20 Φεβ 2014

Aστρολογικές Προβλέψεις

Γενικό Προφίλ για όλα τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου.
Κριός
Είναι συνήθως δύσκολο να επιβραδύνετε για να εξερευνήσετε τα ΝΕΡΟ σας, καθώς κινείστε σε αρκετά μεγάλες ταχύτητες. Ωστόσο, σήμερα, ίσως να μην ανυπομονείτε να φτάσετε κάπου. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα σας, αφήνοντας το χρόνο να απομακρύνει τις ανησυχίες και τις αμφιβολίες σας. Μία απλή αλλαγή στην προοπτική σας μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής σας.
Ταύρος
Ίσως προσπαθήσετε να αποφύγετε τους παθιασμένους ανθρώπους σήμερα, καθώς πιστεύετε πως θα δυσκολέψουν τη ζωή σας. Ωστόσο, κάποιος που θα έχει τη θέληση να εκφράσει τα συναισθήματά του, θα σας διδάξει ένα πολύτιμο μάθημα. Αν και θα μπείτε στον πειρασμό να χτίσετε έναν προστατευτικό τοίχο γύρω σας, αυτή η στρατηγική θα σας δημιουργήσει μοναξιά. Ακόμα και αν δεν θέλετε δράματα στις αλληλεπιδράσεις σας, είναι καλύτερο να μείνετε ανοιχτοί στις ισχυρά συναισθηματικές επαφές που μπορούν να εμπλουτίσουν τον κόσμο σας.
Δίδυμοι
Είναι κάτι συνηθισμένο για εσάς, να διασχίζετε δύσκολες περιοχές χωρίς να σας επηρεάζει η ένταση. Ωστόσο, η δύναμη των συναισθημάτων σήμερα, ίσως σας οδηγήσει σε βάθη που δεν έχετε επισκεφτεί ξανά. Το να αντισταθείτε, απλά θα σας κουράσει, για αυτό χαλαρώστε και ακολουθήστε τη ροή. Δεν υπάρχει λόγος να πανικοβληθείτε. Επιστρέψτε σε γνωστό έδαφος αργότερα που θα υπάρχει λιγότερη αντίσταση. Εντωμεταξύ, απολαύστε τη διαδρομή όσο διαρκέσει.
Καρκίνος
Σήμερα δεν θα είστε σίγουροι αν πρέπει να παραδοθείτε στα συναισθήματά σας, αλλά θα νιώσετε ασφάλεια αν απελευθερωθείτε από τους φόβους σας και παραμείνετε στο παρόν. Ευτυχώς δεν υπάρχει λόγος να βγάλετε τώρα κάποιο συμπέρασμα. Η περίοδος λογικών αναλύσεων τελείωσε. Ευτυχώς, σαν Καρκίνοι, έχετε την ικανότητα να αναπνέετε κάτω από το . Βουτήξτε βαθιά στον ωκεανό των συναισθημάτων και θα αναζωογονήσετε τη ψυχή σας.
Λέων
Θα είναι δύσκολο σήμερα να διατηρήσετε την ανέμελη συμπεριφορά σας, καθώς τα συναισθήματά σας θα δημιουργήσουν εμπόδια. Ίσως αμφισβητήσετε την λογική της στρατηγικής σας, αν δεν σας έχει φέρει ακόμα τα ΟΝΕΙΡΑ που θέλετε. Όμως μην κάνετε ακόμα δραστικές αλλαγές στα σχέδιά σας, καθώς η προοπτική σας θα αλλάξει πολλές φορές τις επόμενες εβδομάδες. Ακόμα και αν δεν μπορείτε να δείτε τα πράγματα καθαρά, θα συνειδητοποιήσετε σύντομα πως εξελίσσονται όπως πρέπει. Εμπιστευτείτε τη διαδικασία για να φτάσετε τα ΜΟΙΡΑ σας.
Παρθένος
Είστε έτοιμοι να εκμεταλλευτείτε μία έντονη συναισθηματική κατάσταση, ακόμα και αν ο σύντροφος ή κάποιος φίλος δεν προτιμά τη συγκεκριμένη πορεία δράσης. Αν και η έλλειψη δέσμευσης κάποιου σας εκνεύρισε πρόσφατα, είστε πλέον προετοιμασμένοι να κάνετε οτιδήποτε χρειάζεται για να πετύχετε στη ζωή σας. Ευτυχώς, τα μαθήματα που θα πάρετε τώρα θα αυξήσουν την αυτοπεποίθησή σας και θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε τις προτεραιότητές σας.
Ζυγός
