15 Ιουν 2012

Αστρολογικές Προβλέψεις




Προσέξτε σήμερα κάποιες συμφωνίες για οτιδήποτε αρχίσετε τώρα γιατί θα επιφέρουν ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα πάνω σε αυτά που ήδη έχετε. Θα πρέπει να αλλάξετε κάποια πράγματα και να εγκαταλείψετε κάποιες συμπεριφορές. Κάποια άτομα θα γίνουν αφορμή να αναθεωρήσετε πολλές ιδέες σας. Στις επαγγελματικές σας συνεργασίες δεν θα πρέπει να είστε απερίσκεπτοι και να τηρείτε τους κανόνες. Θα προωθήσετε και θα υλοποιήσετε τις ιδέες σας αρκεί να κινηθείτε δυναμικά και δραστικά.


TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-sign TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-name
Βελτίωση θα φανεί στην ζωή σας και οι καθυστερήσεις αρχίζουν να υποχωρούν. Προσπαθήστε να δείξετε υπομονή και ψυχραιμία καθώς ένα γεγονός θα δοκιμάσει την αντοχή των νεύρων σας. Προσέξτε μην πληγώσετε ανθρώπους που δεν σας φταίνε καθόλου. Σκεφτείτε μερικά πράγματα πιο υπεύθυνα και δείξτε την αξία σας. Μην ασχολείστε με πράγματα που μπορούν να σας πιέσουν ψυχολογικά και δώστε προτεραιότητα στις δικές σας ανάγκες.


Θα κλείσουν οι πληγές του παρελθόντος και θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα πιο ουσιαστικό και πιο σταθερό. Θα θέσετε σε εφαρμογή τις σκέψεις σας και θα κάνετε στροφή στην ζωή σας. Θα αποδείξετε τι μπορείτε να κάνετε στον επαγγελματικό σας τομέα. Λειτουργήστε μεθοδικά και με προσήλωση στον στόχο σας. Δείξτε υπομονή και ψυχραιμία και οι υποθέσεις που σας αφορούν θα πάψουν να έχουν εμπόδια στην πορεία τους.


Ήρθε η ώρα να συζητήσετε με τον σύντροφο σας και να απομακρύνετε τους εγωισμούς και τα παράπονα. Εξωτερικεύστε τα συναισθήματα σας και γίνετε ερωτικοί και ρομαντικοί. Θα απελευθερωθείτε από ό, τι σας καταπίεζε και δεν θα έχετε πλέον ανασφάλειες. Στα οικονομικά σας φερθείτε με σύνεση στον χειρισμό των χρημάτων σας. Η συναισθηματική σας ζωή αρχίζει να γίνεται πιο ενδιαφέρουσα και θα γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους που θα σας ανανεώσουν.

Στα οικονομικά σας θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα που θα σας αναστατώσουν αλλά αν χειρισθείτε σωστά την κατάσταση θα μπορέσετε να καλύψετε τις ανάγκες σας. Μη βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα για κάποιες επαγγελματικές συζητήσεις που θα έχετε με τους συνεργάτες σας. Θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε αρκετά πράγματα που σας δυσκόλευαν και θα ξεκινήσετε καινούργιες δραστηριότητες. Μην αμφιβάλλετε για τις ικανότητες σας γιατί θα έχετε επιτυχία.

Θα έχετε συναντήσεις με κάποια πρόσωπα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη μελλοντική σας επαγγελματική εξέλιξη. Θα υπάρξουν εντάσεις και έντονος εκνευρισμός στον επαγγελματικό σας τομέα. Με τις δικές σας δυνάμεις θα προχωρήσετε μπροστά και θα ψάχνετε τώρα οτιδήποτε είναι καινούργιο και ασυνήθιστο. Στον έρωτα θα υπάρξει αρμονία και απρόσμενη χαρά καθώς επίσης συναισθήματα πληρότητας και ολοκλήρωσης.



Θα νιώθετε ότι πιέζεστε και αυτό θα σας προκαλεί άγχος και νεύρα. Φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας αποφεύγοντας τις προστριβές. Θα αποδείξετε την αξία σας και η διάθεση σας αρχίζει και βελτιώνεται γιατί σας ανοίγονται καλύτερες προοπτικές. Θα μπορέσετε να αποφύγετε µια συναισθηματική ένταση τώρα αν αποφύγετε να πιέσετε κάποιες καταστάσεις. Αποφύγετε τις υπερβολές προσπαθώντας να εντυπωσιάσετε κάποια άτομα για να αποκτήσετε βοήθεια.

Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους στον κοινωνικό σας περίγυρο. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποιες αλήθειες για κάποιους ανθρώπους και θα απογοητευτείτε γιατί θα νιώθετε ότι έχετε εξαπατηθεί. Θα τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες στον οικονομικό σας τομέα και θα κάνετε κάποιες επενδύσεις που από καιρό σχεδιάζατε. Κάποια γεγονότα θα ανατρέψουν τις ισορροπίες σας και θα σας προκαλέσουν διλήμματα.

Θα αντιμετωπίσετε κάποιες καθυστερήσεις γι’ αυτό αποφύγετε να ξεκινήσετε νέες συνεργασίες. Θα γίνετε πιο δημιουργικοί και το έργο σας θα αναγνωριστεί. Θα έχετε προτάσεις για συνεργασίες με άτομα που ήδη γνωρίζετε. Θα περάσετε ευχάριστες στιγμές, αν παραμερίσετε κάθε εγωιστική τάση. Ο κοινωνικός σας περίγυρος θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τους στόχους και τις επιδιώξεις σας. Κάποια άτομα θα έχουν κριτική διάθεση απέναντι σας.

Προσπαθήστε στα οικονομικά σας να κάνετε σωστή διαχείριση για να τακτοποιήσετε ό, τι υποχρεώσεις έχετε. Θα αφήσετε πίσω σας οτιδήποτε σας πλήγωσε και θα ξεχάσετε το παρελθόν κάνοντας μια νέα αρχή. Ο ερωτισμός σας θα ανέβει στα ύψη και θα πειραματιστείτε με το αντίθετο φύλο αποκτώντας κάποιες ερωτικές εμπειρίες. Θα χρειαστεί να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα γιατί οι εξελίξεις θα είναι πολλές. Θα πετύχετε όσα επιθυμείτε αρκεί να μετριάσετε το άγχος σας.

Θετικές εξελίξεις θα έχετε στην καριέρα σας καθώς οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας καλυτερεύουν και θα σας υποστηρίξουν. Αναβάλλετε οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα γιατί δεν είναι ακόμα η κατάλληλη στιγμή. Μην φοβάστε να διώξετε από την ζωή σας ό, τι σας ενοχλεί. Θα έχετε εντάσεις και διαφωνίες στις σχέσεις σας. Θα διαπρέψετε στη δουλειά σας, αν δεν κινηθείτε παρορμητικά και κάνετε μετρημένες κινήσεις και στρατηγικό σχεδιασμό.

Προσπαθήστε να αποφύγετε τις ίντριγκες και τα παρασκηνιακά γεγονότα από τρίτους. Θα μπορέσετε να εκφράσετε τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας στον σύντροφο σας και θα έχετε θετική ανταπόκριση. Τα πράγματα θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα φροντίσετε λίγο καλύτερα τον εαυτό σας κάνοντας πράγματα που θα σας βοηθήσουν να τονώσετε την ψυχολογία σας. Αξιοποιήστε πιο παραγωγικά αυτό το διάστημα και κάντε ενδοσκόπηση και αυτογνωσία.
.e-zwdia