1 Φεβ 2014

Καπέλα: Τo πιο hot αξεσουάρ της βροχής


Καπέλα: Τo πιο hot αξεσουάρ της βροχής
Εμπνεύσου από τις fashionistas και κάνε το αγαπημένο σου καπέλο σύμμαχό για τις βροχερές μέρες του χειμώνα.
Ξέχνα το σκουφάκι που σου χαλάει τα μαλλιά και δίνει ένα sporty χαρακτήρα ακόμη και στο πιο επίσημο λουκ. Πόνταρε σε καπέλα κάθε τύπου και μετέτρεψε το κάθε σου σύνολο σε super trend.
Fedora hats:

Η χειμερινή εκδοχή του Panama καπέλου. Τα συγκεκριμένα αξεσουάρ από τσόχα είναι η ιδανική επιλογή για γυναίκες κάθε ηλικίας.

Συνδύασέ το με το κοστούμι σου για τη δουλειά για το τέλειο ανδρόγυνο σύνολο ή ακόμη και με το τζιν σου για να δώσεις έξτρα πόντους στυλ στο πιο casual outfit της ημέρας.
70’s inspiration:

Το αγαπημένο αξεσουάρ κάθε fashionista. Εμπνεύσου από το στυλ της Jackie O ,τύλιξε τα μαλλιά σου με ένα φουλάρι και φόρεσε από πάνω το super trendy πλατύγυρο καπέλο για μια chic εμφάνιση.

Προστατέψου από τις ψιχάλες μιας μουντής ημέρας ποντάροντας σε ένα τέτοιου τύπου καπέλο στις αποχρώσεις του παλτό σου και χάρησε έξτρα πόντους στυλ στο λεπτό σε κάθε σου λουκ.
Jokey:

Θεωρείς το Jokey αποκλειστικά καλοκαιρινό αξεσουάρ; Λάθος! Επένδυσε στην αγορά ενός δερμάτινου καπέλου και δημιούργησε το πιο μοντέρνο sporty chic outfit της χειμερινής σεζόν. Συνδύασέ το με ένα κολεγιακού τύπου  φούτερ και το skinny τζιν σου για μια καθημερινή εμφάνιση, ή ακόμη και με μια super trendy δερμάτινη φούστα ή παντελόνι και τα αγαπημένα σου ψηλοτάκουνα booties.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



http://www.faysbook.gr