1 Απρ 2014

10 chic κοτσίδες που πρέπει να δοκιμάσεις τώρα!


 
Τα ponytails είναι μεγάλη μας αγάπη! Και με τον καιρό να ανεβάζει θερμοκρασίες εκεί έξω θα τα χρειαστούμε οπωσδήποτε τους επόμενους μήνες! Αλλά και για λόγους... γρήγορης ανανέωσης μια κοτσίδα είναι ό,τι πρέπει!
Παρακάτω σου έχουμε συγκεντρώσει τις δέκα αγαπημένες μας: χαμηλές, χαλαρές, σφιχτές, με ή χωρίς χωρίστρα... 


Στριφογυριστή!


Μια πολύ στιλιζαρισμένη εκδοχή του ponytail είναι και αυτή της Heidi Klum. Κι εδώ σου δείχνουμε πώς ακριβώς να την κάνεις βήμα προς βήμα!


 

Πιάσιμο στο πιάσιμο!


Η Blake Lively έχει πάντα πολύ ευφάνταστες κοτσίδες! Όπως αυτή εδώ που έχει κάποια πιασίματα με λαστιχάκια πάνω στο ενιαίο της ponytail.

 

Κυματιστό ponytail


Κάνε ένα πιάσιμο με ψαλίδι στα μαλλιά σου, κρέπαρε την κορυφή αρκετά, χάλασε με τα δάχτυλά σου και καν'το όπως η Kate Hudson!

 

Ισπανικό ponytail


Δούλεψε με την φυσική βάση των μαλλιών σου (ίσα ή σπαστά) κάνε μια αυστηρή χωρίστρα στη μέση και πιάσε ένα χαμηλό ponytail. Για να απογειώσεις το look σου σέταρέ το με ένα ζευγάρι μεγάλους κρίκους όπως στον οίκο Balmain.

 

Σαν... φούσκες!


Μια από τις πολύ ενδιαφέρουσες κοτσίδες ήταν και αυτή που είδαμε στον οίκο Valentino για την σεζόν Autumn/Winter 2014-'15 που θύμιζαν φούσκες. Κι εδώ σου έχουμε μια παρόμοια εκδοχή και βήμα προς βήμα πώς να το κάνεις!

 

Με χωρίστρα στο πλάι!


Μια άλλη εκδοχή είναι και αυτή της Emma Roberts με πολύ λαμπερά μαλλιά όπως της Beyonce αλλά με χωρίστρα στο πλάι.

 

So sleek!


Αν και η Beyonce αφήνει τα μαλλιά της συνήθως φυσικά, στα περσινά Grammy εμφανίστηκε με αυτή την μακριά, χαμηλή και ολόισια κοτσίδα. Που εμείς, όμως, θα αντιγράψουμε φέτος (ποτέ δεν είναι αργά)!

 

Σαν γλυτπό


Εμπεύσου από τον ολικο Fendi και δημιούργησε μια αρκετά wet κοτσίδα με χωρίσματα στην κορυφή του κεφαλιού και ένα πολύ απλό και chic μήκος.

 

Επιστροφή στα απλά!


Εδώ το concept είναι να δουλέψεις με τα φυσικά σου μαλλιά και να κάνεις μια πολύ απλή χαμηλή κοτσίδα καλύπτοντας το λαστιχάκι με τα ίδια σου τα μαλλιά. Όπως, δηλαδή, το είδαμε στον Ralph Lauren.
 

Βάλε υφάσματα (και άλλες λεπτομέρειες)!


Στα catwalks για την σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014-15 ο οίκος Chanel είχε από τα πιο τέλεια μαλλιά! Και το δημιούργησε ο Sam McKnight τοποθετώντας υφάσματα και άλλες λεπτομέρειες!