ΥΛΙΚΑ
- Πατάτες
- 1 κουταλιά σούπας σκόρδο σε σκόνη
- 1 κουταλιά πάπρικα γλυκιά
- 1 κουταλιά ρίγανη
- 1 κουταλιά θυμάρι
- 1 κουταλιά mix για ψητό κρέας
- 1 κουταλιά γλυκού μέλι
- 1 λεμόνι στυμμένο
- 1 ποτήρι λάδι
- 3 ποτήρια νερό
- 2 κουταλιές σούπας μουστάρδα
- Πατάτες
- 1 κουταλιά σούπας σκόρδο σε σκόνη
- 1 κουταλιά πάπρικα γλυκιά
- 1 κουταλιά ρίγανη
- 1 κουταλιά θυμάρι
- 1 κουταλιά mix για ψητό κρέας
- 1 κουταλιά γλυκού μέλι
- 1 λεμόνι στυμμένο
- 1 ποτήρι λάδι
- 3 ποτήρια νερό
- 2 κουταλιές σούπας μουστάρδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλύντε και κόψτε σε μικρά καβάκια τις πατάτες και αραδιάστε τες σε ένα πυρέξ. Σ ένα μπολ ρίξτε όλα τα μυρωδικά, το λάδι, τη μουστάρδα, το μέλι, το λεμόνι και ανακατέψτε πολύ καλά. Περιχύστε τις πατάτες και προσθέστε το νερό. Σκεπάστε με αλουμινόχαρτο και ψήστε για 30 λεπτά. Μετά ξεσκεπάστε και ψήστε για ακόμη 10 λεπτά έως ότου ροδοκοκκινίσουν. Συνοδέψτε με μια πλούσια πράσινη σαλάτα.
Πλύντε και κόψτε σε μικρά καβάκια τις πατάτες και αραδιάστε τες σε ένα πυρέξ. Σ ένα μπολ ρίξτε όλα τα μυρωδικά, το λάδι, τη μουστάρδα, το μέλι, το λεμόνι και ανακατέψτε πολύ καλά. Περιχύστε τις πατάτες και προσθέστε το νερό. Σκεπάστε με αλουμινόχαρτο και ψήστε για 30 λεπτά. Μετά ξεσκεπάστε και ψήστε για ακόμη 10 λεπτά έως ότου ροδοκοκκινίσουν. Συνοδέψτε με μια πλούσια πράσινη σαλάτα.
Πηγή: www.mothersblog.gr