17 Φεβ 2014

Έρωτας είναι η αιτία; Τσέκαρε τα συμπτώματα...

Έρωτας είναι η αιτία; Τσέκαρε τα συμπτώματα...
Νιώθεις κάπως, αλλά δεν είσαι σίγουρη αν είναι έρωτας; Δεν είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβεις. Αυτά είναι τα πιο συνηθισμένα του συμπτώματα. Όσα περισσότερα έχεις, τόσο πιο in love είσαι!

Τα βασικά σημάδια που δείχνουν ότι είσαι ερωτευμένη
 
1.   Διαβάζεις τα μηνύματά του ξανά και ξανά... Τα αναλύεις, τα συζητάς με τις κολλητές σου, και η καρδιά σου χτυπάει πιο δυνατά όταν εμφανίζεται τ' όνομά του στο κινητό σου.

2.   Όταν είσαι μαζί σου, είσαι πιο ντροπαλή από ότι συνήθως...

 
photo: picpulp.com

 3.   Όταν τον σκέφτεσαι, αισθάνεσαι έναν περίεργο κόμπο στο στομάχι, και σε κυριεύει μια αδιευκρίνηστη ανυπομονησία. Η αλήθεια είναι πως τον σκέφτεσαι συνέχεια και σχεδόν εμμονικά.

4.   Όταν είναι να βγείτε, δοκιμάζεις δεκάδες διαφορετικά σύνολα, και τίποτα μα τίποτα δεν είναι αρκετά καλό για αυτή σας τη συνάντηση.
 
photo: searchquotes.com 
 
 

5.  Μετράς τις ώρες πριν τη συνάντηση σας, οι οποίες δεν περνούν με τίποτα και προβάρεις λόγια και σκέψεις που θα ήθελες να του πεις.

6.   Όταν τον κοιτάς, χαμογελάς χωρίς λόγο... Τον κοιτάς, τον ακούς και σε κυριεύει ένα κύμα θαυμασμού. Ναι, αυτός ο υπέροχος άνθρωπος φτιάχτηκε για σένα!

7.   Όταν πρέπει να αποχωριστείτε, στεναχωριέσαι σαν να μην πρόκειται να τον ξαναδείς ποτέ...

8.   Ακόμα και αν τον ξέρεις πολύ λίγο καιρό, κάνεις τρελές σκέψεις και προχωρημένα σενάρια τύπου: Πού θα μείνετε, πώς θα είναι ο γάμος σας και πώς θα λένε το πρώτο σας παιδί... Σκέψεις που φυσικά δεν τολμάς να τις παραδεχτείς ούτε στον εαυτό σου.

9.   Θέλεις να περνάς όλες τις ώρες, όλες τις μέρες της εβδομάδας μαζί του.

10.   Κολλάς με ερωτικά τραγούδια και μπαλάντες που ποτέ δεν τα άκουγες. Και για να είμαστε πιο ακριβείς, ακόμα και με αυτά τα άσματα που τα χλευάζες ως χαζοτράγουδα.
 
photo: searchquotes.com
 
11.   Μιλάς μόνον και αποκλειστικά γι' αυτόν στους υπόλοιπους ανθρώπους της ζωής σου, οι οποίοι βιώνουν και αυτοί το δράμα τους  με τη μονομανία σου... Εκφράζεσαι γι' αυτόν με τα πιο ζεστά λόγια και χασκογελάς νευρικά όταν σου κάνουν ερωτήσεις που τον αφορούν ...
 
12.   Νιώθεις πως έχει σβήσει κάθε τραύμα, κάθε πληγή, και κάθε σημάδι από πρώην, καθώς κανένας δεν είναι σαν αυτόν...
 
13.   Όσο διαβάζεις αυτό το άρθρο, σκέφτεσαι αυτόν και μόνον αυτόν...
 
Εμείς θα σου ευχηθούμε να το ζήσεις... Γιατί αυτό που νιώθεις ανεξάρτητα από το που θα καταλήξει, είναι ευλογία... 

Ευτυχία Φράγκου