24 Μαρ 2014

Δείξε 10 χρόνια νεότερη: 5 μικρά make up tips για να το καταφέρεις!


Δείξε 10 χρόνια νεότερη: 5 μικρά make up  tips για να το καταφέρεις!
Ένα σωστό μακιγιάζ μπορεί να σε κάνει να δείχνεις πολύ πιο νέα και φρέσκια.
Όπως ένα βαρύ μακιγιάζ θα σε κάνει να μοιάζεις μεγαλύτερη, έτσι και ένα πιο απαλό, φυσικό αποτέλεσμα μπορεί να σε κάνει να δείχνεις έως και 10 χρόνια νεότερη.

Δες τα 5 make up tips μας για να το καταφέρεις:


#1 Ξέχνα τα σκουρόχρωμα foundation:

Τα βαριά προϊόντα, σε πολύ πιο σκούρα απόχρωση από την επιδερμίδα σου, θα τονίσουν τις ρυτίδες έκφρασής σου όπως και τυχών πανάδες. Ένα πιο light προϊόν, με τέλεια, ελαφριά κάλυψη, λίγο πιο φωτεινό από τον τόνο της επιδερμίδας σου θα σε κάνει να δείχνεις πιο φρέσκια και λαμπερή.

#2 Αντικατέστησε το eyeliner με μολύβι ματιών:


Το eyeliner εφαρμόζεται πολύ πιο δύσκολα , όσο περνάνε τα χρόνια και χαλαρώνει το δέρμα. Μην παιδεύεσαι να δημιουργήσεις το τέλειο αποτέλεσμα, απλά χρησιμοποίησε ένα μολύβι ματιών για να τονίσεις τις γωνίες των ματιών σου χωρίς καμία υπερβολή.

#3 Επέλεξε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις κραγιόν:
Τα σκουρόχρωμα κραγιόν τονίζουν τα σημάδια γήρανσης και τυχών ατέλειες γύρω από τα χείλη. Αντίθετα οι πιο φωτεινές αποχρώσεις, έχουν την ικανότητα να δίνουν έμφαση στα χείλη χωρίς να χαλάνε τη συνολική σου εικόνα.
Extra tip:Για πιο φρέσκο αποτέλεσμα, επέλεξε ματ και όχι ιριδίζουσες υφές.


#4 Κρεμώδεις υφές:

Όσο μεγαλώνουμε, τόσο πιο ξερή και αφυδατωμένη γίνεται η επιδερμίδα μας. Σύμμαχός σου λοιπόν ενάντια στην ξηρότητα του δέρματος,  γίνονται οι κρεμώδεις υφές σε ρουζ και σκιές.

#5 Μεγάλα φρύδια:
Όχι μόνο είναι top τάση, αλλά μπορούν να "κρύψουν" και αρκετά χρόνια. Τα έντονα φρύδια είναι ένδειξη φρεσκάδας και νεανικότητας , οπότε φρόντισε να τα περιποιείσαι ευλαβικά  και να μην τους δίνεις υπερβολικά λεπτό σχήμα.


http://www.faysbook.gr/