21 Φεβ 2014

Aστρολογικές Προβλέψεις

Γενικό Προφίλ για όλα τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου.
Κριός
Θέλετε να επιταχύνετε σαν να γνωρίζετε ακριβώς που πηγαίνετε, καθώς και τον πιο γρήγορο δρόμο για να φτάσετε. Δυστυχώς, ίσως να μην έχετε την παραμικρή ιδέα. Ο ενθουσιασμός σας θα είναι αρκετά πειστικός, ακόμα και στον εαυτό σας. Όμως, μέσα στον ενθουσιασμό ίσως αγνοήσετε ένα σημαντικό κομμάτι του παζλ το οποίο βρίσκεται μπροστά στη μύτη σας. Ηρεμήστε και θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να το πετύχετε με τη πρώτη.
Ταύρος
Το να συμμετάσχετε σε μία διαφωνία μπροστά σε κόσμο δεν είναι αυτό ακριβώς που θεωρείτε διασκέδαση, και θα κάνετε σχεδόν τα πάντα για να αποφύγετε την διαμάχη. Ωστόσο, κάποιος θα σας πιέσει υπερβολικά σήμερα. Είναι ακόμα πιο δύσκολο να αποφύγετε τη διαμάχη, καθώς δεν θα την δείτε να έρχεται. Όπως και να έχει, αν νιώσετε στριμωγμένοι στην γωνία, υποστηρίξτε τον εαυτό σας. Μην αφήσετε κανέναν να σας εμποδίσει να φτάσετε τους στόχους σας.
Δίδυμοι
Ίσως νομίζετε πως έχετε όλες τις απαντήσεις σήμερα, αλλά αν τοποθετήσετε τον εαυτό σας σε βάθρο δεν πρόκειται να λάβετε την υποστήριξη που θέλετε. Σε κανέναν δεν αρέσει όταν παρασύρεστε με την ανωτερότητα, για αυτό μην προσπαθήσετε να επιδείξετε την πνευματική σας φινέτσα. Είναι έξυπνη ιδέα να ακούσετε αυτά που σας λένε οι άλλοι. Δεν είναι κακό να ακούσετε την αλήθεια, ειδικά αν μπορείτε να εφαρμόσετε αυτά που θα μάθετε για να βελτιώσετε τη στρατηγική σας.
Καρκίνος
Ένα θέμα στη σχέση σας θα γίνει ξαφνικό βάρος σήμερα, αν μία απλή διαφορά απόψεων εξελιχθεί σε συναισθηματικά φορτισμένη διαμάχη. Ένας από εσάς θα συμπεριφέρεται απόμακρα και λογικά σε αυτή την διαφωνία, με αποτέλεσμα ο άλλος να εξαγριώνεται περισσότερο. Κανένας δεν θα βγει νικητής αν η συζήτηση γίνει ανταγωνιστική. Αντί να παλεύετε για να καθιερώσετε το ποιος έχει δίκιο, πάρτε μια βαθιά αναπνοή και υποθέστε πως και οι δύο έχετε κάτι σημαντικό να προσφέρετε. Η θέληση για συμβιβασμό θα δημιουργήσει κοινό έδαφος.
Λέων
Κανονικά δεν έχετε πρόβλημα να λέτε στους άλλους πότε ξεπέρασαν τα όριά τους. Αν και κάποιος θα είναι υπερβολικά αυταρχικός σήμερα, ίσως αργήσετε τόσο να καταλάβετε τι συμβαίνει που θα είναι πολύ αργά για να το σταματήσετε. Καταλάβετε το ρόλο σας στο να αφήνετε κάτι να πηγαίνει μέχρι ένα συγκεκριμένο σημείο, και πως είναι το πρώτο βήμα για να βελτιώσετε τη κατάσταση. Διαχειριστείτε με ηρεμία το θέμα και θα μπορέσετε να επαναφέρετε την κατάσταση εκεί που ήταν. Να είστε ευγενικοί αλλά και σταθεροί στις απόψεις σας.
Παρθένος
Φαίνεται πως η πιθανότητα να φτάσετε ένα στόχο, φεύγει μακριά και είναι δύσκολο να ξέρετε τι πρέπει να κάνετε τώρα. Όμως, δεν είναι μόνο μία συγκεκριμένη κατάσταση που σας έχει μπερδέψει. Η δυσαρμονία ανάμεσα στο πνεύμα και στο συναίσθημα φαίνεται πως επηρεάζει τα πάντα αυτές τις μέρες. Δεν υπάρχει τίποτα έξω που να μπορεί να σας προσφέρει την ηρεμία που ψάχνετε. Για τώρα βρείτε παρηγοριά στα όνειρά σας. Τα πράγματα θα έχουν περισσότερο νόημα την επόμενη μέρα.
