24 Ιαν 2014

Φωτεινό και χαριτωμένο παιδικό δωμάτιο

Φωτεινό και χαριτωμένο παιδικό δωμάτιοΑυτό το θαυμάσιο κίτρινο και διασκεδαστικό δωμάτιο είναι απολύτως το δωμάτιο που θα θέλαμε όλοι να είχαμε μεγαλώσει. Μεταξύ της φωτεινότητας του κίτρινου χρώματος, τα λατρευτά και κομψά παιχνίδια (και μαξιλάρια), και αυτόν το τεράστιο μαυροπίνακα, το χαριτωμένο αυτό δωμάτιο είναι ένα όνειρο  για τα παιδιά να ζήσουν και να παίξουν σε αυτό.  Ενώ το χρώμα είναι πολύ δυνατό, το υπόλοιπο του εσωτερικού και η διακόσμηση ηρεμεί και ισορροπεί την εργασία της βαφής  πολύ καλά.

Ενώ εσείς ίσως να μην σκεφτείτε  αρχικά να συνδυάσετε αυτές τις δύο αποχρώσεις μαζί, το ελαφρύτερο ροζ που συνοδεύει το κίτρινο σαν αντίθεση μαζί αλλά στην πραγματικότητα φαίνεται πραγματικά υπέροχο. 
Η υπόλοιπη διακόσμηση είναι μάλλον απλή? Το μεγάλο αφηρημένο χαλί στη μέση δίνει ένα ωραίο εκλεκτικό στοιχείο στο δωμάτιο, ενώ τα μαξιλάρια και τα παιχνίδια στο κρεβάτι φαίνεται να δένουν καλά με το μαύρο και το άσπρο που εισάγεται με το χαλί. Τα πομ-πον που κρέμονται στη γωνία επίσης πάνε καλά με τις αντιθέσεις χρωμάτων σε ένα δωμάτιο. Και ας μην ξεχνάμε το μαυροπίνακα, αυτό είναι κάτι που θα θέλαμε να έχουμε στα σπίτια μας όλοι τώρα στην πραγματικότητα, αφού είναι πολύ στην μόδα.
Φωτεινό και χαριτωμένο παιδικό δωμάτιο1 Φωτεινό και χαριτωμένο παιδικό δωμάτιο2 Φωτεινό και χαριτωμένο παιδικό δωμάτιο3 Φωτεινό και χαριτωμένο παιδικό δωμάτιο4 Φωτεινό και χαριτωμένο παιδικό δωμάτιο5 Φωτεινό και χαριτωμένο παιδικό δωμάτιο6 Φωτεινό και χαριτωμένο παιδικό δωμάτιο7
Images via: lifethrualens