4 Φεβ 2014

Μακιγιάζ: 4 νέες τάσεις για να δοκιμάσετε τώρα!

Οι περισσότερες γυναίκες ακολουθούν μία συγκεκριμένη «φόρμουλα» στον τρόπο με τον οποίον βάφονται καθημερινά, με αποτέλεσμα να δείχνουν πάντα ίδιες και, ως εκ τούτου, συχνά να μη δείχνουν καν βαμμένες. Αυτό βολεύει, βέβαια, στις 7.30 το πρωί που βιάζεστε να φύγετε για τη δουλειά και δεν έχετε χρόνο για δοκιμές, γίνεται όμως βαρετό αν αποτελεί ρουτίνα και πριν τις βραδινές σας εξόδους.
Κι αν δεν είστε βέβαιη για το στιλ του μακιγιάζ και τα χρώματα που θα μπορούσατε να δοκιμάσετε, η makeup artist διασήμων Tina Turnbow παρουσιάζει τέσσερα εντυπωσιακά και καθόλου συνηθισμένα στιλ μακιγιάζ, τα οποία υπόσχονται να εκτινάξουν τις εμφανίσεις σας από το πρωί μέχρι το βράδυ:

Έντονα χείλη και έντονα φρύδια

Πρωί – Βράδυ


Ένας από τους πιο εύκολους τρόπους για να αναδείξετε το μακιγιάζ σας είναι να τονίσετε μόνο τα χείλη και τα φρύδια σας. Για τα χείλη χρησιμοποιήστε ένα κραγιόν σε έντονο κόκκινο ή βυσσινί χρώμα, το οποίο θα απλώσετε με την άκρη του δακτύλου σας. Στην βραδινή σας εμφάνιση, ωστόσο, πάνω από το ίδιο κραγιόν μπορείτε να «περάσετε» ένα κόκκινο ή βυσσινί κραγιόν σε διαφορετική, πιο σκούρα, απόχρωση –αυτή τη φορά χρησιμοποιώντας απευθείας το προϊόν. Οι δύο χρωματικές στρώσεις στα χείλη θα τους δώσουν βάθος και ένταση. Προσθέστε λίγο ρουζ σε nude απόχρωση, για να μην τραβά τα βλέμματα.
Για τα φρύδια χρησιμοποιήστε ειδικό μολύβι φρυδιών, έναν τόνο πιο ανοιχτόχρωμο από το φυσικό σας χρώμα, για να τα γεμίσετε και να τα σχηματίσετε τέλεια.
Δείτε εδώ συμβουλές για να αποκτήσετε τέλεια φρύδια.

Ζεστές nude αποχρώσεις

Πρωί – Βράδυ


Αν θέλετε ένα μακιγιάζ που θα «ζεστάνει» την επιδερμίδα σας, επιλέξτε μία σκιά σε nude αποχρώσεις του μελιού ή της καραμέλας, την οποία θα συνδυάσετε με καφέ μολύβι ματιών και ένα ανοιχτόχρωμο κραγιόν σε απόχρωση βατόμουρου, για τις πρωινές σας εμφανίσεις. Αποφύγετε τις σκιές με γκλίτερ και, καθώς θα απλώνετε τη μάσκαρα, δώστε έμφαση στις εξωτερικές γωνίες των πάνω βλεφαρίδων, για θελκτικό βλέμμα.
Για βραδινή εμφάνιση σε nude αποχρώσεις θα χρειαστείτε ένα eyeliner που θα δώσει γατίσιο σχήμα στο βλέμμα σας. Πάνω στο καφέ μολύβι που έχετε ήδη απλώσει, λοιπόν, «πατήστε» ένα μαύρο υγρό eyeliner για να πετύχετε εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Απλά τραβήξτε τη γραμμή του eyeliner λίγο πιο έξω και προσθέστε περισσότερη μάσκα για πιο έντονο βλέμμα.
Δείτε εδώ πώς θα πετύχετε τέλειο cat-eye με το υγρό eyeliner.

Περιποιημένα φρύδια και ζουμερά χείλη

Πρωί – Βράδυ


Το πιο όμορφο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ είναι συνήθως αυτό που εμπνέεται από τα φυσικά σας χρώματα και αναδεικνύει τα γοητευτικά χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Ο πιο απλός τρόπος, λοιπόν, να δείχνετε όμορφη και περιποιημένη το πρωί είναι χτενίζοντας τα φρύδια σας και απλώνοντας ένα δροσερό και ζουμερό κραγιόν στα χείλη, στο χρώμα του βατόμουρου (όπως αυτό της φωτογραφίας).
Και όταν πέσει ο ήλιος, αναδείξτε το συγκεκριμένο μακιγιάζ απλώνοντας ελάχιστη γκρι σκιά στα ματιά και μπόλικη μάσκαρα που θα μακρύνει τις βλεφαρίδες σας. Η γκρι σκιά έχει την ιδιότητα να «ζεσταίνει» το βλέμμα και η μάσκαρα θα πλαισιώσει τα μάτια σας, χαρίζοντάς σας πιο σέξι βλέμμα. Αντί για ρουζ μπορείτε να απλώσετε στα ζυγωματικά σας με τα δάκτυλα λίγο από το κραγιόν σας, ενώ για να ολοκληρώσετε το αποτέλεσμα απλώστε λίγο ακόμα κραγιόν στα χείλη.
Δείτε εδώ πώς να χρησιμοποιείτε σωστά το κραγιόν.

Κομψό 70s look

Πρωί - Βράδυ


Όταν θέλετε ένα λαμπερό μακιγιάζ για μια πιο ιδιαίτερη πρωινή εμφάνιση, τα 70s είναι η σωστή δεκαετία για να ανατρέξετε. Χρησιμοποιήστε, λοιπόν, ένα μωβ μολύβι ματιών, το οποίο θα τοποθετήσετε μόνο στις εξωτερικές γωνίες των πάνω βλεφάρων και στην εσωτερική γραμμή των κάτω βλεφάρων. Στη συνέχεια «μουτζουρώστε» το ελαφρά με τα δάχτυλά σας για smoky αποτέλεσμα. Στα χείλη απλώστε μόνο ένα nude ροζ gloss.
Για να συνεχίσετε με το μακιγιάζ αυτό μέχρι το βράδυ, προσθέστε μπλε μολύβι ματιών, το οποίο θα δείξει άκρως εντυπωσιακό πάνω από το μωβ μολύβι που έχετε ήδη βάλει. Για να δώσετε ένταση και βάθος στο βλέμμα απλώστε στις βλεφαρίδες μπλε, αντί για μαύρη, μάσκαρα. Ολοκληρώστε το αποτέλεσμα ανανεώνοντας και προσθέτοντας nude gloss στα χείλη.

Έλενα Μπούλια 
 
Πηγή: refinery29
 
http://www.mama365.gr/