1 Ιαν 2014

Οι 10 πιο καλοντυμένες Celebrities το 2013

Το 2013 ήταν μια πάρα πολύ καλή χρονιά για την μόδα, καθώς είχε χρώμα, μίνι, μάξι, θηλυκά και ανδρόγυνα πατρόν, λουλούδια και γραμμές ανακατεμένα σε ευφάντατους συνδυασμούς. Κάποιες τα φόρεσαν καλά και κάποιες ακόμα καλύτερα από όλες. Διαλέξαμε τις δέκα πιο καλοντυμένες της χρονιάς, από το πώς κυκλοφόρησαν καθημερινά μέχρι στα πιο βαριά κόκκινα χαλιά. 




RIHANNA


Η Rihanna έχει αποδείξει ότι μπορεί να αφήσει το αποτύπωμά της στο στιλ είτε περπατάει στο δρόμο, είτε στο κόκκινο χαλί. Της πάει το άστατο και hip hop street style με το καπελάκι της στραβά, αλλά ακόμα περισσότερο της ταιριάζει η αιώνια κομψότητα ενός Chanel συνόλου.




CATE BLANCHETT


Πόση κομψότητα μπορεί να αποπνέει μια γυναίκα; Η Cate Blanchett κατορθώνει να είναι ταυτόχρονα διαχρονικά στιλάτη και fashion forward. Οι επιλογές της πρωταγωνίστριας του Woody Allen, "Blue Jasmine" ήταν άψογες και ξεχώρισαν σε κάθε επίσημη εμφάνισή της. 





STELLA MCCARTNEY


Η λατρεμένη και πολυβραβευμένη Βρετανίδα σχεδιάστρια Stella McCartney δείχνει πάντα elegant χωρίς καμία προσπάθεια, ενώ τα σχέδιά της αποτελούν το όνειρο κάθε σύγχρονης μητέρας, καθώς είναι ταυτόχρονα αυστηρά και χαλαρά, μοδάτα και διαχρονικά. Η ίδια καταφέρνει να είναι το καλύτερο μοντέλο της κάθε κολεξιόν της. 

CARA DELEVINGNE


Αν δεν ξέρει το πιο περιζήτητο μοντέλο αυτή την στιγμή να ντυθεί καλύτερα από όλες, τότε ποια ξέρει; Η Cara Delevingne είτε φωτογραφίζεται, είτε βρίσκεται εκτός πασαρέλας αποπνέει κομψότητα και στιλ τόσο που την κατατάσει στις πιο καλοντυμένες της χρονιάς χωρίς καμία προσπάθεια.

LEA SEYDOUX


Η συμπρωταγωνίστρια της Adèle Exarchopoulos στην "Ζωή της Adèle", Lea Seydoux, εξέπληξε ευχάριστα με το ντύσιμό της, αν και μία από τις πρωτοεμφανιζόμενες της χρονιάς. Από μικρό κορίτσι μετατράπηκε γρήγορα σε σταρ και έπαιξε με τα χρώματα του μακιγιάζ, τα χτενίσματα και το στιλ στην καθημερινότητα και το κόκκινο χαλί. Ίσως το Παρίσι και ο αέρας του, ή ο καλύτερος φίλος του μπαμπά της, Christian Louboutin, έβαλαν το χεράκι τους;

KERRY WASHINGTON


Η Kerry Washington ξέρει πώς να μετατρέψει έναν λουλουδάτο "εφιάλτη" σε καλό όνειρο και πώς μπορεί να είναι ρομαντική με έναν δυναμικό τρόπο. Η σταρ της σειράς "Scandal" που λατρέψαμε στο "Django" είναι η πιο καλοντυμένη γυναίκα του κόσμου σύμφωνα με το περιοδικό "Peolpe" για τις τολμηρές red carpet εμφανίσεις της. 

EUGENIE NIARCHOS


Η σχεδιάστρια κοσμημάτων Ευγενία Νιάρχου έχει έναν δικό της μοναδικό τρόπο να ανακατεύει ρούχα και αξεσουάρ. Η ελληνίδα κληρονόμος της ναυτιλιακής δυναστείας Νιάρχου έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στον κόσμο της μόδας και πλέον εντυπωσιάζει με τις δικές της δημιουργίες.


LUPITA NYONG’O


Η σταρ της ταινίας "The 12 Years a Slave" μπορεί να έκανε την μεγάλη εμφάνισή της προς το τέλος της χρονιάς, αλλά πρόλαβε να δώσει μερικά μαθήματα στιλ στο κόκκινο χαλί. Οι φωτεινές επιλογές της σήκωσαν το φρύδι, την ίδια ώρα που το έντονο μακιγιάζ της άφησε πολλά στόματα ανοικτά για την άψογη χρήση μια μεγάλης παλέτας. 

NAOMIE HARRIS


Η Naomie Harris ξέρει πολύ καλά πώς να φορέσει ένα μάξι, αλλά και ένα μίνι φόρεμα. Για να είσαι Bond Girl δεν μπορεί το στιλ να μην σε συνοδεύει και η τυχερή ηθοποιός δίπλα στον Daniel Craid φαίνεται ότι ξέρει να μελετά καλά τον ρόλο της τόσο στη μεγάλη οθόνη, όσο και πάνω στο κόκκινο χαλί. 

MIRANDA KERR


Η πρώτη ερώτηση που σου έρχεται στο μυαλό μόλις βλέπεις την Miranda Kerr είναι: Μα πώς τα καταφέρνει; Να είναι κομψή από το πρωί μέχρι το βράδι, είτε μόνη της, είτε με τον γιο της, πάνω στην πασαρέλα ή κάτω από αυτή. Φοράει όλες τις τάσεις, χωρίς ποτέ να της αφήνει να την επισκιάζουν. 
Έλενα Μπουζαλά