Τρόπος μαγειρέματος
- 1
Προθέρμανε το φούρνο στους 190ο C
- 2
Αφαίρεσε τα “ποδαράκια” από τα μανιτάρια και ψιλόκοψέ τα. Άφησέ τα στην άκρη
- 3
Άλειψε ένα ταψί με λαδάκι και βάλε τα μανιτάρια με την πλευρά που είναι το ποδαράκι προς τα κάτω και ψήστα για περίπου 10' με 12' λεπτά μέχρι να μαλακώσουν
- 4
Ζέστανε τις δύο κουταλιές λάδι σε μέτριο τηγάνι, σε μέτρια φωτιά. Ρίξε το σκόρδο και τα ψιλοκομμένα “ποδαράκια” των μανιταριών και μαγείρεψέ τα ανακατεύοντας μέχρι να μαλακώσουν για 3' με 5' λεπτά. Πρόσθεσε το σπανάκι, αλάτι και πιπέρι και μαγείρεψε για 2'-3' λεπτά ακόμη
- 5
Βγάλε από τη φωτιά και βάλε το σπανάκι σε μπολ μαζί με την ψίχα και το τυρί
- 6
Γέμισε κάθε μανιτάρι με λίγο από το μείγμα και βάλτα στο φούρνο μέχρι να ροδίσουν, περίπου για 12' με 15' λεπτά
-