21 Φεβ 2014

Πώς θα κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα


Πώς θα κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα
 Μπορεί οι make up artists να παίζουν στα δάχτυλα το συγκεκριμένο θέμα , αλλά μπορείς κι εσύ να κάνεις κάτι! Δες step by step πως θα κάνεις τα μικρά μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα!
Με  5 πολύ απλά βήματα θα κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται πιο μεγάλα!

Χρειάζεσαι:

μια ανοιχτόχρωμη σκιά στο χρώμα του κοκκάλου
μια ελαφρώς σκουρότερη σκιά
μια κρεμώδη σκιά σε λευκό ή σαμπανί
τσιμπιδάκι φρυδιών
μάσκαρα
μαύρο ή καφέ σκούρο μολύβι ματιών
λεύκό μολύβι ματιών

Ακολούθησε τα βήματα:

Βήμα 1ο
Εξέτασε προσεκτικά τα φρύδια σου, διόρθωσε το σχήμα τους και καθάρισέ τα από τη κάτω μεριά. Επίσης, αν λεπτύνεις ελάχιστα το σχήμα σου, θα μεγαλώσεις το καπάκι σου και η περιοχή θα φαίνεται μεγαλύτερη.

Βήμα 2ο
Άπλωσε σε όλο το βλέφαρο, από τις βλεφαρόδες έως τα φρύδια την ανοιχτόχρωμη σκιά. Στη συνέχεια, πάρε την αμέσως σκουρότερη, σχημάτισε την εξωτερική γωνιά και ανάμειξε τη με την ανοιχτόχρωμη προς τη μέση του βλεφάρου.

Βήμα 3ο
Βάλε λίγη από τη κρεμώδη σκιά στο κόκκαλο κάτω απο τα φρύδια, καθώς και ελάχιστη ποσότητα στην εσωτερική γωνία του ματιού.

Βήμα 4ο
Με το μολύβι ματιών κάνε μια γραμμή σύριζα στις πάνω βλεφαρίδες, η οποία θα ξεκινά περίπου από τη μέση του βλεφάρου σου και θα καταλήγει λίγο πιο έξω από την εξωτερική γωνιία του ματιού. Mε το λευκό μολύβι ματιών βάψε το εσωτερικό του κάτω βλεφάρου έως και την εσωτερική γωνία του ματιού.

Βήμα 5ο
Γύρισε τις βλεφαρίδες σου με το ειδικό ψαλίδι και βάλε δυο στρώσεις μάσκαρα. Δώσε έμφαση κάνοντας ανοδικές κινήσεις στις βλεφαρίδες που είναι στη μέση και στην εξωτερική γωνία του βλεφάρου.

http://www.faysbook.gr/