Ζυγός
Έχετε μία δημιουργική στρατηγική για να ξοδεύετε με σοφία τα χρήματά σας, αλλά κάποιος που αγαπάτε θα διαφωνεί με τα σχέδιά σας. Ή, ίσως υπάρξει μία εσωτερική διαφωνία, διότι η λογική θα σας λέει το ένα ενώ το ένστικτο θα σας λέει κάτι άλλο. Όμως δεν έχει να κάνει με το μέτρο σύγκρισης. Έχει να κάνει με το να τιμήσετε και τη καρδιά αλλά και το μυαλό σας. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να αποφασίσετε σήμερα.
Σκορπιός
Είστε έτοιμοι να δώσετε φωνή στις απόψεις σας σήμερα και να υπερασπιστείτε τα πιστεύω σας. Όμως, το να κάνετε τις σκέψεις σας λέξεις ίσως είναι πιο δύσκολο από όσο νομίζατε. Ιδανικά, θα πρέπει να μπορείτε να ζήσετε την αλήθεια παρά να χρειαστεί να μιλάτε για αυτήν. Όμως, οι άλλοι θέλουν να μοιραστείτε μαζί τους τις εμπειρίες σας, ακόμα και αν εσείς προτιμάτε να τις κρατήσετε κρυφές. Δεν χρειάζεται να τα αποκαλύψετε όλα με τη μία. Ξεκινήστε αργά και μιλήστε από τη καρδιά σας.
Τοξότης
Ακούγεται καλή ιδέα να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, καθώς ανυπομονείτε για διασκέδαση εδώ και τώρα. Όμως, δεν είναι τόσο εύκολο να πετύχετε την ικανοποίηση. Οι καταστάσεις θα εμποδίσουν την επιθυμία σας να αποδράσετε. Θα χαρείτε περισσότερο μόλις αφήσετε τον έλεγχο και αγνοήσετε προσωρινά τα γιορτινά σας σχέδια. Τακτοποιήστε τις υποχρεώσεις σας προτού ακολουθήσετε τα καπρίτσια.
Αιγόκερως
Σήμερα θα παλέψετε με δύο αντίθετες πλευρές του χαρακτήρα σας. Από τη μία πλευρά, οι μακροχρόνιοι στόχοι σας είναι πιο σημαντικοί από ποτέ και ίσως χαθείτε στην επιδίωξή τους. Από την άλλη μεριά, συμβαίνουν τόσα πολλά στην καθημερινότητά σας, που είναι δύσκολο να σκεφτείτε το μέλλον. Όπως και να έχει, μην ελαχιστοποιήσετε την σημασία των ονείρων σας. Δεν είναι πάντα εύκολο να ενώσετε το παρόν με το παρελθόν, αλλά για τώρα είναι η πιο λογική στρατηγική.
Υδροχόος
Θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να πάρετε αυτό που θέλετε, αν δεν μοιραστείτε όλα αυτά που έχετε στο μυαλό σας με όποιον συναντήσετε. Η υπερβολική έκφραση των συναισθημάτων ίσως να τρομάξει ένα ιδιαίτερο πρόσωπο, διότι η συμπεριφορά σας θα είναι πιο έντονη από όσο θέλετε. Είναι καλύτερο να περιορίσετε λίγο τον εαυτό σας και τα πράγματα θα εξελιχθούν όπως πρέπει.
Ιχθύες
Θα είναι δύσκολο σήμερα να ξεχωρίσετε οτιδήποτε το αληθινό, καθώς οι φαντασιώσεις σας είναι τόσο έντονες που ξεπερνούν το φίλτρο που διαχωρίζει τη νύχτα από τη μέρα. Στην πραγματικότητα, θα είστε τόσο πολύ αφοσιωμένοι στα όνειρά σας που θα οδηγηθείτε σε λάθος μονοπάτι χωρίς να το θέλετε. Δεν είναι κακό να ακολουθείτε τη μαγεία του υποσυνείδητου κόσμου. Όμως να θυμάστε πως θα χρειαστεί να αναπληρώσετε τον χαμένο χρόνο και να τακτοποιήσετε τις δουλειές που έχετε αφήσει στη μέση.


Πηγή: www.fimes.gr