12 Απρ 2014

Tα 11 σημάδια της αποκάλυψης! Πώς προσπαθεί να σου πει ότι σε θέλει

Tα 11 σημάδια της αποκάλυψης! Πώς προσπαθεί να σου πει ότι σε θέλει 
1. Γελάει με όλα τα αστεία σου. Ναι, είσαι μια κωμική ψυχή, αλλά τα αστεία σου δεν είναι πάντα πετυχημένα. Απλά του αρέσεις εσύ.

2. Θέλει να μάθει διάφορες πληροφορίες για εσένα. Κανείς δεν ενδιαφέρεται γιατί έκλεισες τον λογαριασμό σου στο Pinterest. Εκτός κι αν θέλει να είναι μαζί σου οπότε ενδιαφέρεται για τα πάντα.

3. Σε αγγίζει χαμηλά στη μέση. Κλασική αντρική κίνηση ενός άντρα που ενδιαφέρεται και θέλει να δείξει προστατευτικός.

4. Σε κερνάει τα ποτά όταν βγαίνετε. Δεν είσαι ένα ακόμα ραντεβού. Βλέπει λίγο μέλλον μαζί σου.

5. Σου δίνει το παλτό του γιατί κρυώνεις. Εσύ πάλι δεν ντύθηκες βαριά και εκείνος νιώθει ο ιππότης σου.

6. Σου στέλνει μηνύματα αργά το βράδυ. Κανείς δεν είναι ξύπνιος στις 3 τα ξημερώματα και αναρωτιέται πως πάει η δική ζωή σου... Κάτι σημαίνει...

7. Προσπαθεί να βρει μια ταινία που θα αρέσει και σε εσένα για να σε καλέσει σπίτι του. Το κίνητρό του είναι βέβαια πονηρό, καθώς όλοι ξέρουμε που καταλήγει η ταινία στο σπίτι.

8. Θέλει να χουχουλιάσετε. Οι άντρες δεν φημίζονται για το πόσο ρομαντικοί είναι. Όταν γίνονται, απλά το νιώθουν και απλά μας θέλουν πολύ.

9. Έχει κάνει like σε όλες τις Instagram φωτογραφίες σου και τουλάχιστον στις μισές στο Facebook. Aλάνθαστο σημάδι!

10. Πιάνει το πόδι σου όταν σου λέει κάτι σημαντικό. Δεν είναι ότι παθιάστηκε με την ιστορία που λέει, όσο ότι θέλει να σε αγγίξει.

11. Μόλις γνωριστήκατε και σου ζητάει αμέσως να γίνεται φίλοι στο Facebook. Οι άντρες λατρεύουν να επιτρέψουν σπίτι και να κατασκοπεύσουν τις φωτογραφίες σου. Αρκεί να τους έχει γοητεύσει.