10 Φεβ 2014

Celebs mania: Οι σκούφοι. Ο πιο sexy τρόπος να φορέσεις το σκουφί σου


Celebs mania: Οι σκούφοι. Ο πιο sexy τρόπος να φορέσεις το σκουφί σου
Επιτέλους μπορούμε να φορέσουμε τα αγαπημένα μας σκουφάκια που πέρα από το στυλ και τη ζεστασιά που μας προσφέρουν, μπορούν να «καμουφλάρουν» μια άσχημη μέρα για τα μαλλιά μας.
Ξύπνησες αργά και δεν προλαβαίνεις να περιποιηθείς τα μαλλιά σου; Μην αγχώνεσαι, οι stars σου έχουν τη λύση! Φόρεσε τον αγαπημένο σου σκούφο και ετοιμάσου για τις πιο ζεστές και cozy καθημερινές εμφανίσεις.

Bad hair day- Η λύση:
Πιάσε τα μαλλιά σου μια χαλαρή πλεξούδα στο πλάι και άσε το σκουφάκι σου να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα.
Αν πάλι δεν σου κάθεται ούτε η πλεξούδα ένας σινιόν κότσος θα σε σώσει! Μάζεψε τα μαλλιά σου και «κρύψε» το κοτσάκι σου μέσα στον μοντέρνο σκούφο σου. Για πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα, άσε τη φράντζα σου έξω από το σκουφί σου.
Αν είσαι από τις τυχερές που μόλις σηκώνονται από το κρεβάτι τους και έχουν φυσικά κυματιστά μαλλιά, σίγουρα θα πρέπει να επενδύσεις στην αγορά του πολυαγαπημένου αυτού αξεσουάρ. Επέλεξε ένα άνετο σκούφο και φόρεσε τον, καλύπτοντας το κεφάλι σου μέχρι το ύψος των αυτιών . Άσε τα μαλλιά σου να τα ανεμίζει ο αέρας και ξέχνα για λίγο το κομμωτήριο.

Με τι ρούχα;
Το ακόμα καλύτερο με αυτό το αξεσουάρ είναι ότι ταιριάζει με όλα! Σε μια casual βραδινή έξοδο  ή στις καθημερινές σου βόλτες το σκουφάκι είναι ο τέλειος σύμμαχος για κάθε στυλ.
Συνδύασε το με το skinny τζιν σου και το μαύρο μεσάτο blazer, για ένα casual chic λουκ. Επέλεξε έναν σκούφο σε έντονο χρώμα και φόρεσε τον  με το δερμάτινο κολάν σου και τα biker μποτάκια σου για να «σπάσεις» το μονόχρωμο total black, ροκ συνολό σου.
Για μια πιο κομψή εμφάνιση, ταίριαξε το κλασικό,  μονόχρωμο  σκουφάκι σου με την κομψή καμπαρντίνα σου ή το oversized παλτό σου.