24 Μαρ 2014

Πώς θα κάνετε τον άνδρα που θέλετε να σας ερωτευτεί


Τι είναι αυτό που επιθυμεί περισσότερο από οτιδήποτε άλλο μια γυναίκα στην ερωτική της ζωή; Τον άνδρα που την ενδιαφέρει να την θέλει όσο τίποτε άλλο! Μερικές φορές, όμως, τα μέσα που χρησιμοποιεί για να το πετύχει δεν δείχνουν αποτελεσματικά. Ο σύμβουλος σχέσεων Alex Matlock δίνει στις γυναίκες τα «φώτα» του, περιγράφοντας, ένα προς ένα, τα σωστά βήματα για να κάνουν τον άνδρα που θέλουν να τις ερωτευτεί!

Βήμα 1ο: Έλξη

Πρόκειται για το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα. Το ενδιαφέρον ενός άνδρα, 9 στις 10 φορές, ξεκινά με την έλξη. Αν δεν υπάρξει έλξη τότε οι πιθανότητες να σας ερωτευτεί ένας άνδρας είναι ελάχιστες. Αυτό δεν σημαίνει, φυσικά, ότι κάθε γυναίκα πρέπει να μοιάζει με την Σκάρλετ Γιόχανσον, γιατί η ομορφιά από μόνη της δεν καθορίζει την έλξη. Έχει, όμως, απόλυτα να κάνει με την αυτοπεποίθηση της γυναίκας, το να είναι άνετη με τον εαυτό της και την εμφάνισή της.
Το να φροντίζει η γυναίκα τον εαυτό της είναι θεμελιώδες, ανεξάρτητα με το αν βρίσκεται σε σχέση ή όχι. Η άσκηση, για παράδειγμα, μπορεί να βελτιώσει πολύ τόσο την εμφάνιση όσο και την ψυχολογία της γυναίκας. Το ιδανικό, μάλιστα, είναι εκείνη να επιλέξει μια μορφή άσκησης που της αρέσει πραγματικά και που θα κάνει συστηματικά.
Από έρευνες έχει βρεθεί ότι άλλα στοιχεία στην εμφάνιση που έλκουν έναν άνδρα είναι:
  • Τα κόκκινα χείλη
  • Το έντονο βλέμμα (π.χ. οι μεγάλες βλεφαρίδες)
  • Τα πλούσια και λαμπερά μαλλιά
  • Τα τονισμένα ζυγωματικά (αποτελούν σημάδι υγείας)
Φυσικά, ρόλο παίζουν και τα ρούχα που φορά η γυναίκα, τα οποία πρέπει να είναι τέτοια ώστε να κολακεύουν τη γραμμή της και να αναδεικνύουν το στιλ της. Ποτέ μη φοράτε κάτι με το οποίο δεν αισθάνεστε άνετα, καθώς οι άνδρες θα το καταλάβουν και δεν θα γοητευτούν καθόλου.
Κάθε γυναίκα μπορεί να ακολουθήσει τις παραπάνω συμβουλές, καθώς δεν έχουν καθόλου να κάνουν με τη φυσική της εξωτερική εμφάνιση.

Βήμα 2ο: Φερθείτε φυσικά και άνετα

Αφού έχει υπάρξει κάποια έλξη και έχετε ξεκινήσει να μιλάτε πιο συχνά και να βγαίνετε με τον άνδρα που σας ενδιαφέρει, αλλά δεν έχετε ακριβώς καταλάβει πού θα οδηγηθείτε, μην μένετε εκεί, φερθείτε φυσικά και άνετα.
Μην σας πιάσει εμμονή με τον άνδρα αυτόν και μην αγχωθείτε. Και κυρίως, μη θεωρήσετε ότι δεν είστε πια διαθέσιμη επειδή βρήκατε αυτόν τον άνδρα που σας αρέσει τόσο πολύ. Είναι σημαντικό να έχετε ανοιχτά τα πεδία σας και να δώσετε και σε εκείνον χώρο και χρόνο να σας αναζητήσει, να έρθει σε εσάς. Σταματήστε να κοιτάτε το κινητό σας κάθε 5 λεπτά!

