17 Σεπ 2010

Animal Prints στο σπίτι σας!

Catwalk Chic: Η ιδρύτρια των Jimmy Choo, Tamara Mellon επέλεξε τον interior designer Martyn Lawrence-Bullard για να διακοσμήσει το σαλόνι της στο Manhattan. Αυτός με τη σειρά του προτίμησε ένα υπερμέγεθες χαλί σε leopard print για να συνδυάσει τα glamorous έπιπλα του δωματίου.



Φωτογράφος: Simon Upton





"Ηλιόλουστη" προσέγγιση: Στο υπέροχο υπνοδωμάτιο του designer Jamie Drake στο Manhattan, οι ζεμπρέ ρίγες προσθέτουν ένα γραφικό touch στο κρεβάτι με την ταπετσαρία.



Φωτογράφος: William Waldron








Άγρια υποδοχή: Στην είσοδο ενός διαμερίσματος στο Manhattan, διακοσμημένο από τον Miles Redd, ένα leopard-print runner στις σκάλες προσθέτει ένα διακριτικό γραφικό ύφος.



Φωτογράφος: Simon Upton




Μοντέρνο Vintage:
Οι πράσινες μεταλλικές καρέκλες επενδυμένες με zebra print φέρνουν ένα παιχνιδιάρικο αέρα σ' αυτό το γραφείο σε ένα διαμέρισμα στο Manhattan, διακοσμημένο από τους Diamond Baratta Design.



Φωτογράφος: Minh + Wass











Στο προσκήνιο: Το breakfast room του διευθυντικού στελέχους της Coach Reed Krakoff και της διακοσμήτριας γυναίκας του Delphine στα Hamptons περιστρέφεται γύρω από ένα τολμηρό ζεμπρέ χαλί, κάτω από ένα vintage Saarinen τραπέζι με μαρμάρινο καπάκι από την Knoll και  Louis XV καρέκλες επενδυμένες με δέρμα στρουθοκαμήλου, ειδική παραγγελία από την Coach.



Φωτογράφος: Reed Krakoff







Καλλιτεχνικό πάντρεμα: Η designer Alessandra Branca τοποθέτησε δύο vintage παγκάκια στο σαλόνι ενός φίλου, σε ένα διαμέρισμα στο  Chicago.




Φωτογράφος: Thibault Jeanson





Lounge Διάθεση: Στην έπαυλη του fashion designer Roberto Cavalli στην Τοσκάνη, μια εσωτερική πισίνα με χώρο για lounging area, φιλοξενεί ένα black-and-white zebra print στο πάτωμα, ενώ τα κρεβατάκια για τις ξαπλώστρες είναι από την συλλογή του designer για το σπίτι. 



Φωτογράφος: Thibault Jeanson

http://www.elledecor.com/