7 Μαρ 2014

Μπρουσκέτα με γεμιστές ελιές

Μπρουσκέτα με γεμιστές ελιές
Υλικά 

1 μπαγκέτα

1φρέσκια ντομάτα πολτοποιημένη

1κ.σ. πελτέ ντομάτας

1κ.σ. βασιλικό

10ελιές γεμιστές με αμύγδαλο

¼φλ. Ελαιόλαδο

Εκτέλεση


Κόβουμε το ψωμί σε 10 φέτεςΒάζουμε σε μια κατσαρόλα τη πολτοποιημένη ντομάτα, το πελτέ, το βασιλικό, το ελαιόλαδο και λίγο αλάτι. Σιγοβράζουμε το μίγμα μέχρι να δέσει. Κόβουμε τις ελιές σε ροδέλες

Στρώνουμε τη σάλτσα στις φέτες ψωμιού και προσθέτουμε τις ελιές Ψήνουμε στο φούρνο για 15 λεπτά.