18 Φεβ 2014

“Addicted To You”| Δείτε το νέο video clip του Aviciiaddicted-to-you-dite-to-neo-video-clip-tou-aviciiΚινηματογραφικό το νέο video clip του Σουηδού Dj!
Και σαν να μην μας φτάνει που μας καταπλήσσει με τα τραγούδια και την μουσική του, ο Avicii αρχίζει και προκαλεί πανικό πλέον και με τα video clips του. Ο λόγος φυσικά για το ολοκαίνουριο video clip του για το “Addicted To You”. Σχεδόν κινηματογραφικό θα το περιέγραφε κανείς, αφού τόσο η πλοκή, όσο και οι ερμηνείες των ηθοποιών είναι αξιοζήλευτα από κάθε καλλιτέχνη. Δύο γυναίκες είναι ζευγάρι στη ζωή, αλλά και στην… δουλειά, αφού μαζί ληστεύουν τράπεζες. Ώσπου μια μέρα, που όλα θα αλλάξουν!
Το “Addicted To You” έρχεται να αποτελέσει το τέταρτο κατά σειρά single του Avicii από το debut studio album του, με τίτλο “True”, το οποίο κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο μέσω της Universal Island. Το Electronic dance, soul τραγούδι γράφτηκε από τους Bergling(Avicii), Ash Pournouri, Mac Davis και Josh Krajcik, ενώ την παραγωγή έκανε ο ίδιος ο Avicii σε συνεργασία με τον Pournouri. Τo “Addicted To Love”, αν και θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 7 Απριλίου, έχει ήδη φτάσει στο Νο.23 των αμερικανικών Dance/Electronic charts, στο Νο.11 της Σουηδίας και στο Top10 της Αυστραλίας, του Βελγίου και της Ολλανδίας.
Δείτε εδώ το φανταστικό video clip:

www.tralala.gr