22 Φεβ 2014

3+1 ιδέες για να τοποθετήσεις ένα industrial φωτιστικό στο σπίτι σου

 
Το Miss Bloom σου δείχνει τους πιο έξυπνους και δημιουργικούς τρόπους να υιοθετήσεις το κορυφαίο trend στη διακόσμηση με το σωστό τρόπο.

Εξαιτίας του μεταλλικού στοιχείου στο προστατευτικό και του μεγάλου καλωδίου του, το "βιομηχανικού" τύπου φωτιστικό είχε μέχρι τώρα καθαρά χρηστικό χαρακτήρα. Το συναντούσαμε κυρίως σε εργασιακούς χώρους όπως οικοδομές και συνεργεία, Παρ'όλα αυτά, με τη γενικότερη στροφή των τάσεων στο design προς το urban και minimal ρεύμα, τα πράγματα άλλαξαν και τώρα το industrial στοιχείο είναι μια από τις πιο hot τάσεις στη διακόσμηση. Πλέον, όχι μόνο φωτίζεις αποτελεσματικά το χώρο σου, αλλά και τον μεταμορφώνεις με απλό αλλά στυλάτο τρόπο. Πάρε ιδέες!




In the workspace: Σε χώρους γραφείου που κυριαρχεί το άσπρο και το μαύρο χρώμα ένα τέτοιο φωτιστικό ταιριάζει απόλυτα και ταυτόχρονα εξασφαλίζει επιπλέον φως στην επιφάνεια εργασίας.
 

Στο σαλόνι: Είτε σαν βασικό φωτιστικό κρεμασμένο από το ταβάνι είτε σαν βοηθητικό φως σε κάποια γωνία,εκφράζει άρτια την αρμονία μιας μίνιμαλ σύνθεσης.
 

Στο παιδικό δωμάτιο: κυρίως σαν διακοσμητικό στοιχείο μπορεί να τοποθετηθεί πάνω από ράφια ή εναλλακτικά να δώσει έμφαση σε κάποια ενδιαφέρουσα γωνία του χώρου.
 

Γενικά: Στο υπνοδωμάτιο δημιουργεί μια ενδιαφέρουσα ατμόσφαιρα, αντανακλώντας το φως στους τοίχους. Στην γκαρνταρόμπα έχει χρηστική αξία και είναι μια ξεχωριστή διακοσμητική πινελιά. Τέλος, σαν βοηθητικό φως στο wc είναι μια τέλεια επιλογή.