Βήμα 3ο: Επικεντρωθείτε στη δική σας ζωή

Ακόμα κι αν τα πράγματα αρχίσουν να σοβαρεύουν μεταξύ σας, κι αν βρίσκεστε ακόμα πιο συχνά και νιώθετε ότι αρχίζετε να δένεστε, διατηρήστε την ψυχραιμία σας και συνεχίστε να βάζετε τη δική σας ζωή σε προτεραιότητα, έτσι ακριβώς όπως κάνατε και πριν τον γνωρίσετε.
Σίγουρα μπορείτε να του αφιερώσετε λίγο παραπάνω χρόνο, όμως μην παρατήσετε τα πάντα και αρχίσετε να επικεντρώνεστε σε ό,τι έχει να κάνει με αυτόν. Συνεχίστε να βλέπετε τους φίλους σας, να βγαίνετε, να κάνετε γυμναστική και να ασχολείστε με ό,τι σας ενδιαφέρει.
Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι ένας βασικός λόγος που τον έκανε να σας προσεγγίσει είναι το γεγονός ότι η ζωή σας είναι πολυάσχολη ανεξάρτητα με οποιαδήποτε σχέση σας. Μην γίνετε μία από αυτές τις γυναίκες που προσκολλώνται στον άνδρα που θα ερωτευτούν, γιατί πιθανώς να έχει ξαναζήσει τέτοια σχέση και να μην του αρέσει (σε κανέναν άνδρα δεν αρέσει!)

Βήμα 4ο: Πότε μπαίνουν ταμπέλες

Είναι πολύ σημαντικό να αναρωτηθείτε το εξής: Θέλετε να είστε με αυτόν τον άνδρα ή θέλετε να είστε με κάποιον; Απαντώντας ειλικρινά στις ερωτήσεις αυτές θα καταλάβετε τι ακριβώς θέλετε από αυτόν.
Στους άνδρες αρέσει να τους λατρεύει μία γυναίκα, να τους θαυμάζει και να θέλει να είναι μαζί τους, ανεξάρτητα από τα ελαττώματά τους. Από την άλλη, μία γυναίκα που απλά θέλει έναν άνδρα τους αφήνει παγερά αδιάφορους. Και αυτό γιατί μία τόσο απελπισμένη γυναίκα τους κάνει να νιώθουν ότι δεν έχουν κάτι το ιδιαίτερο, αφού οποιοσδήποτε θα μπορούσε να της καλύψει το κενό.
Πολλές γυναίκες παρασύρονται τόσο από την επιθυμία τους να είναι με κάποιον που αποτυγχάνουν να «δουν» τον άνθρωπο που τελικά βρίσκεται δίπλα τους. Όταν, όμως, ο άνδρας αυτός καταλάβει ότι εκτιμάτε τη μοναδικότητά του, και όταν βλέπει ότι συμβάλει με θετικό τρόπο στη ζωή σας, δεν θα διστάσει από μόνος του να δώσει τίτλο στη σχέση σας, αλλά και να τη δημοσιοποιήσει.
Αν, πάλι, κάνετε τα πάντα σωστά και συνεχίζει να μην επικυρώνει τη σχέση σας, αυτή είναι η στιγμή να τον αφήσετε. Αν πραγματικά ενδιαφέρεται για εσάς και σας θέλει στη ζωή του δεν θα επιτρέψει ποτέ να φύγετε.

Βήμα 5ο: Δώστε του αυτό που θέλει: Εκτίμηση, Αναγνώριση και Σεβασμό

Από την σκοπιά του άνδρα, ο σεβασμός και η εκτίμηση αποτελούν τους πυλώνες κάθε σχέσης. Το μόνο που θέλουν όλοι οι άνδρες είναι να κάνουν την γυναίκα που θέλουν/αγαπούν ευτυχισμένη και να νιώθουν ότι και εκείνη αναγνωρίζει όσα κάνουν για αυτήν. Το να τον εκτιμάτε, ενώ έχετε δει τις κακές και αδύναμες πλευρές του, θα τον κάνει να σας θέλει ακόμα περισσότερο.
Η εκτίμηση αυτή, όμως, πρέπει να είναι ειλικρινής. Όταν κάνει κάτι για εσάς, είτε είναι μικρό είτε είναι μεγάλο, δείξτε του ότι το προσέχετε και το εκτιμάτε, με συγκεκριμένα κομπλιμέντα. Για πολλούς άνδρες η ιδανική γυναίκα είναι αυτή που νιώθει γεμάτη και άνευ όρων ευτυχισμένη μαζί τους. Αν νιώθετε πραγματικά έτσι για εκείνον και για την σχέση σας, δεν θα σταματήσει ποτέ να είναι ερωτευμένος μαζί σας!
Έλενα Μπούλια 
 
http://www.mama365.gr