18 Ιουν 2012

Αστρολογικές Προβλέψεις


Μιλήστε σήμερα με τον σύντροφο σας και δείξτε του το ενδιαφέρον σας για τα προβλήματα του και μην προβάλλετε εγωισμό. Τώρα θα επιδιώκετε την ανεξαρτησία σας και θα νιώθετε την ανάγκη να ερωτευτείτε και γενικά να κάνετε αυτό που σας ευχαριστεί. Αφιερώστε χρόνο στη ξεκούραση και στη χαλάρωση σας. Θα πιεστείτε από τις υποχρεώσεις σας γι’ αυτό κάντε λιγάκι υπομονή και βελτιώνεται η κατάσταση συγκριτικά με το προηγούμενο διάστημα.


TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-sign TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-name
Αποφύγετε τις σπατάλες που θα σας βγάλουν από τον προγραμματισμό σας. Στα αισθηματικά σας θα πάρετε κάποιες αποφάσεις και θα αρχίζετε να συνειδητοποιείτε κάποια πράγματα στη σχέση σας. Πλησιάστε περισσότερο τον σύντροφο σας και εκφράστε τα βαθιά σας συναισθήματα και θα έχετε θετική ανταπόκριση. Θα χρειαστεί να είστε προνοητικοί στη διαχείριση των κεφαλαίων. Θα έχετε την καλή διάθεση να δείτε φίλους και να επεκταθείτε κοινωνικά.


Αφήστε τα προβλήματα πίσω σας, κι αλλάξτε σελίδα στην ζωή σας. Αντί να φθείρεστε αναμοχλεύοντας το παρελθόν, προσπαθήστε να χτίσετε ένα καλύτερο αύριο. Είναι πολύ πιθανόν να σας γίνει πρόταση από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο. Θα περάσετε καλά τις μέρες αυτές και θα προσπαθήσετε να αποβάλλετε για λίγο το άγχος και τα προβλήματα που σας βασανίζουν. Μην κάνετε πράγματα που θα σας κουράσουν ψυχολογικά.


Στην ερωτική σας ζωή προσέξτε γιατί θα βγάλετε ζήλιες και κτητικότητα στον σύντροφο σας και αν δεν προσέξετε θα έχετε εκρήξεις και εντάσεις. Θα πρέπει να αλλάξετε τακτική αν δεν θέλετε να χαλάσουν οι σχέσεις σας με κάποια πρόσωπα. Κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις θα υπάρξουν σε σχέση με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας γι’ αυτό προσέξτε τις αντιπαραθέσεις και τους ανταγωνισμούς. Θα αναζητάτε περισσότερο το ερωτικό πάθος και τις σαρκικές απολαύσεις.

Θα πρέπει να δείξετε υπομονή, γιατί θα προκύψουν κάποια προβλήματα από τρίτους. Στα οικονομικά σας έχετε κάνει πολλά ανοίγματα και τώρα θα αρχίσετε να τα τακτοποιείτε. Μην κάνετε περιττές αγορές και μην κλείσετε νέες οικονομικές συμφωνίες. Στα επαγγελματικά σας θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας βασάνιζαν για καιρό. Παλιές υποθέσεις θα επιλυθούν και θα κρατήσετε μια ισορροπία.

Θα βρείτε τρόπους αντιμετώπισης των καταστάσεων που σας παρουσιάζονται. Θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις με τον οικογενειακό σας περίγυρο. Μία καινούργια γνωριμία θα αναστατώσει όσους είστε μόνοι. Θα αφιερωθείτε στους άλλους χωρίς να κοιτάτε λιγάκι και τον εαυτό σας. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στις σχέσεις σας που έχετε παρεξηγηθεί τελευταία, βρίσκοντας τρόπους να τις εξομαλύνετε και να δώσετε ένα τέλος σε κάποια προβλήματα.


Περιορίστε τις υποχρεώσεις σας και αφιερώστε τον χρόνο σας σε ό, τι σας δίνει χαρά και εκτονώνει τις εντάσεις. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις και τις εντάσεις με τον σύντροφο σας και μη γίνεστε κτητικοί και υπερβολικά ζηλιάρηδες. Κάποιο δικό σας άτομο πιθανόν να σας βοηθήσει στο να ξεπεράσετε κάποια προβλήματα που θα παρουσιαστούν. Αποφύγετε τα πολλά λόγια γιατί οι άλλοι δεν θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Δείξτε λίγη τρυφερότητα, αλλάξτε διάθεση και θα περάσετε πολύ καλά.

Θα πρέπει να συζητήσετε με τον σύντροφο σας για όλα τα θέματα της σχέσης σας χωρίς όμως να τον καταπιέσετε, και όλα θα πάνε καλύτερα. Χρειάζεται να δείξετε ψυχραιμία για να αντιμετωπίσετε τις εξελίξεις στη δουλειά σας. Αποφύγετε να εμπιστεύεστε σε τρίτους τα επαγγελματικά σας σχέδια και θα έχετε βελτίωση στα επαγγελματικά σας. Θα έχετε την ευκαιρία να εξαλείψετε μια παρεξήγηση στα προσωπικά σας.

Θα αρχίσετε να αλλάζετε τον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών σας γιατί θα σας προκύψουν κάποιες ανατροπές. Κάποιες κοινωνικές επαφές θα αναπτερώσουν το ηθικό σας και θα κάνετε πολλές αλλαγές στη ζωή σας, υιοθετώντας καινούργιους τρόπους. Τώρα θα ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια σας. Διατηρήστε τις

Αποφύγετε να δημιουργήσετε νέες συνεργασίες γιατί θα υπάρξουν διαφωνίες και συγκρούσεις. Ακούστε την γνώμη τους αλλά κρατήστε τους σε απόσταση. Θα είστε ψύχραιμοι και θα εκτιμάτε τις καταστάσεις πριν αποφασίσετε. Αποδεχτείτε τις προκλήσεις και δραστηριοποιηθείτε προβάλλοντας τα συναισθήματα σας. Κάποιες καταστάσεις που καθυστερούσαν θα πάρουν τον δρόμο τους και θα φύγει από πάνω σας ένα μεγάλο βάρος.

Θα αφήσετε πίσω τις πληγές του παρελθόντος προχωρώντας μπροστά και κάνοντας νέα ξεκινήματα. Κάντε πράγματα που επιθυμείτε και φροντίστε να περάσετε όσο καλύτερα μπορείτε. Σκεφτείτε τον οικονομικό σας τομέα και διεκδικήστε χρήματα που σας ανήκουν και έχουν αργήσει να σας τα δώσουν. Άτομα με ισχύ είναι κοντά σας και στηρίζουν τις φιλοδοξίες σας. Κάποιες συναισθηματικές καταστάσεις μπορεί να αποβούν θετικές για σας αρκεί να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις.

Κάποιο πρόβλημα κάποιου δικού σας ατόμου μπορεί να σας προβληματίσει και θα επιβαρυνθείτε ψυχολογικά. Οργανώστε τις κινήσεις σας και προσπαθήστε να μετριάσετε το άγχος σας. Για όσους είστε μόνοι, νέα πρόσωπα θα παρουσιαστούν ξαφνικά στη ζωή σας και θα σας απασχολήσουν. Θα χρειαστεί να δουλέψετε περισσότερο για να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα του παρελθόντος. Στον οικονομικό τομέα τα πράγματα δεν είναι και τόσο ελπιδοφόρα.
e-zwdia