφορετικά sites κρατήσεων για 500.000 ξενοδοχεία ανά τον κόσμο. Επιπλέον η trivago προσφέρει 28 εκατομμύρια αναφορές για ξενοδοχεία και δείχνει τη γενική βαθμολογία για κάθε ένα από αυτά. Η trivago δε συγκρίνει μόνο τις τιμές από τα online sites για κρατήσεις ξενοδοχείων, αλλά και τις βαθμολογίες τους. Οι χρήστες μπορούν να δουν εάν συμπεριλαμβάνεται το πρωινό αλλά και εάν είναι δυνατή  η κράτηση ή η ακύρωση μέσω πιστωτικής κάρτας. Η trivago έχει το πρώτo “ελεύθερο” meta search: οι ταξιδιώτες μπορούν να ψάξουν ανάλογα με την περιοχή των διακοπών τους, την πόλη ή το όνομα του ξενοδοχείου. Η trivago GmbH έχει την έδρα της στο Ντύσσελντορφ στη Γερμανία και ιδρύθηκε το 2005. Αυτή τη στιγμή λειτουργούν στην trivago 27 διεθνείς πλατφόρμες.