17 Ιουν 2012

Aστρολογικές Προβλέψεις




Στην εργασία σας, σήμερα θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες για νέες συνεργασίες με καλές προοπτικές στο μέλλον. Θα σας παρουσιαστούν προτάσεις για καινούργιες επενδύσεις αλλά θα πρέπει να τις εξετάσετε λεπτομερώς να δείτε αν σας συμφέρουν. Νέα πράγματα θα σας ενθουσιάσουν και θα έχετε θετικές εξελίξεις σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Έχετε υπομονή και θάρρος και ρυθμίστε ό, τι εκκρεμότητες έχετε. Κάποιο καλό νέο θα σας φτιάξει την διάθεση προσωρινά.

 
TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-sign TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-name

Η συμπεριφορά σας θα γοητεύσει κάποια άτομα του επαγγελματικού σας χώρου αλλά προσπαθήστε να αποφύγετε την επίδειξη ισχύος. Κάποια άτομα θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο απέναντι σας καθώς θα σας κάνουν να αισθανθείτε κουρασμένοι. Μην αφήνετε τους άλλους να σας εκνευρίζουν με το να επεμβαίνουν στην ζωή σας. Μην εμπιστεύεστε σε τρίτους τα σχέδια σας για να αποφύγετε παρασκηνιακές ενέργειες εις βάρος σας.
 

Η συμπεριφορά σας θα γοητεύσει κάποια άτομα του επαγγελματικού σας χώρου αλλά προσπαθήστε να αποφύγετε την επίδειξη ισχύος. Κάποια άτομα θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο απέναντι σας καθώς θα σας κάνουν να αισθανθείτε κουρασμένοι. Μην αφήνετε τους άλλους να σας εκνευρίζουν με το να επεμβαίνουν στην ζωή σας. Μην εμπιστεύεστε σε τρίτους τα σχέδια σας για να αποφύγετε παρασκηνιακές ενέργειες εις βάρος σας.
 
Θα αναγνωριστούν οι ιδέες και τα ταλέντα σας και θα τελειώσουν οι δυσκολίες και τα εμπόδια σας. Θα προωθήσετε τις φιλοδοξίες και τους στόχους σας αλλά θα πιεστείτε αρκετά. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με τον σύντροφο σας και μην μεταφέρετε στο σπίτι τα επαγγελματικά σας προβλήματα. Σκέφτεστε πολύ τον τελευταίο καιρό κάποια άτομα καθώς αντιλαμβάνεστε ότι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην μελλοντική σας πορεία.


Θα έχετε κάποιες συναντήσεις που μπορεί στο μέλλον να φέρουν θετικά αποτελέσματα. Διευκολύνεστε σε πολλά ζητήματα χάρη στην πρακτικότητα σας. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα κινδυνέψουν εάν δεν κρατήσετε την ψυχραιμία σας και τα νεύρα σας. Προσπαθήστε να είστε προνοητικοί και συγκεντρωμένοι στους στόχους και τις επιδιώξεις σας. Η γοητεία σας θα είναι ιδιαίτερα έντονη και θα ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή.

Μην αφήσετε να σας επηρεάσουν κάποια άτομα στα σχέδια σας, έχετε το νου σας και αφήστε πίσω οτιδήποτε σας δυσκόλεψε στο παρελθόν. Προσπαθήστε να ανταλλάξετε απόψεις που θα σας δώσουν κάποιες λύσεις στα προβλήματα σας. Δημιουργούνται οι κατάλληλες προοπτικές για τη βελτίωση των οικονομικών σας και των σχεδίων σας. Αν είστε μόνοι, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάποιες νέες αξιόλογες γνωριμίες, με προοπτική, αρκεί να τις αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα.






Διώξτε τις σκοτούρες από την ζωή σας και χαρείτε τις στιγμές που σας προσφέρονται από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η ανεβασμένη αυτοπεποίθηση σας, σας βοηθά να πετύχετε τους στόχους σας και να νιώσετε την αγάπη των άλλων. Οι εσωτερικές συγκρούσεις που έχετε, εξομαλύνονται και αυτό σας βοηθά να επιδείξετε μεγαλύτερη υπευθυνότητα και να δημιουργήσετε μια καλή εικόνα στον κοινωνικό σας περίγυρο. Προσέξτε κάποια απρόοπτα γεγονότα τα οποία μπορεί να σας παρασύρουν σε λανθασμένες αποφάσεις.


Θα είστε φορτισμένοι και πιεσμένοι και ο χρόνος σας θα είναι περιορισμένος. Στα οικονομικά σας θα εμφανιστούν έκτακτα έξοδα και θα πρέπει να χειριστείτε με σύνεση τα χρήματα σας. Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στο εργασιακό σας περιβάλλον και την βελτίωση της καθημερινότητας σας. Κάνοντας κάποιες παραχωρήσεις θα μεταβάλετε θετικά τις καταστάσεις. Κάποιες ενέργειες των άλλων, σας φτιάχνουν την διάθεση και θα έχετε θετικά συναισθήματα και εσωτερική αρμονία.


Ανοίγετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας καθώς θα πραγματοποιηθούν μερικές προσδοκίες σας. Κάνοντας έναν καλό προγραμματισμό δεν θα αγχωθείτε σε τίποτα. Στα αισθηματικά σας ανεβαίνετε ψυχολογικά και παρασύρετε μαζί και τον σύντροφο σας. Διατηρήστε τις επιφυλάξεις σας για κάποια άτομα και μην πάρετε αποφάσεις για σημαντικά ζητήματα αναζητώντας μία καλύτερη επικοινωνία. Θα αισθανθείτε λίγο εξαντλημένοι ψυχολογικά.


Στα επαγγελματικά σας θα έχετε επιτυχία και θα γίνουν αποδεκτές από τους ανωτέρους σας η ικανότητα και οι υψηλές σας επιδόσεις. Κάποιες σημαντικές υποθέσεις σας θα έχουν αργή πορεία εξέλιξης. Η επιδίωξη της κοινωνικής σας εδραίωσης θα σας οδηγήσει σε αναστατώσεις και σκεπτικισμό. Διατηρείστε την ηρεμία σας και να είστε ευέλικτοι αποφεύγοντας τις προσκολλήσεις. Προσέξτε πολύ τις κινήσεις σας στα οικονομικά σας.


Θα αγχωθείτε γιατί όλες τις υποχρεώσεις τις έχετε αναλάβει εσείς. Κινηθείτε συγκρατημένα και επιφυλακτικά και μην επαναπαύεστε στις υποσχέσεις κάποιων ατόμων που δεν θα τις τηρήσουν. Κάποια άτομα προσπαθούν να σας εκμεταλλευτούν γι’ αυτό προσέξτε. Τα οικογενειακά σας πρόσωπα σας αποδεικνύουν την στοργή τους και σας υποστηρίζουν. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε και να διώξετε για λίγο τις απαισιόδοξες σκέψεις σας.


Θα κάνετε πολλές συζητήσεις και επαφές για καινούργιες συνεργασίες. Μην ανησυχείτε για τα οικονομικά σας αρκεί να κάνετε ένα συνετό προγραμματισμό. Αλλάξτε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις σχέσεις σας. Δείξτε τον καλύτερο σας εαυτό στους άλλους και να είστε προσεκτικοί με ζητήματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια σας. Τον ελεύθερο σας χρόνο περάστε τον κάνοντας πράγματα τα οποία σας ευχαριστούν

e-zwdia