4 Φεβ 2014

Στην... Καραϊβική για διακοπές το πριγκιπικό μωρό!

mag cover--a.jpgΣε ιδιωτικό νησί στην Καραϊβική -με χλιδάτες βίλες, καταγάλανα νερά και κοκοφοίνικες- κάνει στράτα στρατούλα το πριγκιπικό μωρό, που «άραξε» στην αγκαλιά της μαμάς Kate Middleton και «πέταξε» για Καραϊβική, για τις πρώτες του διακοπές!


Τι κι αν είναι μόλις 6 μηνών;
mustique.jpg
Ο τρίτος κατά σειρά διάδοχος του βρετανικού θρόνου έβαλε το φορμάκι και το καπελάκι του και, συνοδείατριών σωματοφυλάκων, μπήκε στο αεροπλάνο μαζί με την μαμά, με προορισμό το νησί Μιστίκ, όσο ομπαμπάς William βρίσκεται στο... σπίτι, καθώς έχει διάβασμα για το πανεπιστήμιο!
mag cover--a.jpg

Όσο εσύ διαβάζεις αυτές τις γραμμές, ο μικρός πρίγκιπας απολαμβάνει μία από τις 75 prive βίλες του «παραδεισένιου» νησιού, που έχουν όλες τις ανέσεις και απευθύνονται μόνο σε... λεφτάδες και καλοπερασάκηδες! Μάλιστα, το κόστος διαμονής σε ένα από τα χλιδάτα σπίτια για μία εβδομάδα, όσο δηλαδή θα μείνουν εκεί η Kate και το βλαστάρι της, μπορεί να ξεπεράσει ακόμα και τις 22.800 ευρώ!
Η επιλογή του προορισμού κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν: στο Μιστίκ έχουν ταξιδέψει τουλάχιστον έξι φορές οι γονείς του George, ενώ κατά καιρούς το επισκέπτονται πολλοί celebrities, μεταξύ των οποίων οι Paul McCartney, David Bowie και Mick Jagger. 
mustique-1.jpg

Μετά την παρθενική του πτήση, το πριγκιπικό νινί θα ετοιμάσει ξανά τις βαλίτσες του για ταξιδάκι, καθώς τον Απρίλιο θα επισκεφθεί με τον μπαμπά και την μαμά την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, στο πλαίσιο των «γαλαζοαίματων» υποχρεώσεων...