25 Ιαν 2014

5 εύκολα τιπς για τέλεια μαλλιά χωρίς προσπάθεια


5 εύκολα τιπς για τέλεια μαλλιά χωρίς προσπάθεια
Υπάρχουν κάποια τιπς για τέλεια μαλλιά, που δε χρειάζονται καθόλου επιπλέον χρόνο ούτε και κόπο. Δες πώς μπορείς να έχεις υπέροχα λαμπερά μαλλιά για πιο πολλέ μέρες, πώς να κάνεις εύκολα μπούκλες αλλά και ποιος είναι ο σωστός τρόπος να στεγνώνεις τα μαλλιά σου!

#Διώξε το λάδωμα των μαλλιών

Τα μαλλιά μας την πρώτη μέρα που λουζόμαστε δείχνουν πάντα τέλεια! Τι γίνεται όμως τις επόμενες μέρες? Αν δεν έχεις χρόνο να λούζεσαι κάθε μέρα, τότε μπορείς να διατηρήσεις τα μαλλιά σου φρέσκα με μερικά εύκολα τρικς. Βάζε στα μαλλιά σου σπρέι σαμπουάν για στεγνά μαλλιά και ειδικά στις ρίζες όπου λαδώνουν πιο εύκολα. Επίσης κάθε πρωί βάζε στις ρίζες το πιστολάκι και ρίχνε ζεστό αέρα για να στεγνώσουν καλά οι ρίζες και να μη δέιχνουν λαδωμένες.

#Κάνε μπούκλες στα μαλλιά σου με το σίδερο ισιώματος

Αν νομίζεις πως για να κάνεις μπούκλες χρειάζεσαι οπωσδήποτε σίδερο για μπούκλες, τότε κάνεις λάθος. Με το σίδερο ισιώματος (ειδικά αν είναι λεπτό) μπορείς να φτιάξεις τέλειες μπούκλες και πιο γρήγορα μάλιστα!

#Πώς να καμουφλάρεις προσωρινά τις γκριζες τρίχες

Αν έχεις σκούρα μαλλιά τότε χρησιμοποίησε μάσκαρα ενώ αν έχεις ανοιχτόχρωμα ή κόκκινα μαλλιά χρησιμοποίησε την κατάλληλη απόχρωση πούδρας.

#Χρησιμοποίησε ξηρό σαμπουάν

Αν θες τα μαλλιά σου να δείχνουν πάντα λαμπερά προτίμησε τα ξηρά σαμπουάν. Αν δεν έχεις, βάλε κανονικό σαμπουάν και στέγνωσέ τα αμέσως με ζεστό αέρα.

#Πώς να στεγνώσεις σωστά τα μαλλιά σου μετά το λούσιμο

Απέφυγε να τρίβεις πολύ δυνατά τα μαλλιά σου με πετσέτα μετά το λούσιμο. Ταμπόναρέ τα απαλά με την πετσέτα και στη συνέχεια δέστην γύρω από τα μαλλιά σου για να απορροφηθεί μόνο του το πολύ νερό.