28 Ιαν 2014

Εκκεντρικό διαμέρισμα στην Ιταλία

Εκκεντρικό διαμέρισμα στην Ιταλία
Σχεδιασμένο από τους Ιταλούς σχεδιαστές Christian Di Nicuolo και Simone Dalmasso το σπίτι αυτό είναι ιδανικό για όσους λατρεύουν το μοντέρνο στοιχείο στο χώρο!
Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε και από τις φωτογραφίες το διαμέρισμα δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο με αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες του να σκεφτούν να φτιάξουν μια πανέξυπνη κατασκευή ακριβώς πάνω από την κουζίνα για να τοποθετήσουν εκεί την κρεβατοκάμαρα τους. Τι θα λέγατε λοιπόν για ένα κρεβάτι το οποίο είναι φτιαγμένο από γυαλί; Εντάξει, δεν είναι όλο το κρεβάτι γυάλινο αλλά αν σκεφτεί κανείς ότι στην ουσία βρίσκεται μόνο του πάνω στη γυάλινη κατασκευή είναι σαν να είναι γυάλινο.
Προσωπικά πιστεύουμε ότι η ιδέα αυτή είναι πανέξυπνη και ιδιαίτερα πρακτική για όσα σπίτια είναι πολύ μικρά και κατ’ επέκταση ο χώρος είναι πολύτιμος. Βέβαια το αρνητικό της υπόθεσης είναι οι μυρωδιές της κουζίνας οι οποίες σίγουρα εισέρχονται στην κρεβατοκάμαρα, κάτι το οποίο δεν είναι και τόσο ευχάριστο. Τέλος, πέρα από τη συγκεκριμένη κατασκευή, όλο το σπίτι είναι όμορφα διακοσμημένο, με λίγα έπιπλα και έξυπνη διαρρύθμιση.
Εσείς τι λέτε; Θα φτιάχνατε μια τέτοια κατασκευή στο σπίτι σας;