Δεν είστε απαραίτητα ενθουσιασμένοι που κάποιος σας τραβά μέσα σε ένα συναισθηματικό δράμα που θα προτιμούσατε να αποφεύγατε. Ωστόσο, είναι απίθανο να αποφύγετε τη ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ. Ευτυχώς, μία αναπάντεχη αναμέτρηση σήμερα θα μετατραπεί σε κύριο γεγονός. Αντί να ελαχιστοποιείτε τις ανάγκες σας για να κάνετε τους άλλους να νιώθουν σημαντικοί, επικεντρωθείτε για μια φορά στον εαυτό σας. Παραμείνετε πιστοί στα πιστεύω σας και μην αφήσετε κανέναν να σας απομακρύνει από τα πράγματα που εκτιμάτε περισσότερο στο κόσμο. Διατηρήστε την ακεραιότητά σας και τα πάντα θα πάνε μια χαρά.
Σκορπιός
Αν και μία συζήτηση θα ξεκινήσει άβολα σήμερα, θα υπάρξουν περισσότερες συμφωνίες παρά διαφωνίες. Ωστόσο, κάτι σας ανησυχεί, και δεν πρόκειται να σταματήσετε το σκάψιμο αν δεν βρείτε την πηγή της ανησυχίας. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να βρείτε αμέσως απαντήσεις. Όσο κινείστε προς τη σωστή κατεύθυνση, θα έχετε περισσότερο χρόνο από όσο νομίζετε για να ψάξετε.
Τοξότης
Θα αποκτήσετε μία εντελώς διαφορετική αίσθηση σκοπού σήμερα, αλλά ίσως να βασίζεται σε ένα άπιαστο συναίσθημα και όχι σε μία πραγματική ιδέα. Ευτυχώς, γνωρίζετε ενστικτωδώς τι ακούγεται σωστό και τι όχι, αλλά ταυτόχρονα δεν θα είστε σίγουροι πώς να κατακτήσετε τα όνειρά σας. Μην πιέσετε τις φαντασιώσεις σας. Απολαύστε την ιδεαλιστική περιπλάνηση και δείτε που θα σας οδηγήσει. Μπορείτε πάντα να κάνετε το κύκλο και να δημιουργήσετε ένα συμπαγές σχέδιο αργότερα.
Αιγόκερως
Σήμερα αναρωτιέστε αν είναι πιθανό να κάνετε ένα μικρό πνευματικό διάλειμμα, αλλά δεν μπορείτε έτσι απλά να αγνοήσετε τις υποχρεώσεις σας. Όπως και να έχει, είναι σχεδόν αδύνατο να αντισταθείτε στους ενδιαφέροντες πειρασμούς που βρίσκονται γύρω σας. Ίσως απογοητευτείτε αν δεν καταφέρετε όλα αυτά που έχετε υποσχεθεί. Βάλτε τα δυνατά σας για να μείνετε συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις σας και αφήστε τα όνειρα για μικρές διακοπές, για μια άλλη μέρα. Οι ανταμοιβή θα είναι πιο γλυκιά αν κάνετε πρώτα τη δουλειά σας.
Υδροχόος
Τα οικονομικά θα συνεχίσουν να είναι το κυρίαρχο θέμα αυτές τις ημέρες, και ευτυχώς θα έχετε τη θέληση να τα τακτοποιήσετε. Ωστόσο, οι καλές προθέσεις δεν είναι αρκετές για να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά. Οτιδήποτε και αν κάνετε, μην υποκύψετε σε απλές λύσεις ή μη ρεαλιστικές ελπίδες. Αντί για αυτό, φτιάξτε ένα συμπαγές σχέδιο και θέστε το σήμερα σε εφαρμογή. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε μετά είναι να περιμένετε λίγο καιρό για να δείτε τα αποτελέσματα.
Ιχθύες
Η ενέργειά σας θα είναι στα ύψη σήμερα, έτσι είναι απαραίτητο να κάνετε κάτι παραγωγικό πριν η δύναμη αυτή αρχίσει να εξασθενεί. Επίσης, είναι σημαντικό να θέσετε τον τόνο για τον μήνα που έρχεται, καθώς αυτές τις ημέρες θα είστε βυθισμένοι μέσα στο δημιουργικό σας πνεύμα. Μην περιμένετε άλλο. Αν και τα πράγματα μοιάζουν να αργούν για να μπουν στη θέση που θέλετε, είναι μία πολύ καλή στιγμή να ξεκαθαρίσετε τα όνειρά σας και να ξεκινήσετε την πραγματοποίησή τους.


Πηγή: www.fimes.gr