Υλικά
1 μπαγκέτα
1φρέσκια ντομάτα πολτοποιημένη
1κ.σ. πελτέ ντομάτας
1κ.σ. βασιλικό
10ελιές γεμιστές με αμύγδαλο
¼φλ. Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Κόβουμε το ψωμί σε 10 φέτεςΒάζουμε σε μια κατσαρόλα τη πολτοποιημένη ντομάτα, το πελτέ, το βασιλικό, το ελαιόλαδο και λίγο αλάτι. Σιγοβράζουμε το μίγμα μέχρι να δέσει. Κόβουμε τις ελιές σε ροδέλες
Στρώνουμε τη σάλτσα στις φέτες ψωμιού και προσθέτουμε τις ελιές Ψήνουμε στο φούρνο για 15 λεπτά.
1 μπαγκέτα
1φρέσκια ντομάτα πολτοποιημένη
1κ.σ. πελτέ ντομάτας
1κ.σ. βασιλικό
10ελιές γεμιστές με αμύγδαλο
¼φλ. Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Κόβουμε το ψωμί σε 10 φέτεςΒάζουμε σε μια κατσαρόλα τη πολτοποιημένη ντομάτα, το πελτέ, το βασιλικό, το ελαιόλαδο και λίγο αλάτι. Σιγοβράζουμε το μίγμα μέχρι να δέσει. Κόβουμε τις ελιές σε ροδέλες
Στρώνουμε τη σάλτσα στις φέτες ψωμιού και προσθέτουμε τις ελιές Ψήνουμε στο φούρνο για 15 λεπτά.