12 Φεβ 2014

Hollywood Report Η καθημερινότητα των σταρ σε φωτογραφίες

Φέργκι με το γιο της (1)Ας δούμε τι έκαναν τις τελευταίες μέρες οι πιο διάσημοι άνθρωποι του πλανήτη...

Άλεκ Μπάλντουιν
Έξω από το εστιατόριο Ana La Santa, στη Μαδρίτη, εντόπισαν οι φωτογράφοι τον Άλεκ Μπάλντουιν με τη σύζυγό του, Χιλάρια, και την 5 μηνών κόρη τους, Κάρμεν. Ο διάσημος ηθοποιός βρίσκεται στην ισπανική πρωτεύουσα με αφορμή τα γυρίσματα της νέας του ταινίας με τίτλο «Torrente 5».


Αλεσάντρα Αμπρόζιο
Η Αλεσάντρα Αμπρόζιο παρέλαβε την κόρη της, Άνια, από το σχολείο και μαζί περπάτησαν προς το σπίτι τους.


Βικτόρια Μπέκαμ
Μια ημέρα μετά την επιτυχία του fashion show της, η Βικτόρια Μπέκαμ αψήφισε το κρύο της Νέας Υόρκης και, φορώντας μια λευκή φούστα, έφερε εις πέρας τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της ημέρας.


Κιμ Καρντάσιαν
Μια εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη έκανε η Κιμ Καρντάσιαν. Οι παπαράτσι απαθανάτισαν την 33χρονη celebrity έξω από ένα ξενοδοχείο στο Λος Άντζελες.


Ολίβια Παλέρμο
Μια ιδιαίτερη εμφάνιση έκανε και η Ολίβια Παλέρμο, κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Νέα Υόρκη με αφορμή την Εβδομάδα Μόδας.


Πάρις και Νίκι Χίλτον
Το show της διάσημης σχεδιάστριας Diane Von Furstenberg παρακολούθησαν καθισμένες στην πρώτη σειρά οι αδελφέςΠάρις και Νίκι Χίλτον, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας.


Σάρα Τζέσικα Πάρκερ
Σάρα Τζέσικα Πάρκερ απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο της μετά το τέλος των θεατρικών της παραστάσεων, συνοδεύοντας τις 5χρονες κόρες της στο πρωινό τους μάθημα.


Ντρου Μπάριμορ
To νέο της βιβλίο με τίτλο «Find It In Everything» παρουσίασε η  εγκυμονούσα Ντρου Μπάριμορ, σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο βιβλιοπωλείο Barnes & Noble.

Τζέσικα Άλμπα
Λίγες χαλαρές στιγμές με τις κόρες της, Χέιβεν και Όνορ, απόλαυσε η Τζέσικα Άλμπα σε ένα πάρκο του Μπέβερλι Χιλς.


Φέργκι
Στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες εθεάθη η Φέργκι, έχοντας στην αγκαλιά της τον γιο της, Αξλ.