5 Φεβ 2014

Angelina Jolie-Brad Pitt: Το ομορφότερο ζευγάρι του πλανήτη πιασμένο χέρι-χέρι πήγε για φαγητό!

Angelina Jolie-Brad Pitt: Το ομορφότερο ζευγάρι του πλανήτη πιασμένο χέρι-χέρι πήγε για φαγητό!Είναι αναμφισβήτητα από τα ομορφότερα ζευγάρια στον πλανήτη, ο Brad Pitt και η Angelina Jolie και σε κάθε τους εμφάνιση τα φλας αστράφτουν!
92C4YJ9W.jpg
Αυτή τη φορά το ζευγάρι πήγε στο εστιατόριο Shipwreck Bar & Grill στην Airlie Beach της Αυστραλίας, πιασμένο χέρι- χέρι! Εκεί ήταν μαζεμένο πλήθος κόσμου για να τους δει…
8YC7Z0DW.jpg
Το ζευγάρι απόλαυσε ένα ρομαντικό δείπνο ενώ δεν παρέλειψαν να χαιρετήσουν τον κόσμο και να υπογράψουν τα αυτόγραφα των θαυμαστών τους!
OKHR6UQI.jpg
Αν και τους τελευταίους μήνες, ο Brad Pitt βρίσκεται στην Αγγλία λόγω των γυρισμάτων που έκανε για τη νέα του ταινία με τίτλο «The Fury», ενώ η Angelina είχε εγκατασταθεί στην Αυστραλία με τα παιδιά, για τα γυρίσματα της ταινίας «Unbroken».
JQHHRH8A.jpg
Έτσι, ο Brad έκανε ένα διάλειμμα και βρέθηκε με την αγαπημένη του Angelina στην Αυστραλία.
1BCM5MUM.jpg
Ο Brad ήταν ευδιάθετος και χαμογελαστός όταν κατέβηκε από το αυτοκίνητο και άνοιξε την πόρτα για να βγει η σύντροφος και μητέρα των παιδιών του.
SZI0EEQL.jpg
U5U7F7XH.jpg
Πάντως, πάλι καλά που την πήγε για φαγητό γαιτί την είδαμε την Angelina για ακόμα μια φορά να είναι εμφανώς αδυνατισμένη! 
7YJGFPEE.jpg
8OEKB7SH.jpg
THO71D3W.jpg
IXPARF2J.jpg

 www.star.gr