31 Μαρ 2014

8 νέοι τρόποι να φορέσεις το eyeliner

Ξέχασε ό,τι ήξερες μέχρι τώρα και υιοθέτησε φρέσκες ιδέες απευθείας από τις πασαρέλες



 
Για αξεπέραστο, διαπεραστικό βλέμμα μάθε τώρα νέους τρόπους για να χρησιμοποιείς το eye-liner, όπως ακριβώς το έδειξαν οι μεγάλοι make-up artists στα shows των εβδομάδων μόδας.  


 
Το μπλε eye-liner στο κάτω μέρος του βλεφάρου που είδαμε να κυριαρχεί ως beauty trend στο show του Creatures of the Wind, μας εντυπωσίασε για το έντονο ζωηρό του χρώμα που τονίζει τα μάτια.


 
 Ο οίκος Calla πρότεινε κι εκείνος με τη σειρά του το ανοιχτόχρωμο eye-liner αλλά με διαφορετική τεχνική, αφού οι μακιγιέρ το τοποθέτησαν στο πάνω μέρος του βλεφάρου των ματιών. Μια πρωτότυπη ιδέα που σίγουρα θα αγαπηθεί την επόμενη σεζόν.


 
Όλες λατρεύουμε το cat-eye look αλλά έτσι όπως το έδειξε ο οίκος Rag & Bone, δημιουργώντας τη συνηθισμένη στρώση σε πολύ μεγαλύτερο πάχος θα κάνει πολλά βλέμματα να γυρίσουν.


 
 Για απόλυτο wet eye look o Peter Som έδωσε τη λύση. Ιδού το αποτέλεσμα.
 
 Η ασυνέχεια που έχει δημιουργήσει ο τρόπος που είναι τοποθετημένο το eye-liner στην επίδειξη της Tanya Taylor είναι κάθε άλλο παρά συνηθισμένος. Μια εντελώς διαφορετική πινελιά στον τρόπο που βάζουμε το αγαπημένο beauty product υπόσχεται σαγηνευτικό βλέμμα.

 
 Ξεφεύγοντας από ό,τι έδειξαν οι άλλοι οίκοι, ο Tome επέλεξε να τονίσει τα μάτια των μοντέλων με μόνο μια λεπτή γραμμή eye-liner που ξεκινά από το μέσον του ματιού και χαρίζει νεανικό ύφος, ενώ το ότι πρόκειται για make-up που μπορεί να φορεθεί σε όλη τη διάρκεια της μέρας του δίνει extra πόντους. 
 
 Το γεωμετρικό effect του eye-liner πρότεινε ο Herve Leger στο show του, για πιο αυστηρό αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακό βλέμμα. 
 
 Αν και τα μοντέλα εμφανίστηκαν με ιδιαίτερα 'αθώο' look στην επίδειξη του Marc by Marc Jacobs, το make-up ωστόσο πρόδιδε μια εντελώς διαφορετική λογική. 

Πολυτίδη Άννα Μαρία