4 Φεβ 2014

Aστρολογικές Προβλέψεις

Γενικό Προφίλ για όλα τα ζώδια σήμερα Τρίτη 4 Φεβρουαρίου.
Κριός
Σήμερα θα σας καθοδηγήσουν τα ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ σας, αλλά θα αποτελέσετε εμπόδιο στον εαυτό σας αν πιέσετε τα πράγματα υπερβολικά. Η πραγματικότητα προσπαθεί να σας πει κάτι, αλλά θα είναι σχεδόν αδύνατο να καταλάβετε το μήνυμα. Παρατηρήστε τη δυναμική των καταστάσεων. Αν οι προσπάθειές σας αντιμετωπίσουν αντίσταση, μην σπαταλήσετε ενέργεια προσπαθώντας να την ξεπεράσετε. Αντί για αυτό ασχοληθείτε με τη πηγή των συναισθημάτων σας. Θα μπορέσετε να κάνετε πρόοδο μόλις καταλάβετε τι πραγματικά θέλετε.
Ταύρος
Μία πρόσφατη αλλαγή στα σχέδιά σας θα σας ενοχλήσει καθώς προτιμάτε την ασφάλεια από την αβεβαιότητα. Οι καταστάσεις έχουν ηρεμήσει αρκετά για να κοιτάξετε προς τα πού πηγαίνετε και να αποφασίσετε αν η κατεύθυνση αυτή σας ταιριάζει. Αναθεωρήστε τους μακροχρόνιους στόχους σας, αλλά επιτρέψτε στα γεγονότα να σας επαναφέρουν στο παρόν όταν πρέπει. Η αξιόπιστη συμπεριφορά δεν χρειάζεται να σας αποτρέψει να ονειρευτείτε το ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.
Δίδυμοι
Είστε έτοιμοι να κάνετε ένα μεγάλο βήμα στην προσπάθειά σας να ξεπεράσετε ΚΑΙΡΟΣ επικοινωνίας. Ωστόσο, ίσως αντιμετωπίσετε προβλήματα αν στην πραγματικότητα έχετε άλλες υποχρεώσεις. Το δύσκολο μέρος είναι πως ίσως να μην έχετε αρκετό χρόνο για να αποφύγετε αυτά που έρχονται. Ευτυχώς, αν αφήσετε τον έλεγχο την κατάλληλη στιγμή, η ζωή σας θα γίνει πιο απολαυστική. Μπορείτε πάντα να επιστρέψετε στα σχέδιά σας αργότερα μέσα στην εβδομάδα.
Καρκίνος
Θέλετε να πιστέψετε πως αν αλλάξετε την συμπεριφορά σας οι καταστάσεις θα αλλάξουν επίσης, ειδικά αν χρειάζεστε λίγο χρόνο για να χωνέψετε κάποιες αλλαγές στην πραγματικότητά σας. Πηγαίνετε σπίτι, καθίστε άνετα και διαβάστε ένα βιβλίο, διότι αυτή είναι η τέλεια λύση για τώρα. Όπως και να έχει, θα χρειαστεί να τακτοποιήσετε πρώτα τις υποχρεώσεις σας αν εξαρτώνται κάποιοι άλλοι από εσάς. Εξισορροπήστε τις εσωτερικές με τις εξωτερικές σας ανάγκες.
Λέων
Είστε γεμάτοι ενέργεια σήμερα και θα είναι δύσκολο να αποφύγετε όλον αυτόν τον ενθουσιασμό. Δυστυχώς, τα πράγματα μπορεί να γίνουν πιο δύσκολα από όσο θέλετε, ειδικά αν παραβλέψετε μία μικρή λεπτομέρεια η οποία θα επιστρέψει για να σας στοιχειώσει. Ή ίσως κάποιος αντιστέκεται τώρα στα σχέδιά σας χωρίς να σας το έχει πει. Αντιμετωπίστε οποιοδήποτε θέμα βγει στην επιφάνεια καθώς θα γίνουν πιο δύσκολα όσο περνά ο . Ρίξτε το ρυθμό σας και κάντε τα πράγματα σωστά για να μην χρειαστεί να τα ξανακάνετε αργότερα.
Παρθένος
Ο ενθουσιασμός σας συχνά πυροδοτείτε από το αναλυτικό σας μυαλό, το οποίο βλέπει το κάθε ελάττωμα, όσο μικρό και αν είναι. Οι άλλοι κουράζονται από τόσες λεπτομέρειες, αλλά το δικό σας μυαλό είναι φτιαγμένο για τέτοιου είδους καταστάσεις. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να λάμψετε. Αφήστε τους συνεργάτες σας να βασιστούν στην εμπειρία σας. Πείτε στον εαυτό σας πως είστε έτοιμοι για την κάθε πρόκληση. Θα μπορέσετε να ξεκουραστείτε σε μία δύο μέρες που η δουλειά σας θα έχει ολοκληρωθεί.
