30 Μαρ 2014

8 σταρ του Hollywood προτιμούν τα μαλλιά μεσαίου μήκους. Αντέγραψε τα χτενίσματά τους!


8 σταρ του Hollywood προτιμούν τα μαλλιά μεσαίου μήκους. Αντέγραψε τα χτενίσματά τους!
Τα μαλλιά μεσαίου μήκους (αυτά που είναι μέχρι τον ώμο) έχουν το ιδανικό μήκος. Απολαμβάνεις όλα τα οφέλη των μακριών μαλλιών χωρίς να τα νιώθεις βαριά ενώ εξακολουθούν να είναι παιχνιδιάρικα όπως είναι τα καρέ. Δες ποιες σταρ του Hollywood προτιμούν αυτό το μήκος για τα μαλλιά τους και αντέγραψε το στυλ και το χτένισμά τους..
Κρίσι Τέιγκεν

malliamesaioumikous1

Παρόλο που το μοντέλο περιστασιακά φοράει εξτένσιονς, το φυσικό της μήκος φτάνει μέχρι τους ώμους. Δημιούργησε μπούκλες σαν τις δικές της με ένα σίδερο για μπούκλες και ψέκασε με λίγη λακ για ποιο “μόνιμο” αποτέλεσμα. 

Έμα Στόουν

malliamesaioumikous2

Για να κάνεις το συγκεκριμένο χτένισμα της ηθοποιού καλό είναι να χρησιμοποιήσεις το σίδερο ισιώματος. Έτσι, το αποτέλεσμα θα είναι πιο χαλαρό από ότι αν τα κάνεις με το σίδερο για μπούκλες. 

Τζέσικα Άλμπα 

malliamesaioumikous4

Η Άλμπα προτιμάει συχνά το συγκεκριμένο κούρεμα αλλά και χτένισμα. Άλλαξε και εσύ το καθημερινό σου στυλ και κάνε μία βαθιά χωρίστρα στο πλάι. 

Ρις Γουίδερσπουν

malliamesaioumikous7

Η ηθοποιός έχει κάνει ανταύγιες φωτίζοντας το ξανθό των μαλλιών της ενώ αυτές μαζί με το τρόπο που είναι κουρεμένη (έχει μυτούλες στις μπροστινές τις άκρες) προσφέτουν όγκο στα λεπτά μαλλιά της. 

Ροζάριο Ντόσον

malliamesaioumikous8

Για μία πιο βραδινή εμφάνιση πάρε τα μαλλιά σου και φέρ’τα από τη μία μεριά του κεφαλιού σου στερεώνοντάς τα με μερικά τσιμπιδάκια. 

Μάργκοτ Ρόμπι

malliamesaioumikous6

Πρόσθεσε όγκο στο στυλ σου ψεκάζοντας με λίγο ξηρό σαμπουάν τις ρίζες σου και λίγο νερό με αλάτι (που μπορείς να φτιάξεις και μόνη σου) τη μέση και τις άκρες σου. 

Λέσλι Μπιμπ

malliamesaioumikous5

Για μία πιο επίσημη εμφάνιση μπορείς να κάνεις μπούκλες τα μαλλιά σου και να κάνεις και χωρίστρα στο πλάι βάζοντας από τη μία μεριά τα μαλλιά σου πίσω από το αφτί σου.

Τζέιμι Κινγκ

malliamesaioumikous3

Για να κάνεις τα μαλλιά σου να φαίνονται λίγο μακρύτερα μπορείς να κάνεις χωρίστρα στη μέση και να τα ισιώσεις δίνοντάς τους έναν μικρό κυματισμό προς το τελείωμα.