5 Φεβ 2014

Β. Καγιά – Η. Κρασσάς: Έχουν γίνει αχώριστοι

Β. Καγιά – Η. Κρασσάς: Έχουν γίνει αχώριστοιΜπορεί η Βίκυ Καγιά μετά το διαζύγιό της από τον Νίκο Κριθαριώτη να δηλώνει μόνη σαν το λεμόνι, όμως οι όλο και πιο συχνές εμφανίσεις της στο πλευρό του επιχειρηματία Ηλία Κρασσά φουντώνουν τις φήμες περί νέου ειδυλλίου στην πόλη.
kagia1.jpg
Η Βίκυ επιμένει να δηλώνει… «φίλη» με τον ιδιοκτήτη γνωστής αλυσίδας εστιατορίων, όμως η αλήθεια είναι ότι οι δυο τους έχουν γίνει αχώριστοι.
kagia.jpg
Ο φωτογραφικός φακός τους τσάκωσε σε μια ακόμα κοινή τους έξοδο το βράδυ της Πέμπτης 30 Ιανουαρίου. Οι δυο τους παρακολούθησαν την παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου «I am what I am» και αμέσως μετά πήγαν για φαγητό σε γνωστό ινδικό εστιατόριο.
Οι συναντήσεις τους είναι όλο και πιο συχνές και αρκετοί είναι αυτοί που λένε ότι η σχέση τους δεν είναι μόνο επαγγελματική.
kagia2.jpg
Η Βίκυ βλέπετε πρωταγωνιστεί και στη νέα 12σέλιδη προωθητική έκδοση των ζαχαροπλαστείων του Η. Κρασσά, με αποτέλεσμα οι δυο τους να έχουν έρθει όλο και πιο  κοντά.
kagia3.jpg
Το σίγουρο πάντως είναι ότι το πρώην μοντέλο ξαναβρήκε το χαμόγελό του, δίπλα στον επιχειρηματία και πολύ πιθανόν και τον έρωτα. ​