9 Φεβ 2014

Aστρολογικές Προβλέψεις

Γενικό Προφίλ για όλα τα ζώδια σήμερα Κυριακή 9 Φεβρουαρίου.
Κριός
Είναι γνωστό πως σαν Κριοί πολλές φορές μιλάτε χωρίς να σκεφτείτε πρώτα. Αυτή η παρορμητική συμπεριφορά μπορεί να δημιουργήσει σήμερα, καθώς δεν θα έχετε τη θέληση να ελέγξετε την ροή των σκέψεών σας. Ωστόσο, θα είναι δύσκολο να ξεχωρίσετε μία λογική ιδέα από μία παρανοϊκή. Πάρτε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε τις συνέπειες προτού ανοίξετε το στόμα σας, αλλιώς θα το μετανιώσετε. Προτού αποκαλύψετε τις ιδέες σας, μοιραστείτε τις με ένα άτομο που εμπιστεύεστε για να δείτε τι θα συμβεί.
Ταύρος
Φαίνεται πως το πολυάσχολο σαββατοκύριακό σας φτάνει στο τέλος του προτού καν διασκεδάσετε λιγάκι. Όπως και να έχει, κάντε αυτό που αναμένεται από εσάς χωρίς να δημιουργήσετε πολλά προβλήματα. Αν δεν σπαταλήσετε ενέργεια σε αντιστάσεις, θα κατορθώσετε περισσότερα από όσα νομίζετε. Σκεφτείτε αυτά που μπορείτε να πετύχετε τις ημέρες που έρχονται και δημιουργήστε ένα πρακτικό σχέδιο για να φτάσετε τους στόχους σας. Η ώριμη συμπεριφορά σας θα φέρει ικανοποίηση με τρόπους που οι προσωρινές απολαύσεις δεν μπορούν.
Δίδυμοι
Νιώθετε σαν αετοί σήμερα, πετώντας όσο το δυνατόν πιο ψηλά γίνεται. Όμως, αυτή η διαδρομή δεν είναι δωρεάν, καθώς θα χρειαστεί να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε οτιδήποτε μπορεί να επηρεάσει την ελευθερία σας. Μην προσπαθήσετε να αναλάβετε τον έλεγχο αλλιώς τα πράγματα θα δυσκολέψουν. Έχετε πολλά να πείτε, αλλά προς το παρόν πρέπει να ασχοληθείτε με το πώς θα διαδώσετε το μήνυμά σας.
Καρκίνος
Οι φίλοι σας ίσως να μην εκτιμήσουν το πόσο γρήγορα τρέχει το μυαλό σας σήμερα, αλλά θα χρειαστείτε αρκετή ενέργεια για να ακολουθήσετε τις ίδιες σας τις σκέψεις. Πρέπει να προσπαθήσετε αρκετά για να δείξετε στους άλλους πως έχετε τον έλεγχο. Απλά θυμηθείτε πως είναι σημαντικό να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στα γεγονότα του παρόντος, ειδικά αν μπείτε στον πειρασμό να δραπετεύσετε στην φαντασία σας. Χρησιμοποιήστε το μυαλό σας βοηθώντας τους άλλους και θα εκπλαγείτε ευχάριστα με το δώρο που θα λάβετε ως αντάλλαγμα.
Λέων
Οι πράξεις σας συνήθως μεταφέρουν αποτελεσματικά τα μηνύματά σας, αλλά σήμερα θα είναι καλύτερο να πείτε στους άλλους πως αισθάνεστε παρά να κάνετε κάποια επίδειξη. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, καθώς η αυτοπεποίθησή σας ίσως σας εμποδίσει να δείτε ένα σημαντικό γεγονός. Ίσως είναι δύσκολο να πάρετε πίσω το χαμένο έδαφος αν πείτε κάτι που οι άλλοι δεν θα κατανοήσουν, για αυτό καλύψτε όλα τα κενά όσο προχωράτε. Ακούστε τους άλλους για να φτάσετε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Παρθένος
Ίσως προσπαθήσετε σήμερα να ανακαλύψετε σημαντικές πληροφορίες, αλλά θα δυσκολευτείτε αρκετά. Θέλετε να βρείτε ένα τρόπο για να φιλτράρετε τα πράγματα, αλλά θα είναι αδύνατο τη στιγμή που δεν θα μπορείτε να καταλάβετε τι πρέπει να ακούσετε. Ακόμα και αν νιώθετε πιο άνετα όταν χρησιμοποιείτε το αναλυτικό σας μυαλό, είναι πιο εύκολο να σταματήσετε για λίγο και να ακολουθήσετε το ένστικτό σας.
