17 Φεβ 2014

“You’re Mine (Eternal)”| Δείτε το νέο video clip της Mariah Careyyoure-mine-eternal-dite-to-neo-video-clip-tis-mariah-carey
Το video clip της μεγάλης diva είναι εδώ!
Mariah Carey είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο ερωτικές τραγουδίστριες, έχοντας ερμηνεύσει σπουδαία ερωτικά κομμάτια, όπως το “We Belong Together” και το “My All”. Έτσι, αποφάσισε την ημέρα της γιορτής των ερωτευμένων για να κυκλοφορήσει το ολοκαίνουριο video clip της. Πρόκειται για το οπτικοακουστικό αποτέλεσμα του επίσης ολοκαίνουριου τραγουδιού της, “You’re Mine (Eternal)”, το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα μια μέρα πριν. Η Carey μας υπενθυμίζει τον σέξι της εαυτό, αφού καθ όλη τη διάρκεια του clip βρίσκεται γυμνή πάνω σε βράχια καλύπτοντας μόνη της τα απαραίτητα. ΟTrey Songz υποδύεται τον αγαπημένο της, με τον οποίο κυκλοφόρησε και ένα remix του τραγουδιού. Σκηνοθέτης του video clip είναι ο Indrani.
Το “You’re Mine (Eternal)” έρχεται ως το τρίτο κατά σειρά single της Mariah Carey από το επερχόμενο δέκατο τέταρτο studio album της, με τίτλο “The Art of Letting Go”, το οποίο προγραμματίστηκε να κυκλοφορήσει στις 6 Μαίου μέσω της Island Records. Το pop, R&B τραγούδι έχει γραφτεί από την ίδια την Carey σε συνεργασία με τον Rodney Jerkins. Αν και έχει κερδίσει θετικά σχόλια από τους κριτικούς, ωστόσο το “You’re Mine” δεν φαίνεται να αποτελεί κάτι το ιδιαίτερο που θα ξεχωρίσει. Η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του αναμένεται στις 25 Φεβρουαρίου.
Δείτε εδώ το video clip:

Δείτε το video clip του remix με την συμμετοχή του Trey Songz: 
www.tralala.gr