5 Φεβ 2014

Σκουρόχρωμο κραγιόν: Πώς να το φορέσεις ανάλογα με την ηλικία σου

Σκουρόχρωμο κραγιόν: Πώς να το φορέσεις ανάλογα με την ηλικία σου
Οι μεγαλύτεροι makeup artists προτείνουν σκούρα χείλη και «γυμνά» μάτια. Μάθε tips για να υιοθετήσεις την τάση με τον καλύτερο τρόπο.
Οι αποχρώσεις του βουργουνδί, αιματί και σκούρου καφέ στα χείλη είναι οι μεγαλύτερες τάσεις. Αν επιλέξεις να ακολουθήσεις το trend πρέπει να είσαι προσεκτική για να μην καταλήξεις να μοιάζεις βγαλμένη από το Vampire diaries…

20’s-30’s:
Όσες διανύετε την δεκαετία μεταξύ 20 και 30 μην φοβάστε να τολμήσετε σε έντονα, σκούρα κραγιόν. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις στο μακιγιάζ σου είναι αρχικά να ταιριάζει το κραγιόν με τον τόνο της επιδερμίδας σου και έπειτα να κρατήσεις σε nude τόνους το υπόλοιπο μακιγιάζ.


Ένα τόσο bold λουκ στα χείλη θέλει «καθαρό βλέμμα». Οπότε επέλεξε μπεζ σκιά στο κινητό βλέφαρο και αρκετή μάσκαρα στις πάνω βλεφαρίδες.

Tip: Για να δημιουργήσεις ένα ιδανικό retro λουκ, εφάρμοσε πάνω από το σκούρο κραγιόν σου ένα διάφανο λιπ γκλος για έξτρα Hollywood glam.

40’s-50’s+:
Μην ξεχνάς ότι τα σκουρόχρωμα κραγιόν κάνουν τις γυναίκες να μοιάζουν μεγαλύτερες, οπότε να είσαι προσεκτική.


Ενυδάτωσε καλά τα χείλη σου και χρησιμοποίησε ένα σκουρόχρωμο κραγιόν με κρεμώδη (και όχι ματ) υφή. Έπειτα ταμπονάρισε με λίγο χαρτί τα χείλη ώστε να μείνει όσο κραγιόν χρειάζεται για να σου χαρίσει ζωντάνια. Τέλος εφάρμοσε με ένα πινελάκι  λιπ γκλος χωρίς χρώμα στο κέντρο του πάνω και κάτω χείλους, για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.



 
http://www.faysbook.gr