Ζυγός
Όσο σκληρά και αν προσπαθήσετε, θα είναι δύσκολο να βρείτε την ισορροπία σας σήμερα. Πνευματικά, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε και ανυπομονείτε να επιλέξετε αυτή τη κατεύθυνση. Όμως οι άλλοι πιστεύουν πως θα έπρεπε να διαλέξετε ένα διαφορετικό μονοπάτι. Αν και σας αρέσει να εξετάζετε κάτι από όλες τις πλευρές, θα είναι αδύνατο. Αντί για αυτό, σκεφτείτε τους γύρω σας. Αν δεν μπορείτε να τους ικανοποιήσετε όλους, τουλάχιστον να είστε αληθινοί απέναντι στον εαυτό σας.
Σκορπιός
Η ζωή θα μπορούσε να γίνει πιο εύκολη αν γινόταν να κλείσετε τα έντονα συναισθήματά σας. Όμως, δεν μπορείτε. Όπως και να έχει, δεν είναι ο τύπος σας να αγνοείτε την κρυφή πραγματικότητα μιας κατάστασης, ακόμα και αν οι άνθρωποι γύρω σας δυσκολεύονται να αντιμετωπίσουν τις λεπτομέρειες. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να υποκριθείτε πως ανταπεξέρχεστε στις προσδοκίες των άλλων αν θέσετε ξεκάθαρα όρια. Είναι πιο εύκολο να τιμήσετε τα συναισθήματά σας αν δημιουργήσετε αρκετό χώρο για αυτά, όταν είναι δύσκολο για τους άλλους να τα διαχειριστούν.
Τοξότης
Θα είναι δύσκολο να διατηρήσετε την αισιοδοξία σας σήμερα αν τα σχέδιά σας αντιμετωπίσουν αντίσταση από τους άλλους. Δυστυχώς, όσο και αν επικεντρωθείτε στις προθέσεις σας, οι άλλοι δεν θα σας διευκολύνουν. Όπως και να έχει, μην σπαταλήσετε ενέργεια προσπαθώντας να κερδίσετε μία συναισθηματική καταιγίδα ή να διώξετε τα σύννεφα της αμφιβολίας. Ό, τι και αν συμβαίνει τώρα δεν θα κρατήσει πολύ, αλλά η πίστη σας σίγουρα θα είναι πιο δυνατή.
Αιγόκερως
Είστε πραγματικά απίστευτοι όταν αποφασίζετε να ξεπεράσετε ένα συγκεκριμένο εμπόδιο. Όταν οι άλλοι νιώθουν τη πίεση να χτίζεται, πολλές φορές καταρρέουν από το βάρος της υπευθυνότητας. Ωστόσο σας αρέσει να σχεδιάζετε πως θα χρησιμοποιήσετε τα γεγονότα σαν ευκαιρίες βελτίωσης καταστάσεων. Ακόμα και αν υπάρχουν μερικά μικρά εμπόδια στο δρόμο, είναι μία καλή στιγμή να φτάσετε τους στόχους σας.
Υδροχόος
Θα υπάρξει μία άνιση πρόοδος στα κατορθώματά σας σήμερα. Ίσως ξεκινήσετε τις προσπάθειες για κάτι καινούριο, μόνο και μόνο για να ανακαλύψετε πως σπαταλήσατε πολύτιμο χρόνο κατευθυνόμενοι σε λάθος κατεύθυνση. Ευτυχώς, θα είστε αρκετά παραγωγικοί αν καθυστερήσετε την ανταπόκρισή σας για να αποφύγετε τα λάθη. Πάρτε μια βαθιά αναπνοή και οραματιστείτε τον τερματισμό. Αργά και σταθερά θα κερδίσετε τον αγώνα.
Ιχθύες
Γνωρίζετε ενστικτωδώς πως σας πλησιάζουν μεγάλες αλλαγές. Εντωμεταξύ, θα έχετε πολλά να κάνετε για να αποφύγετε την άμεση αντίσταση. Το πρόβλημα είναι πως θα είναι δύσκολο να βρείτε την πραγματική πηγή των προβλημάτων που αντιμετωπίζετε. Ακόμα και αν η αντίσταση είναι της φαντασίας σας, θα σας αποθαρρύνει. Μην παραδοθείτε αν δεν καταφέρετε αυτά που θέλετε. Η επιτυχία εξαρτάται από την πίστη σας στον ίδιο σας τον εαυτό.


Πηγή: www.fimes.gr