30 Ιαν 2014

Hollywood Report Η καθημερινότητα των σταρ σε φωτογραφίες

Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ με την κόρη τους, Νόρι rΑς δούμε τι έκαναν τις τελευταίες μέρες οι πιο διάσημοι άνθρωποι του πλανήτη...

Αλεσάντρα Αμπρόζιο
Μια βόλτα για ψώνια έκανε η Αλεσάντρα Αμπρόζιο στο Μπρέντγουντ της Καλιφόρνια, επιλέγοντας ένα χαλαρό ντύσιμο και καθόλου μακιγιάζ.


Η εγκυμονούσα Γκουέν Στεφάνι
Ένα τρίτο αγόρι θα προστεθεί σύντομα στην οικογένεια της Γκουέν Στεφάνι. Η 44χρονη τραγουδίστρια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για το φύλο του μωρού που περιμένει, αναφέροντας με χιούμορ στα social media: «Ήμουν έτοιμη να παραδώσω το στέμα, αλλά παραμένω η βασίλισσα του σπιτιού. Είναι αγόρι και θα περιβάλλομαι μόνο από άντρες».


Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ με την κόρη τους, Νόρι
Στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την Κιμ Καρντάσιαν και τον Κάνιε Γουέστ. Το διάσημο ζευγάρι επέστρεψε από το Παρίσι, όπου πέρασε λίγες ημέρες ψάχνοντας το ιδανικό μέρος για το γάμο του, που θα γίνει το καλοκαίρι. Οι δυο τους, μαζί με την κόρη τους, Νορθ, έκαναν μια βόλτα στους δρόμους της πόλης, με τους παπαράτσι φυσικά να ακολουθούν κάθε τους βήμα.


Μπεν Άφλεκ
Ένα δείπνο με τους φίλους του απόλαυσε ο Μπεν Άφλεκ στο Λος Αντζελες. Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι η νέα ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστεί, στον ρόλο του Μπάτμαν, θα κυκλοφορήσει το Μάιο του 2016, ένα χρόνο μετά την ημερομηνία που είχε αρχικά ανακοινωθεί. 


Τζένιφερ Γκάρνερ με τον γιο της, Σάμιουελ
Παράλληλα, η Τζένιφερ Γκάρνερ εθεάθη σε ιδιαίτερα τρυφερές στιγμές με τον γιο της, Σάμιουελ, κατά τη διάρκεια της χαλαρής τους καθημερινής βόλτας σε ένα πάρκο του Λος Άντζελες. 


Ρις Γουίδερσπουν
Η Ρις Γουίδερσπουν δεν παραλείπει την καθημερινή της προπόνηση και οι φωτογράφοι την καθημερινή της πόζα έξω από το γυμναστήριο.


Τζόσουα Τζάκσον και Νταιάν Κρούγκερ
Στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες εντόπισαν οι παπαράτσι τον Τζόσουα Τζάκσον και την Νταιάν Κρούγκερ, κατά την επιστροφή τους από ένα χαλαρωτικό διάλειμμα για σκι στη Γιούτα.


Τζούλιαν Χιου
Mε ιδιαίτερα ανανεωμένη διάθεση και κομψή εμφάνιση εθεάθη η Τζούλιαν Χιου στο West Hollywood, λίγο πριν την βραδινή της έξοδο.

  
Χίλαρι Νταφ
Την πρώτη red carpet εμφάνισή της μετά το διαζύγιό της από τον επί 3 χρόνια σύζυγό της, Μάικλ Κόμρι, πραγματοποίησε ηΧίλαρι Νταφ. Η 26χρονη ηθοποιός βρέθηκε στο Los Angeles Convention Center με αφορμή το Gala MusiCares Person Of The Year, επιλέγοντας να φορέσει μια ολόσωμη φόρμα Max Mara. 


Ρίτα Όρα και Κάλβιν Χάρις
Μετά από εννέα μήνες σχέσης και ένα σύντομο χωρισμό λίγο πριν τα Χριστούγεννα, η Ρίτα Όρα και ο Κάλβιν Χάρις είναι και πάλι μαζί και δείχνουν πιο ερωτευεμένοι από ποτέ. Ο φωτογραφικός φακός τούς εντόπισε στο West Hollywood απαναθατίζοντας μια τρυφερή στιγμή μεταξύ τους. 

 
Mάθιου Μακόναχι και Καμίλα Άλβες
Το κόκκινο χαλί του Cinema Barberini της Ρώμης διέσχισαν ο Μάθιου Μακόναχι και η Καμίλα Άλβες, με αφορμή την πρεμιέρα της νέας του ταινίας με τίτλο «Dallas Buyers Club». Ο ρόλος αυτός πρόσφερε στον διάσημο ηθοποιό το Βραβείο «Α' Αντρικού Ρόλου» στα Critics' Choice Awards και στα Βραβεία SAG αλλά και μια υποψηφιότητα για Όσκαρ.