Ζυγός
Φαίνεται πως κάποιος σας διατάζει σήμερα, αλλά εσείς δεν είστε έτοιμοι να τον ακολουθήσετε στα τυφλά. Πάρτε το χρόνο σας για να ανταποκριθείτε, καθώς δεν βγάζει νόημα να αντιδράσετε πριν καταλάβετε τι πραγματικά συμβαίνει. Αν και τα πράγματα μοιάζουν ξεκάθαρα, βαθιά μέσα σας θα ξέρετε πως έχετε να μάθετε και άλλα. Μην αφήσετε κάποιον να σας αναγκάσει να συμφωνήσετε αν δεν κάνετε πρώτα την δική σας έρευνα.
Σκορπιός
Έχετε την ικανότητα να πείτε αυτό ακριβώς που εννοείτε σήμερα, πράγμα που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα αν δεν προσέξετε τα λόγια σας. Ίσως είστε τόσο αποφασισμένοι να κάνετε κάποιον να καταλάβει την άποψή σας, που δεν θα ξέρετε πότε πρέπει να σταματήσετε. Θα είναι δύσκολο να απομακρυνθείτε από μία συζήτηση αν δεν βρείτε πρώτα κοινό έδαφος. Αυτή η ένταση μπορεί να σας αποξενώσει από τους φίλους σας. Αν και το πάθος σας είναι εντυπωσιακό, είναι καλύτερο να σταματήσετε μία συζήτηση που δεν οδηγεί πουθενά.
Τοξότης
Θέλετε να βγάλετε όσο το δυνατόν περισσότερο νόημα από τις συζητήσεις σας σήμερα, πράγμα που μπορεί αν σας αφήσει ανικανοποίητους. Χρησιμοποιήστε την γοητεία σας για να βοηθήσετε τους άλλους να συγκεντρωθούν και να αναφέρουν τις απόψεις τους. Αντί να τους διακόπτετε, ενθαρρύνετε τους φίλους σας να εκφράσουν αυτά που βρίσκονται στη καρδιά τους και ακούστε πίσω από τις λέξεις για πραγματικά μηνύματα.
Αιγόκερως
Είναι σχεδόν αδύνατο να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στην καθημερινότητα σήμερα, καθώς οι σκέψεις σας θα περιφέρονται μέσα σε σύννεφα παραισθήσεων. Ίσως υπάρξει άγχος μιας και δεν νιώθετε άνετα με την έλλειψη πρακτικότητας. Δυστυχώς, είναι πρόκληση να διατηρήσετε την συγκέντρωσή σας επάνω στην εργασία σας. Ωστόσο, αν κρατήσετε τα πόδια σας γερά στο έδαφος ίσως χάσετε όλη τη ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. Ονειρευτείτε σήμερα, κάντε το πραγματικότητα αύριο.
Υδροχόος
Θα παρατηρήσετε κάποια ασυνήθιστα γεγονότα σήμερα, τα οποία θα δώσουν έμφαση στα όρια αυτού του κόσμου και των υπολοίπων διαστάσεων. Όμως, μην ρισκάρετε το ΜΑΓΕΙΑ σας σε κάτι που συμβαίνει σε ένα παράλληλο σύμπαν, εκτός αν έχετε τη θέληση να φέρετε τις σκέψεις σας πίσω στη γη. Είναι όμορφο να παρατηρείτε τη μαγεία να εξελίσσεται, αρκεί να μην χάσετε από τα μάτια σας το εδώ και τώρα.
Ιχθύες
Σήμερα θα έχετε την ικανότητα να κάνετε κάτι άκρως επικίνδυνο να φαίνεται ασφαλές στους άλλους. Το θάρρος σας ίσως να συνδέεται με την άρνηση, αλλά είναι καλύτερο να εστιάσετε σε θετικές σκέψεις. Και πάλι, προτείνεται λίγη προσοχή, καθώς η φαντασία σας ίσως προκαλέσει ανασφάλεια. Εφαρμόστε τις σκέψεις σας στην καθημερινότητα, ακόμα και αν σας φαίνονται εκτός πραγματικότητας.


Πηγή: www.fimes.gr