26 Μαρ 2014

Hollywood Report Η καθημερινότητα των σταρ σε φωτογραφίες

Η Τζέσικα Άλμπα με την οικογένειά της στο Παρίσι rΑς δούμε τι έκαναν τις τελευταίες μέρες οι πιο διάσημοι άνθρωποι του πλανήτη...

Αν Χάθαγουεϊ με τον σύζυγό της, Άνταμ Σέλμαν
Στο Μαϊάμι βρέθηκε για ένα διήμερο η Αν Χάθαγουεϊ, με αφορμή την προώθηση της νέας της ταινίας με τίτλο «Rio 2». Η διάσημη ηθοποιός, ωστόσο, δεν έχασε την ευκαιρία να απολαύσει μερικές χαλαρές στιγμές με τον σύζυγό της κάνοντας μπάνιο στη θάλασσα και χαλαρώνοντας κάτω από τον ήλιο.


Είμι Άνταμς με την κόρη της
Τα ψώνια της έκανε στην αγορά του Studio City της Καλιφόρνια η Έιμι Άνταμς, έχοντας μαζί την 3 ετών κόρη της, Αβιάνα.


Κιμ Καρντάσιαν 
Με φυσικό μακιγιάζ και με αθλητικά ρούχα εθεάθη η Κιμ Καρντάσιαν, αποχωρώντας από ένα κέντρο αισθητικής στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια. Η 33χρονη reality star εξομολογήθηκε πρόσφατα απαντώντας σε ερωτήσεις θαυμαστών της στην πλατφόρμα MobioINsider σχετικά με την εξωτερική της εμφάνιση: «Ακολούθησα την δίαιτα Άτκινς για να χάσω κιλά. Ωστόσο, νιώθω ότι έχω πάρει μερικά κιλά πάλι τώρα. Το κατάλαβα όταν είδα μερικές φωτογραφίες μου και ξεκίνησα ξανά τη δίαιτα. Κάνω γυμναστική 5 φορές την εβδομάδα και προσπαθώ να τρώω όσο πιο υγιεινά γίνεται».


Μάθιου Μακόναχι
Στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες βρέθηκε ο Μάθιου Μακόχανι.


Ρις Γουίδερσπουν και Τζιμ Τοθ
Στο ίδιο αεροδρόμιο εθεάθη και η Ρις Γουίδερσπουν με τον σύζυγό της, Τζιμ Τοθ, και τον γιο τους, Τενεσί. 


Τζένιφερ Γκάρνερ 
Mια χαλαρή βόλτα στο κέντρο του Brentwood της Καλιφόρνια έκαναν η Τζένιφερ Γκάρνερ και οι κόρες της, Σεραφίνα και Βάιολετ. 


Τζέσικα Σίμσον
Υπερήφανη πλέον για τα κιλά που έχασε μετά από 2 εγκυμοσύνες, η Τζέσικα Σίμσον επιδεικνύει τα καλογυμνασμένα πόδια της, υπενθυμίζοντας σε όλους ότι η σέξι Ντέιζι Ντιουκ, που ενσάρκωσε το 2005 στην ταινία «The Dukes of Hazzard», επέστρεψε. Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε στο Μαλιμπού, κατά τη διάρκεια μιας χαλαρής της βόλτας με τον αρραβωνιαστικό της, Έρικ Τζόνσον. 


Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ
Χέρι-χέρι αποχώρησαν από το ξενοδοχείο τους στη Νέα Υόρκη, όπου βρίσκονται αυτές τις ημέρες, οι προσφάτως αρραβωνιασμένοι Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ


Τζόνι Ντεπ
Λίγες ημέρες νωρίτερα ο φωτογραφικός φακός εστίασε στο χέρι του διάσημου ηθοποιού, απαθανατίζοντας το δαχτυλίδι αρραβώνων του με την νεαρή Χερντ. 


Τζέσικα Άλμπα με την οικογένειά της
Στο Παρίσι βρέθηκαν η Τζέσικα Άλμπα, ο σύζυγός της, Κας Γουόρεν, και τα παιδιά τους, Όνορ και Χέιβεν.  Οι παπαράτσι τούς εντόπισαν στο μεγάλο πάρκο Jardin d'Acclimatation της γαλλικής πρωτεύουσας, όπου πέρασαν μερικές χαλαρές και οικογενειακές στιγμές. 


Κέλι Μπρουκ
Με τις αποσκευές της στα χέρια της εθεάθη η Κέλι Μπρουκ στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης. 


Μπρίτνεϊ Σπίαρς
Στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες βρέθηκε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μαζί με τους γιους της. Οι τρεις τους βιάζονταν να προλάβουν την πτήση τους με προορισμό το Μαϊάμι. 


Ντέιβιντ Μπέκαμ
Στο Μαϊάμι βρέθηκε και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ,  λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.


Τζέσικα Χαρτ
Στους δρόμους της Νέας Υόρκης εντόπισαν οι φωτογράφοι τη σύντροφο του Σταύρου Νιάρχου Τζέσικα Χαρτ.