30 Μαρ 2014

Γρήγορα tips μακιγιάζ για ένα στιγμιαίο face lift!


Γρήγορα tips μακιγιάζ για ένα στιγμιαίο face lift!
Αν τα μάτια σου έχουν αρχίσει να δείχνουν λίγο παραπάνω κουρασμένα ή έχεις πιάσει τον εαυτό σου να ψάχνει για πλαστικούς χειρουργούς στο ίντερνετ, τότε ίσως ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις τα παρακάτω tips μακιγιάζ για ένα γρήγορο λίφτινγκ. 
Αυτά τα tricks απλά σε βοηθάνε να γυρίσεις το χρόνο λίγο πίσω..

Χρησιμοποίησε κονσίλερ
Το κονσίλερ σε κρεμώδη μορφή καλύπτει πολύ καλά τους μαύρους κύκλους και τα σημάδια του προσώπου σου. Άπλωσέ το με ένα πινέλο και όχι με τα δάχτυλά σου. Τα δάχτυλά σου έχουν έλαια πάνω τους και δε θα βοηθήσουν στο τέλειο άπλωμα. Ξεκίνα από την εσωτερική γωνία του ματιού σου, άπλωσέ το προς τα έξω και φτάσ’το μέχρι λίγο πιο έξω από τα μαύρα στίγματα και τους μαύρους κύκλους των ματιών σου. 

Σχημάτισε τα φρύδια σου
Αν τα μάτια είναι τα παράθυρα της ψυχής, τότε τα φρύδια είναι τα πλαίσια των παραθύρων. Το σωστό σχήμα και η σωστή απόχρωση μπορούν να κάνουν τα μάτια σου να δείχνουν πιο φρέσκα και λιγότερο κουρασμένα. 

Μάθε να κάνεις το περίγραμμα
Πάρε μία μπρονζέ πούδρα, δύο τόνους πιο σκούρα από τον τόνο της βάσης σου ή του δέρματός σου. Με ένα πινέλο ιδανικό για περιγράμματα τέτοιου είδους άπλωσε λίγη πούδρα κατά μήκος της γραμμής του σαγονιού σου και στην περιοχή κάτω από το πηγούνι.

Τόνισε τα σωστά σημεία
Για να πετύχεις ένα λαμπερό και υγιές λουκ πρέπει να τονίσεις τα σωστά σημεία. Αφού απλώσεις το κονσίλερ και τη βάση σου, διάλεξε μία μπρονζέ πούδρα δύο τόνους πιο σκούρα από τον τόνο του δέρματός σου για να δώσεις στο πρόσωπό σου λίγο χρώμα. Βάλε λίγη από αυτή στο μέτωπό σου, στα ζυγωματικά καθώς και στη γραμμή του σαγονιού σου. Αυτές είναι οι περιοχές που πρέπει να εστιάζεις αλλά φρόντισε να μην ξεχνάς να βάζεις απαλά λίγη πούδρα και σε ολόκληρο το πρόσωπό σου έτσι ώστε να μην υπάρχουν διχρωμίες. Πάρε στη συνέχεια ένα highlighter και άπλωσε λίγο στα ζυγωματικά σου. Με ένα λεπτό πινέλο βάλε λίγο στις γωνίες του μετώπου σου, πάνω ακριβώς από τις εξωτερικές γωνίες των φρυδιών σου. Άπλωσε πολύ λίγο προϊόν και στη μύτη σου δίνοντας περισσότερη έμφαση στη γέφυρά της. Ξεκίνα από το σημείο που βρίσκεται ανάμεσα στα φρύδια σου και συνέχισε μέχρι το τέλος της μύτης σου. Στόχος είναι να δώσεις λίγη λάμψη στο πρόσωπό σου. 

Βάψε τα μάτια σου σε φυσικούς τόνους
Προτίμησε απαλά χρώματα και πιο φυσικές αποχρώσεις, όπως είναι το μπεζ, το καφέ και το μαύρο. Δώσε έμφαση στην περιοχή κάτω από τα φρύδια και έπειτα στις γωνίες των ματιών σου. Βάλε ένταση στις βλεφαρίδες σου έτσι ώστε να στρέψεις την προσοχή όσων σε κοιτούν μακριά από τους μαύρους κύκλους. Ξεκίνα με μία πιο ανοιχτόχρωμη σκιά στο κόκκαλο κάτω από τα φρύδια σου. Έπειτα με μία πιο σκούρα σκιά βάψε το υπόλοιπο μάτι σου. Τελείωσε με eyeliner και μπόλικη μάσκαρα. Μη βάλεις μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες.