28 Ιαν 2014

Μοντέρνο οικογενειακό σπίτι στο Λος Άντζελες


Μοντέρνο οικογενειακό σπίτι στο Λος Άντζελες
Το Λος Άντζελες είναι μία όμορφη πόλη η οποία φιλοξενεί σπίτια πολλών διάσημων. Φιλοξενεί επίσης και πολύ όμορφα σπίτια οικογενειών!
Το συγκεκριμένο σπίτι που σας παρουσιάζουμε εδώ αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια και 4 μπάνια. Θα το χαρακτηρίζαμε σαν μια μοντέρνα φωλιά. Ψηλοί τοίχοι από μοντέρνα υλικά δημιουργούν ένα άνετο και ευρύχωρο εσωτερικό με μοντέρνες γραμμές. Η σύγχρονες τάσεις της διακόσμησης διακατέχουν την ατμόσφαιρα και μας ταξιδεύουν σε νέους προορισμούς.
Καθώς ανοίγει η πόρτα, συναντάμε ένα τεράστιο σαλόνι. Οι εσωτερικοί τοίχοι φαίνονται να είναι λιγότεροι απ’ ότι σε ένα παραδοσιακό σπίτι, πράγμα που παρέχει περισσότερο χώρο για δημιουργία και διακόσμηση καθώς και λειτουργικότητα. Ανάμεσα από τους τοίχους υπάρχουν δύο τεράστια υπνοδωμάτια καθώς και δύο δωμάτια επισκεπτών με ατομικά μπάνια που διασφαλίζουν υψηλή άνεση στους φιλοξενούμενους.
Μεγάλη κουζίνα, μεγάλα παράθυρα, δάπεδα από μωσαϊκό και ποιοτικά έπιπλα είναι στοιχεία ενσωματομένα στο μοντέρνο σχεδιασμό αυτού του σπιτιού.
Εάν λοιπόν επιθυμείτε να μετακομίσετε μαζί με την οικογένεια σας στο LA και διαθέτετε το ποσό των $3.000.000, η συγκεκριμένη κατοικία μπορεί να σας διασφαλίσει μεγάλους χώρους, πισίνα, μικρούς καταράκτες και ατελείωτη θέα!
Μοντέρνο οικογενειακό σπίτι στο Λος Άντζελες