16 Ιουν 2012

Πασχάλης Τερζής: 130.000 ευρώ για μία συναυλία στην Πάφο;

Ζήτησε ο Τερζής 180.000 ευρώ για μια συναυλία του;Χαμός έχει γίνει στην Κύπρο από δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι ο Πασχάλης Τερζής ζήτησε 180.000 ευρώ για μια συναυλία στην Πάφο από τα οποία οι 125.000 είναι η δική του αμοιβή.

Τα χρήματα αυτά φυσικά θα βγουν από το ταμείο του Δήμου, με αποτέλεσμα να έχει προκληθεί μεγάλος θόρυβος στο Νησί της Αφροδίτης.

Ο Δήμαρχος της Πάφου πάντως, Σ. Βέργας, μιλώντας στο STAR διέψευσε τα δημοσιεύματα.

«Δεν ισχύει ότι η συναυλία του Π. Τερζή θα στοιχίσει 180.000 ευρώ. Η επίσημη πρόταση που έχω εγώ στα χέρια μου είναι με όλα όσα περιλαμβάνονται και εννοούμε μετακινήσεις και όλο το συγκρότημα και την ηχητική και φωτιστική κάλυψη. Η πρόταση λοιπόν είναι 130.000 ευρώ συν ΦΠΑ», είπε.

Όπως είπε μάλιστα η συγκεκριμένη συναυλία ήταν να γίνει πέρσι, αλλά λόγω διάφορων προβλημάτων που αντιμετώπισε ο γνωστός τραγουδιστής αναβλήθηκε. Όσο για το υπέρογκο ποσό που σύμφωνα με δημοσιεύματα ζήτησε ο τραγουδιστής, ο δήμαρχος ξεκαθαρίζει:

«Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει αυτό το πράγμα. Το απορρίπτω κατηγορηματικά και νομίζω ότι είναι κρίμα να περνούν τέτοιες πληροφορίες. Σε καμία περίπτωση ο αγαπητός Πασχάλης Τερζής δεν έχει ζητήσει αυτό το υπέρογκο ποσό. Έχει επισκεφτεί την Πάφο, μαζί συζητήσαμε την οργάνωση μια μεγάλης λαϊκής συναυλίας και τον ευχαριστώ πάρα πολύ που επέλεξε την πόλη μας».

Η συναυλία, παρά τα ανυπόστατα δημοσιεύματα, θα γίνει στις 13 Αυγούστου στην Πάφο και μάλιστα μέρος των εσόδων θα δοθεί για την ενίσχυση της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας.



madata