8 Μαΐ 2014

Σφολιάτα με Γκούντα και φρέσκια ντομάτα


Σφολιάτα με Γκούντα και φρέσκια ντομάτα
Πανεύκολο και πεντανόστιμο

Υλικά 

1μεγάλη ντομάτα

4φέτες τυρί Γκούντα

1σφολιάτα

1αυγό ελαφρά χτυπημένο

Εκτέλεση

Στρώνουμε σε ένα λαδωμένο ταψί τη σφολιάτα.Χτυπάμε στο μπλέντερ τη ντομάτα και την στρώνουμε πάνω στη σφολιάτα .Στρώνουμε τις φέτες τυριού ομοιόμορφα. Τυλίγουμε σε ρολό πάχους 5 εκ. Τρυπάμε με ένα πιρούνι σε αρκετά σημεία και αλείφουμε με το αυγό τη σφολιάτα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο για 35-40 λεπτά.