2 Φεβ 2014

Προκατασκευασμένο σπίτι 190 τετραγωνικά από τη Square Root

Προκατασκευασμένο σπίτι 190 τετραγωνικά από τη Square Root
Σχεδιασμένο από την αρχιτεκτονική εταιρεία Square Root το σπίτι αυτό είναι μια πολύ καλή πρόταση για όσους λατρεύουν τα προκατασκευασμένα σπίτια!
Είναι γεγονός ότι τα προκάτ σπίτια είναι πολύ πιο οικονομικά από ότι ένα κανονικό σπίτι και πόσο μάλλον όταν είναι σχεδιασμένα με όλες τις προδιαγραφές ώστε να είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Στην προκειμένη περίπτωση αυτό που βλέπετε είναι ένα πανέμορφο προκάτ σπίτι το οποίο διαθέτει τρεις κρεβατοκάμαρες, τρία μπάνια, ένα σαλόνι, μια τραπεζαρία, μία κουζίνα και πολλά άλλα. Στο ισόγειο έχουν τοποθετηθεί η κουζίνα μαζί με την τραπεζαρία και το σαλόνι ενώ στον πρώτο όροφο όλα τα υπόλοιπα υπνοδωμάτια.
Πέρα από την όμορφη εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού αξίζει να αναφέρουμε και μερικά οικολογικά χαρακτηριστικά του όπως: ότι χρησιμοποιεί 54% λιγότερη ενέργεια από ότι ένα κανονικό σπίτι, έχει 64% λιγότερες εκπομπές, δημιουργεί το δικό του ζεστό νερό εξαιτίας των ηλιακών συλλεκτών που βρίσκονται τοποθετημένοι στην ταράτσα και πολλά άλλα οικολογικά και ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Τέλος, είναι σημαντικό το γεγονός ότι η μονοκατοικία είναι φιλική προς το περιβάλλον και φυσικά πολύ πιο προσιτή σε τιμή από ότι ένα κανονικό σπίτι.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με προκατασκευασμένα σπίτια επισκεφθείτε τη σελίδα www.squarerootarch.com.