Τρόπος μαγειρέματος
- 1
Ράντισε με ελάχιστο ελαιόλαδο ένα αντικολλητικό τηγάνι και πρόσθεσε το κρεμμύδι με τα φρέσκα κρεμμυδάκια. Αλατοπιπέρωσε και σόταρε σε χαμηλή φωτιά για 5΄λεπτά περίπου.Πρόσθεσε το σκόρδο και το πιπέρι καγιέν
- 2
Σε ένα μπολ βάλε τα φασόλια και λιώσε με το πιρούνι σου και ανάμειξε με το μείγμα τα σοταρισμένα λαχανικά σου. Άφησε το μείγμα να κρυώσει
- 3
Πρόσθεσε το αυγό, την ψίχα τριμμένη, το κόλιαντο, το χυμό lime και αλατοπιπέρωσε. Ζύμωσε τα υλικά και πρόσθεσε τη φέτα τριμμένη
- 4
Με ελαφρώς βρεγμένα χέρια πλάσε 4 μεγάλα burger. Σκέπασε και άφησε στο ψυγείο για 20' λεπτα να σταθούν.
- 5
Προθέρμανε το γκριλ του φούρνου ή το barbeque, λαδώνοντας ελαφρά τη σχάρα σου. Ψήσε κάθε burger για 3'-4' λεπτά από τη μία πλευρά να πάρει χρώμα και από τις δύο πλευρές. Στρώσε μια φέτα χαλούμι σε κάθε burger και άφησε να λιώσει
- 6
Σέρβιρε με μπόλικη σαλάτα ή αν θέλεις βάλε σε ψωμάκι με λίγο γουακαμόλε, φύλλα ρόκας και τομάτες.
-