25 Μαρ 2014

Δεν καταφέρνεις ποτέ να ξεβαφτείς σωστά; Μάθε πώς και βρες λύση σε 3 ακόμη beauty προβλήματα


Δεν καταφέρνεις ποτέ να ξεβαφτείς σωστά; Μάθε πώς και βρες λύση σε 3 ακόμη beauty προβλήματα
Μάθε έξυπνα beauty tips για να λύσεις μερικά από τα πιο εκνευριστικά προβλήματα στο μακιγιάζ και το χτένισμά σου.
1) Τα πινέλα μου χαλάνε γρήγορα.
Αυτό μάλλον συμβαίνει επειδή δεν καθαρίζεις συχνά τα πινέλα σου. Το να μην περιποιείσαι τα πινέλα και να τα αφήνεις για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να τα πλένεις μπορεί να καταστρέψει ακόμα και το πιο ακριβοπληρωμένο προϊόν.
Για να πλύνεις το πινέλο σου χρησιμοποίησε υγρό απορρυπαντικό πιάτων. Αυτό έχει την μαγική ικανότητα να εξαφανίζει κάθε ίχνος λιπαρότητας και χρωστικών ουσιών που έχουν «παγιδευτεί» στις τρίχες του πινέλου. Έπειτα άσε το πινέλο να στεγνώσει μόνο του, αφήνοντας το πάνω σε χαρτί κουζίνας. Κάνε αυτή τη διαδικασία τουλάχιστον μια φορά το μήνα.


2) Οι μαύροι κύκλοι μου δεν καλύπτονται με κανένα κονσίλερ.
Το να χρησιμοποιείς προϊόντα με βαριά, κρεμώδη υφή για να καλύψεις το πρόβλημά σου, δεν είναι η καλύτερη λύση. Επέλεξε κονσίλερ σε υγρή μορφή και όχι κρεμώδη. Μην αγοράσεις την πιο ανοιχτόχρωμη απόχρωση του, με την ελπίδα ότι θα φωτίσει το βλέμμα σου, επένδυσε σε ροδακινί βάσεις που έχουν την ικανότητα να «σβήνουν» διακριτικά την γκριζωπή απόχρωση των μαύρων σκιών. Αν το αποτέλεσμα ακόμα δεν σε ευχαριστεί, πούδραρε πολύ ελαφρά την περιοχή κάτω από τα μάτια σου, με μια ειδική πούδρα λάμψης. Προσοχή στις υπερβολές.

3) Δεν καταφέρνω ποτέ να ξεβάψω τέλεια το μακιγιάζ μου.
Μάλλον φταίει το προϊόν ντεμακιγιάζ που χρησιμοποιείς. Αγόρασε ένα προϊόν oil-based, που έχει την ικανότητα να εξαφανίζει από το πρόσωπό σου κάθε ίχνος μακιγιάζ. Έπειτα μην ξεχνάς να πλένεις πάντοτε το πρόσωπό σου με ειδικό σαπούνι καθαρισμού. Μπορείς στο τέλος  να χρησιμοποιήσεις και τονωτική λοσιόν για το πρόσωπο.
Να ξέρεις ότι τα υγρά μαντιλάκια ντεμακιγιάζ δεν καθαρίζουν ποτέ τελείως το δέρμα. Οπότε έχε τα μόνο για έκτακτη ανάγκη.


4) Πιάνω τα μαλλιά μου αλογοουρά και οι φύτρες συνεχίζουν να πετάνε.  
Για να μπορέσεις να κάνεις ένα τέλειο σινιόν κότσο ή μια αυστηρή αλογοουρά, χωρίς οι φύτρες σου να χαλάνε το αποτέλεσμα χρησιμοποίησε… την οδοντόβουρτσά σου! Πάρε μια καθαρή οδοντόβουρτσα και ψέκασέ την με λακ. Έπειτα «βούρτσισε» προσεκτικά με αυτή τις ενοχλητικές φύτρες σου, και είσαι έτοιμη!
Extra tip: Μπορείς ακόμα να αγοράσεις μια διάφανη μάσκαρα, και να ακολουθήσεις την ίδια διαδικασία. Το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου εντυπωσιακό.




http://www.faysbook.gr/