19 Φεβ 2014

“Invisible” | Δείτε το νέο video clip των U2



Screen-Shot-2014-02-12-at-10.30.51-AM-570x310
Έρχεται νέα μουσική από το συγκρότημα!
Μόλις μία εβδομάδα από την πρεμιέρα του καινούριου τραγουδιού των U2 με τίτλο “Invisible”, το συγκρότημα αποφάσισε να κυκλοφορήσει και το video clip με σκηνοθέτη τον εκπληκτικό Mark Romanek. Το video clip είναι ασπρόμαυρο και γυρίστηκε σε ένα αεροδρόμιο στη Santa Monica μέσα στον Ιανουάριο. Το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στο επερχόμενο album τους.
Στο video clip βλέπουμε τους U2 να τα δίνουν όλα πάνω στη σκηνή και το κοινό που τους παρακολουθεί να ακολουθεί το ρυθμό τους. Το τραγούδι όπως είπαν τα μέλη του συγκροτήματος δεν είναι το πρώτο single του album τους αλλά μία υπενθύμιση ότι υπάρχουν ακόμη. Όχι ότι το είχαμε ξεχάσει!
Το “Invisible” όμως εκτός από υπενθύμιση αποτελεί μία βοήθεια προς την οργάνωση RED που ιδρύθηκε το 2006 από τον ίδιο τον Bono και τον Bobby Shriver και μάχεται για την καταπολέμηση του AIDS στην Αφρική. Κάθε φορά που κατεβάζεται το τραγούδι 1 δολάριο πηγαίνει στην οργάνωση RED. Ήδη το συγκρότημα μάζεψε περισσότερα από 3 εκατομμύρια δολάρια από το τραγούδι.
Όμως το τραγούδι βοήθησε τους U2 να γράψουν ιστορία για μία ακόμη φορά, καθώς έγινε το 39ο τραγούδι τους που μπήκε στα charts στην κατηγορία Alternative Songs, αφήνοντας πίσω τους Pearl Jam. Το τραγούδι ανέβηκε στην θέση 28.
Δείτε το video clip για το “Invisible” :


www.tralala.gr