9 Φεβ 2014

Hollywood Report Η καθημερινότητα των σταρ σε φωτογραφίες

Βικτόρια Μπέκαμ και Χάρπερ rΑς δούμε τι έκαναν τις τελευταίες μέρες οι πιο διάσημοι άνθρωποι του πλανήτη...

Κέιτ Μος
Έξω από το Groucho club στο Λονδίνο εθεάθη η Κέιτ Μος, με αφορμή την έκθεση του καταξιωμένου καλλιτέχνη David Bailey.


Το supemodel επέλεξε γι' αυτή την εμφάνιση να μην φορέσει εσώρουχα, με αποτέλεσμα, με τα φωτογραφικά φλας το μπλουζάκι που φορούσε να γίνει διάφανο, αποκαλύπτοντας το στήθος της.


Κέλι Μπρουκ
Λίγες χαλαρές στιγμές δίπλα στη θάλασσα απόλαυσε η Κέλι Μπρουκ. Το μοντέλο από την Αγγλία εθεάθη στην παραλία,ενώ ο φακός κατέγραψε και αρκετές τρυφερές στιγμές με τον σύντροφό της, Ντέιβιντ Μάκιντος.


Μπράντλεϊ Κούπερ
Στο αεροδρόμιο του Παρισιού βρέθηκε ο Μπράντλεϊ Κούπερ. Ο διάσημος ηθοποιός επισκέφθηκε τη γαλλική πρωτεύουσα με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί με τίτλο «American Hustle».


Κρίστεν Στιούαρτ
Στο Παρίσι βρίσκεται αυτές τις ημέρες και η Κρίστεν Στιούαρτ. Η 23χρονη ηθοποιός επισκέφτηκε το κατάστημα του οίκου Chanel, του οποίου είναι το επίσημο πρόσωπο, για να συναντηθεί με τον Καρλ Λάγκερφελντ, ενώ λίγο αργότερα πραγματοποιήθηκε η φωτογράφιση της νέας καμπάνιας, στην οποία θα είναι η πρωταγωνίστρια.


Πινκ
Μια βόλτα με ποδήλατο έκανε η Πινκ κατά μήκος της παραλίας στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια. Η διάσημη τραγουδίστρια ωστόσο δεν ήταν μόνη της, καθώς στο πίσω μέρος κουβαλούσε την κόρη της, την 2 ετών Γουίλοου.


Τζέσικα Άλμπα και Κας Γουόρεν
Ένα ρομαντικό δείπνο απόλαυσαν η Τζέσικα Άλμπα και ο Κας Γουόρεν. Οι δυο τους εθεάθησαν έξω από ένα εστιατόριο στο Λος Άντζελες


Φέργκι
Κρατώντας αγκαλιά τον 5 μηνών γιο της, Αξλ, φωτογραφήθηκε από τους παπαράτσι η Φέργκι, η οποία είχε βρεθεί σε πάρτι για το Super Bowl.


Χάιντι Κλουμ
Λίγες ημέρες μετά τον χωρισμό από τον σύντροφό της, Κρίστεν Μάρτιν, ο οποίος εκτελούσε παράλληλα και χρέη σωματοφύλακα της οικογένειάς της, η Χάιντι Κλουμ εθεάθη σε μια χαλαρή βόλτα με τα τέσσερα παιδιά της στην Καλιφόρνια, λίγο πριν πάνε όλοι μαζί στο γυμναστήριο.


Ντέιβιντ Μπέκαμ
Σε κατάστημα της γνωστής σουηδικής εταιρείας με την οποία συνεργάζεται για τη δική του σειρά εσωρούχων, βρέθηκε οΝτέιβιντ Μπέκαμ, με αφορμή την προώθηση της νέας κολεξιόν του. Η φωτογράφιση της σειράς έγινε πρόσφατα σε μια ταράτσα της Νέας Υόρκης, ενώ το διαφημιστικό της προβλήθηκε στην διοργάνωση του Super Bowl.


Βικτόρια Μπέκαμ και Χάρπερ
Παράλληλα, στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης προσγειώθηκε η Βικτόρια Μπέκαμ έχοντας στην αγκαλιά της την 2 ετών κόρη της, Χάρπερ. Η επιτυχημένη πλέον σχεδιάστρια έφτασε στην πόλη με αφορμή την Εβδομάδα Μόδας, κατά τη διάρκεια της οποίας θα παρουσιάσει το fashion show της με τη νέα κολεξιόν που φέρει την υπογραφή της.


Χάρπερ Μπέκαμ
Μαμά και κόρη ήταν πολύ καλά ντυμένες προκειμένου να προφυλαχτούν από το κρύο.


Χάλι Μπέρι
Έξω από το Craig's Restaurant στο West Hollywood της Καλιφόρνια εντόπισαν οι παπαράτσι τη Χάλι Μπέρι.