7 Φεβ 2014

Street Chic: Τα πιο stylish κορίτσια του Λονδίνου δίνουν προτάσεις για τις σωστές χειμερινές αγορές


Street Chic: Τα πιο stylish κορίτσια του Λονδίνου δίνουν προτάσεις για τις σωστές χειμερινές αγορές
Οι fashionistas της μητρόπολης της μόδας ξέρουν τον τρόπο να παραμένουν super stylish ακόμα και τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα. Εμπνεύσου από τις εμφανίσεις τους και μάθε τα μυστικά τους…
Τα πιο μοντέρνα κορίτσια αποδεικνύουν ότι δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για να υιοθετήσεις τις απόλυτες τάσεις της μόδας ακόμα και στο πιο casual outfit. Ακολούθησε τις προτάσεις τους για να βγεις κερδισμένη σε κάθε σου εμφάνιση:
-Η σωστή επένδυση:



Δεν χρειάζεται να είσαι ντυμένη από πάνω μέχρι κάτω με πανάκριβα κομμάτια που θα φορέσεις μόνο μια σεζόν. Πόνταρε στην αγορά μιας διαχρονικής τσάντας που θα μπορείς να κρατήσεις όλο το χρόνο και θα αποθεώσει στο λεπτό ακόμα και το πιο απλό outfit.

Ένα ζευγάρι slippers είναι ακόμα μια αγορά που πρέπει να επενδύσεις το φετινό χειμώνα. Τα παπούτσια αυτά παραμένουν super trend και το καλοκαίρι και μπορούν να φορεθούν ακόμα και με ένα τζιν σορτσάκι και τις πιο ζεστές μέρες.

Αν πάλι δεν θέλεις να αποχωριστείς τα ψηλοτάκουνά σου ούτε τις πρωινές ώρες, η πιο σωστή επένδυση είναι τα ψηλοτάκουνα booties ή μαύρες ψηλοτάκουνες μπότες που φτάνουν μέχρι το γόνατο. Από το πρωί μέχρι το βράδυ, τα συγκεκριμένα παπούτσια μπορούν να γίνουν ο σύμμαχος σου για να δημιουργήσεις τις πιο stylish εμφανίσεις.
-Το παλτό που ολοκληρώνει το κάθε outfit:
Η fashionistas αποδεικνύουν ότι το παλτό είναι μεγάλη υπόθεση! Βρες αυτό που ταιριάζει με το στυλ σου και πριν κάνεις τη συγκεκριμένη αγορά σκέψου αν και κατά πόσο αυτό το κομμάτι ταιριάζει με κάθε πιθανή σου εμφάνιση.

Η πιο safe και διαχρονική επιλογή είναι το μακρύ παλτό. Σχεδόν κάθε σεζόν παραμένει hot τάση και μπορεί να ολοκληρώσει κάθε outfit από το πρωί μέχρι το βράδυ. Οι navy blue ή καμιλό αποχρώσεις είναι οι πιο classic επιλογές για ένα πανωφόρι που θα φορέσεις για χρόνια.

Αν πάλι είσαι πιο τολμηρή και μπορείς να συνδυάσεις το γούνινο πανωφόρι ακόμα και στις πιο casual εμφανίσεις σου, μη διστάσεις να επενδύσεις στην αγορά ενός τέτοιου κομματιού. Σίγουρα μια γούνα θα μείνει για χρόνια στην γκαρνταρόμπα σου για να σου χαρίζει ζεστασιά και απαράμιλλο στυλ  σε κάθε σου εμφάνιση.

Tip: Ένα μακρύ πανωφόρι με γούνινες λεπτομέρειες σε κλασσικές αποχρώσεις όπως το μαύρο και το λευκό είναι το ιδανικό κομμάτι για ένα chic λουκ που ταιριάζει σε κάθε ηλικία.
-Τα αξεσουάρ του χειμώνα:


Ένα καπέλο, cozy σκουφάκια, γάντια κάθε τύπου,  oversized κασκόλ και φουλάρια είναι τα βασικά αξεσουάρ που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στην χειμερινή της γκαρνταρόμπα. Στολίζουν με μοναδικό τρόπο τις χειμερινές εμφανίσεις, ενώ ταυτόχρονα σε κρατάνε ζεστή σε κάθε περίσταση.