16 Ιουν 2012

Αστρολογικές Προβλέψεις








Θα αρχίσετε από σήμερα να βάζετε κοινούς στόχους με τον σύντροφο σας κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Θα πρέπει να είστε έτοιμοι να συναντήσετε κάποιες αντίξοες καταστάσεις στην δουλειά σας. Θα ξεδιαλύνετε τις προηγούμενες προβληματικές καταστάσεις. Θα καταφέρετε να επεκταθείτε στον χώρο σας και να εδραιωθείτε καλύτερα. Προσέξτε όμως μην ασκήσετε πίεση στους συνεργάτες σας γιατί θα υπάρξουν εντάσεις. Κάντε υπομονή διότι είστε πολύ κοντά στην επίτευξη των στόχων σας.


TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-sign TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-name

Θα παρακάμψετε τα εμπόδια που θα συναντήσετε και θα τα καταφέρετε μόνο αν αποφύγετε τις συγκρούσεις. Με ηρεμία και διπλωματικότητα, θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τα μεγάλα σας σχέδια παίρνοντας πρωτοβουλίες που θα σας οδηγήσουν σε επιτυχίες αλλά θα αυξηθούν οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Θα έχετε έξυπνες ιδέες και ευχάριστες συζητήσεις με κάποια πρόσωπα καθώς η επικοινωνία με τους αγαπημένους σας ανθρώπους βελτιώνεται.



Κάποια άτομα θα έρθουν σε αντιπαράθεση μαζί σας και αυτό θα σας προκαλέσει ένταση. Η ικανότητα σας να διεισδύσετε στις καταστάσεις θα αποδειχθεί ωφέλιμη για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας. Ευνοούνται οι κοινωνικές συναναστροφές και οι νέες γνωριμίες. Δημιουργούνται μοναδικές προϋποθέσεις για να ανανεώσετε την συναισθηματική σας ζωή. Θα αντιμετωπίσετε κάποιες εντάσεις στον εργασιακό σας χώρο που θα καταφέρετε να τις κοντρολάρετε.




Κάποια άτομα θα σας προκαλέσουν ένταση και κούραση. Η ανάγκη σας για χαρά και διασκέδαση θα είναι πιο έντονη τώρα και θα απολαύσετε αυτά που θέλετε ανενόχλητοι. Θα έχετε κάποιες συζητήσεις και συναντήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα. Αποφύγετε τις παρεξηγήσεις και θα έχετε συναισθηματική σταθερότητα. Θα αρχίσετε να βάζετε κοινούς στόχους με τον σύντροφο σας κάνοντας σχέδια για το μέλλον της σχέσης σας.


Προσπαθήστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και θα εισπράξετε κάποια χρήματα που περιμένατε κλείνοντας παλιές σας οφειλές. Θα έχετε κάποια σκαμπανεβάσματα και διακυμάνσεις στα συναισθηματικά σας που θα ενισχύσουν τις ανασφάλειες που έχετε. Κρατείστε μία ουδέτερη στάση και αποφύγετε κάθε μορφή σύγκρουσης με το περιβάλλον σας. Μην βιαστείτε να καταλήξετε σε συμπεράσματα αν δεν εξετάσετε όλες τις παραμέτρους.


Θα έχετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα πολύ δικά σας πράγματα. Μπορεί να αισθανθείτε παραμελημένοι από τον σύντροφο σας και απογοητευμένοι από τις επιλογές σας. Η αυτοπεποίθηση σας θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε τους στόχους σας αδιαφορώντας για τη γνώμη των άλλων. Οι υποχρεώσεις σας θα είναι πολλές και θα χρειαστεί να βάλετε ένα πρόγραμμα για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε.








Προσπαθήστε να δώσετε σημασία σε υποθέσεις που είχατε παραμελήσει τώρα τελευταία. Θα έχετε την διάθεση να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και θα βρουν ανταπόκριση από τους δικούς σας ανθρώπους. Όσοι είστε μόνοι, ένας κεραυνοβόλος έρωτας θα σας κτυπήσει την πόρτα και σας περιμένουν μοναδικές στιγμές ερωτικής ευτυχίας και πληρότητας. Θα νιώθετε σιγουριά και ασφάλεια για τα συναισθήματα των άλλων.


Θα εκφράσετε με άνεση τα συναισθήματα σας. Η διαίσθηση σας θα σας βοηθήσει στις αποφάσεις που θα πάρετε τώρα. Καλό θα είναι όμως να είστε προσεκτικοί σε κάθε σας απόφαση και μην αφήσετε τον συναισθηματισμό να σας παρασύρει. Θα έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που είναι τολμηροί και τους αρέσουν να ρισκάρουν στη ζωή τους οι οποίοι θα σας ωφελήσουν μακροπρόθεσμα. Η αυτοπεποίθηση σας θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στην κατάκτηση των στόχων σας.


Θα τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας βάζοντας ένα πρόγραμμα και θα πετύχετε την επαγγελματική και κοινωνική σας καταξίωση. Θα αναλάβετε κάποιες ευθύνες που θα αναδείξουν τις ικανότητες σας. Θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφο σας. Θα απολαύσετε μοναδικές στιγμές πάθους και θα αλλάξετε διάθεση. Μην αφήσετε να σας επηρεάσουν καταστάσεις που δεν έχουν να κάνουν με εσάς. Θα επιδοθείτε σε καινούργιες ενέργειες για να πετύχετε.


Αποφύγετε να περάσετε τις απόψεις σας µε αυταρχικό τρόπο. Μην βιάσετε τις καταστάσεις τώρα και δραστηριοποιηθείτε µε πράγματα που τα γνωρίζετε. Κάποια άτομα δεν θα δεχτούν τις διαθέσεις και τις απόψεις σας αλλά μην αφήσετε αυτό να σας χαλάσει την διάθεση. Θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις με τους συνεργάτες σας και τα υψηλά ιστάμενα πρόσωπα. Θα αξιοποιήσετε τις ικανότητες σας και θα μπορέσετε να πετύχετε τους υψηλούς στόχους που έχετε βάλει.


Να είστε προσεκτικοί και να έχετε ευελιξία σε συναντήσεις που θα προκύψουν στο χώρο της εργασίας σας. Θα απολαύσετε στιγμές πάθους με τον σύντροφο σας καθώς οι εντάσεις που προϋπήρχαν εξομαλύνονται και το κλίμα γαληνεύει. Μην παρασυρθείτε σε έξοδα που θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις για ζητήματα του παρελθόντος και μην μεταφέρετε στο σπίτι τα επαγγελματικά σας προβλήματα.


Η επιθυμία σας να βοηθήσετε κάποιους ανθρώπους θα βρει την ανταπόκριση που περιμένατε. Θα αναθερμάνετε με τρυφερό ερωτισμό την σχέση σας καθώς θα έχετε ζωντάνια και ενεργητικότητα. Θα πρέπει να είστε σε ετοιμότητα γιατί θα συναντήσετε κάποιες αντίξοες καταστάσεις οι οποίες όμως σύντομα θα ξεπεραστούν. Θα αναλάβετε πολλές υποχρεώσεις γι’ αυτό κινηθείτε συγκρατημένα και μην επαναπαύεστε στις υποσχέσεις κάποιων ατόμων. 




e-zwdia