15 Ιουν 2012

Τάσεις Ομορφιάς για το Καλοκαίρι 2012

Δείτε τις τελευταίες και πιο προσιτές τάσεις  ομορφιάς που μπορείτε  να υιοθετήσετε και εσείς  για να δώσετε στο προσωπάκι σας  το πιο trendy και λαχταριστό look για το φετινό καλοκαίρι
Louis Vuitton Spring 2012 beauty
Louis Vuitton
Τάση 1η: Έξτρα large  βλεφαρίδες
Τι μπορεί να είναι πιο παιχνιδιάρικο και εντυπωσιακό από μια πλούσια σειρά κουκλίστικων βλεφαρίδων; Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους  τρόπος για να τονίσετε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και το βλέμμα σας, όπως είδαμε και  στις επίδειξη μόδας του Louis Vuitton για τις collection της  Άνοιξης/Καλοκαίρι 2012.  
Beauty tip: Δεν έχετε φυσικές πλούσιες βλεφαρίδες; Χρησιμοποιήστε σε πολλές στρώσεις μάσκαρα ή για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα σε ιδιαίτερες περιπτώσεις και εξόδους δοκιμάστε τις ψεύτικες βλεφαρίδες! Απλά χρειάζεται λίγη πρακτική για να τις εφαρμόσετε τέλεια!
 
Proenza Schouler Spring 2012 beauty
Proenza Schouler
 Τάση 2η: Έντονα, φυσικά φρύδια.
Σύμφωνα με τον Tom Ford, τα τέλεια περιποιημένα και καλοσχηματισμένα φρύδια  είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία του προσώπου. Δεν είναι να απορεί κανείς γιατί τα έντονα φρύδια  είναι η κυρίαρχη  τάση τον τελευταίο καιρό,  παραπέμποντας σε  μακιγιάζ των ’60s. Ο Proenza Schouler ήθελε το τα μοντέλα  στην collection του να έχουν τέλεια γεμάτα και με φυσική φυσική όψη  φρύδια.  
Beauty tip: Μην βγάζετε λοιπόν υπερβολικά τα φρύδια σας ενώ μπορείτε να γεμίσετε τα κενά και να διορθώσετε διακριτικά το σχήμα τους με τα ειδικά βουρτσάκια gel, σκιές και μολύβια φρυδιών.
 
Michael Kors beauty Spring 2012
Michael Kors
 Τάση 3η: Ηλιοκαμένα μάγουλα.
Όπως μετά από μίνι διακοπές, αλλά χωρίς όμως να σας έχει αγγίξει ακτίδα ηλίου,  δοκιμάστε από τώρα την υπέροχη  ηλιοκαμένη εμφάνιση που επιθυμείτε με ένα  φωτεινό μπρονζέ-χάλκινο ρουζ. Αυτή την φρέσκα, υγιή, καλοκαιρινή εμφάνιση την είδαμε στα πρόσωπα των μοντέλων στις επιδείξεις του Michael Kors να συμπληρώνει τα κομψά μινιμαλιστικά και αθλητικά σύνολα της collection.
Beauty tip: Απλώστε το πάνω από το μακιγιάζ σας και ψηλά στα ζυγωματικά για μια μπρούτζινη λάμψη που αναδικνύει τέλεια τον τόνο της επιδερμίδας σας. 
 
Pamela Love Spring 2012 half moon manicure
Pamela Love
 Τάση 4η: Μανικιούρ μισοφέγγαρο.
Επίσης γνωστό ως αντίστροφo γαλλικό μανικιούρ, το  μανικιούρ μισοφέγγαρο δείχνει ξεχωριστό και ιδιαίτερο με μία δόση vintage στυλ. Έχει γίνει δημοφιλές από την βαμπ τραγουδίστρια  Dita Von Teese και αν και  κομψό,  δεν είναι και ο ευκολότερος τρόπος για να βάψετε τα νύχια σας.  Στις πασαρέλες, είδαμε τα πιο πετυχημένα μανικιούρ μισοφέγγαρου στις επιδείξεις της  Pamela Love όπου οι εμπειρογνώμονες νυχιών της φίρμας Essie  δημιούργησαν αψεγάδιαστα  σχέδια σε σχήμα διαμαντιού  στα νύχια των μοντέλων. 
Beauty tip: Θέλετε να το κάνετε μόνες σας; Ξεκινήστε με καλά σχηματισμένα νύχια  και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε τα ειδικά αυτοκόλλητα για το γαλλικό μανικιούρ αλλά αυτήν την φορά αντί για τις άκρες τομποθετήστε τα στην βάση των νυχιών σας.