5 Φεβ 2014

Αστρολογικές Προβλέψεις

Γενικό Προφίλ για όλα τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου.
Κριός
Αν και θα ευχηθείτε η ζωή σας να ήταν λιγότερο περίπλοκη σήμερα, θα έχετε πολλά να κάνετε προτού ξεχωρίσετε τον εαυτό σας από τον θόρυβο που έχετε δημιουργήσει. Το μονοπάτι σας μπορεί να φαίνεται ξεκάθαρο, αλλά θα χρειαστείτε αποφασιστικότητα για να φτάσετε στον προορισμό σας. Προσέξτε να μην πέσετε σε άρνηση. Πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές για αυτό μην παραδώσετε τα όπλα. Η παθιασμένη επιμονή σας είναι το κρυφό σας όπλο.
Ταύρος
Όσο και αν θέλετε να επικεντρωθείτε στα ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ σας, θα είναι δύσκολο να σταματήσετε να κάνετε κύκλους με το μυαλό σας. Σκέφτεστε τόσα πολλά πράγματα και οι σκέψεις δεν πρόκειται να σταματήσουν επειδή το θέλετε. Θα υπάρξει απογοήτευση αν προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε τις φανταστικές σας ιδέες, αλλά δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε για την παραγωγικότητα προς το παρόν. Κάντε πίσω και απολαύστε το θέαμα.
Δίδυμοι
Δεν θέλετε να περιμένετε υπομονετικά μέχρι κάτι σημαντικό να συμβεί χωρίς εσείς να έχετε βάλει το χέρι σας. Στην πραγματικότητα, είστε τόσο σίγουροι για τα πράγματα που θα πείτε τη γνώμη σας χωρίς να σας νοιάζει αν οι άλλοι θέλουν ή όχι να την ακούσουν. Να θυμάστε πως τα πράγματα θα πάνε καλύτερα αν περιορίσετε τα σχόλιά σας στα σημαντικά ζητήματα. Οι λέξεις σας θα έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο αν επιλέξετε τις μάχες σας με σοφία.
Καρκίνος
Η ευέλικτη συμπεριφορά σας επιτρέπει να ελαχιστοποιήσετε προσωρινά ένα άλυτο ζήτημα. Μπορείτε να απελευθερωθείτε εύκολα από συναισθήματα που σας απασχολούν και να απολαύσετε λίγη κοινωνική διασκέδαση. Ωστόσο, ίσως να μην είστε έτοιμοι να ξεφορτωθείτε όλα τα συναισθήματα, αλλά τουλάχιστον να τα αφήσετε στην άκρη χωρίς να κρίνετε τους άλλους άσχημα. Περάστε λίγο ποιοτικό χρόνο με φίλους ή με την ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ σας για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας.
Λέων
Ίσως χαθείτε στα ΜΟΙΡΑ σας σήμερα. Ωστόσο, το να αγνοήσετε τις διαπροσωπικές δυναμικές στην εργασία δεν είναι σοφή κίνηση καθώς η κατάσταση μπορεί να δυσκολέψει από τα ανέκφραστα συναισθήματα κάποιου. Όσο και αν θέλετε να αποδράσετε στον εσωτερικό σας κόσμο, θα χρειαστεί να τακτοποιήσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις προτού εξερευνήσετε τη φαντασία σας.
Παρθένος
Ίσως προγραμματίσατε ήδη κάποια διασκέδαση για τον εαυτό σας σήμερα, μόνο για να ανακαλύψετε πως τίποτα δεν πρόκειται να γίνει έτσι όπως το σκεφτήκατε. Και πάλι μπορείτε να διασκεδάσετε, αλλά με λίγη σύγχυση. Φέρτε τον εαυτό σας στο κέντρο και ξεφορτωθείτε τα μικρά εμπόδια αλλιώς θα κάνετε τα πράγματα χειρότερα. Θυμηθείτε πως ο καλύτερος τρόπος να ελαχιστοποιήσετε το άγχος και να εντυπωσιάσετε τους άλλους είναι να διατηρήσετε το χιούμορ σας.
Ζυγός
Σήμερα θα έχετε πολλά να σκεφτείτε, αλλά εξαιτίας του χαρακτήρα σας, μάλλον δεν θα μιλήσετε στους άλλους για τις ανησυχίες σας. Θα νιώσετε πως πρέπει να γίνετε περισσότερο ανέμελοι για σήμερα, αλλά κάποια σοβαρά ζητήματα δεν πρόκειται να εξαφανιστούν αν δεν τα τακτοποιήσετε. Ακόμα και με σταθερή συγκέντρωση, η λύση δεν θα έρθει γρήγορα. Εντωμεταξύ, κάντε κάτι δημιουργικό με τον εκνευρισμό σας αντί να ξεσπάσετε στους άλλους.
Σκορπιός
Είναι περίεργο το πώς καταλαβαίνετε την απλότητα της ζωής και ταυτόχρονα την πολυπλοκότητά της. Με τν Σελήνη να ταξιδεύει μέσα από το λογικό Ταύρο, θα θελήσετε να βιώσετε λίγη ευχαρίστηση. Και πάλι, σαν Σκορπιοί, πάντα απολαμβάνετε ένα καλό μυστήριο. Προσέξτε αν σας φανεί πως κάποιος προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την ανάγκη σας για περιπλοκότητα, καθώς θα είναι μία αυταπάτη. Είτε σας αρέσει είτε όχι, η ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ σας βρίσκεται στα δικά σας χέρια.
Τοξότης
Η επιστροφή στα βασικά δεν είναι κάτι που σας κινητοποιεί, αλλά η απλοποίηση ίσως είναι κάτι απαραίτητο στη ζωή σας προς το παρόν. Μπορείτε να επηρεάσετε θετικά το σας, αλλά θα χρειαστεί να ρίξετε την ταχύτητά σας για να δημιουργήσετε με επιτυχία τις επαφές που θέλετε και χρειάζεστε.
Αιγόκερως
Η αναθεώρηση των συμπερασμάτων σας ή η επένδυση στην εικόνα σας μπορούν να σας προσφέρουν απίστευτες πιθανότητες επιτυχίας σήμερα. Καθώς αυτή η διαδικασία θα συνεχιστεί για ένα διάστημα, είναι καλύτερο να αναθεωρήσετε και να επανεκτιμήσετε τα επιτεύγματα του προηγούμενου έτους όσο είναι ακόμα φρέσκια στο μυαλό σας. Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες τις επόμενες εβδομάδες για να κάνετε χώρο για συναρπαστικές καταστάσεις.
Υδροχόος
Η εσωτερική διαμάχη ίσως σας δημιουργήσει άγχος όσο σκέφτεστε μία λογική απόφαση που πήρατε πρόσφατα. Δυστυχώς, τα συναισθήματά σας ίσως να μην ευθυγραμμίζονται με την ανάλυσή σας σήμερα έτσι όπως πρέπει. Ευτυχώς, το δίλημμά σας δεν είναι τόσο φανερό σε όλους τους άλλους. Όπως και να έχει, ένα ιδιαίτερο πρόσωπο θα σας σώσει. Παραμείνετε ανοιχτοί στα καλά νέα από ένα φίλο ή ένα οικογενειακό μέλος, καθώς θα σας παράσχει τις ελπίδες που χρειάζεστε για να μειώσετε το άγχος σας και να επιλέξετε τη σωστή κατεύθυνση.
Ιχθύες
Η αναποφασιστικότητά σας θα εμποδίσει την ολοκλήρωση των σχεδίων σας. Φυσικά θέλετε να κάνετε το καλύτερο, αλλά οι καλές σας προθέσεις ίσως εξανεμιστούν σήμερα, ειδικά αν οι προσδοκίες σας δεν είναι ρεαλιστικές. Είναι δύσκολο να πείτε όχι σε οτιδήποτε ακούγεται διασκεδαστικό, ακόμα και αν δεν είναι πρακτικό. Αντί να δυσκολεύετε τα θέματα περισσότερο, βασιστείτε σε μία δεύτερη γνώμη από κάποιον που εμπιστεύεστε προτού προβείτε σε δεσμεύσεις που θα μετανιώσετε αργότερα.


Πηγή:www.fimes.gr